hadi ya sezeryan mı olacak benim kızımdan önce mi doğacak normal olsaydı tahmini doğum tarihi ne olacaktı bizimkiler aynı hafta ya ondan benim ki tahmini 21 kasım 15 ekimde dok gitmeyi düşünüyom bakalım ne diyecek o zaman
ayy rabbim huzursuzluk vermesin.
kız fazla gidiyon sanki adamın üstüne sende.az sen yanaş adama biraz gül ne bilem biraz sarıl falan.sen höt deyip duruyon sanki sonrada gene sen üzülüyon.boşver huzursuz olacağına biraz sırnaşık ol bence.
cumartesi dr gittik teyzeleri denizim 1900 gr 42 cm olmuş allah şükür herşey yolunda kan değerlerim biraz yükselmiş ama yine bu hafta 3 serum daha yapılacak doğumda problem olmasın diye , göğüs pomatı yazdı sabah akşam sürücem sezeryan olursa 16-17 kasım gibi yaparız dedi
canım okul olarak dedim öğrenci yazıyorda o yüzden
cumartesi dr gittik teyzeleri denizim 1900 gr 42 cm olmuş allah şükür herşey yolunda kan değerlerim biraz yükselmiş ama yine bu hafta 3 serum daha yapılacak doğumda problem olmasın diye , göğüs pomatı yazdı sabah akşam sürücem sezeryan olursa 16-17 kasım gibi yaparız dedi
oyy senin kaynana düşman başına.amaaaaaaaaaaaan.kız salla gitsin ya takma kafana.bişey deyince sende susma konuşamasın fazla.
ayy bugünmü gitcen bebişi görmeye hadi hayırlı haberlerle inşallah.bende bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum ama belli olmaz haftaya sarkabilir
ne arızasıymış bu dün akşamda bizim üst kattaki adam karısını dövüyordu ay çocuğuda nasıl yalvarıyordu baba yapma annemi dövme diye sinir oldum uyuyamadım huzursum oldum bende bizimkiyle konuşmadım erkeklerden nefret ediyom dedim Allan sende şidet yok dedim hayatta yanında bir dakika kalmazdım dedim
ben de kokoş terliğimi alamadım işteee mafoldumben
manyak hepsiburada elimizde yok diye mesaj yollamışş paramı geri istedimm :mymeka:
nazar deydirdiniz terliğimee :roflol: :roflol:
anam netti saa gene bu altın kızlar tayfası yaaaa oof of işin biraz zor olcak bebiş doğunca daa mafoldumben
ayyy çıkamıyom yaa aktardım işte 5 haftayı sonrasınaa ya anam ben de geberecem fallaa
bi de gelip giderken yürüme faslı var servisten inince en çok da ondan korkuyom yürürken karnım sertleşiveriyo bazen akannehir
arabayla gelmeye mi başlasam off park sorunu da var burdaa otoparkla anlaşcam heraldee ay şu 2 hafta bi geçseydi sağ salimm
ay yok unicim valla ben de ordan oraya koşuyodumm tez canlıyım bi de milleti bekleyene kaa kendim myapıyodum ama 2 haftadır rolantiye aldım gıı yapcak halim yok hee
hatta önceden diyodum ki izindeyken bile arada gelirim gelişmeleri takip ederim falan diyee :roflol: anam yok şimdi hiçbiri umurumda değil nolursa olsunn bi gidem aklımın ucuna getirmicem fallaaa :sinifsinif:
olur canım sıkma canınıı daha var nasılsaa
maşallahh denizimizeee
öyle yaaa :asigim:
sarmaş dolaş oluomda yeri gelince lafımı söylüyom kız vanda benim dediğim dok gidiyon yoksa başka bir dok buldun mu
gümüşüm gözün aydın canımm...ayyy böyle haberler alınca içim coşuyo...2 ay sonra hepimiizin kucağında bi tane bıcırık opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
valla düşman başına...allah onun 100 m yakınındakine sabır kuvvet versin... geçen eşime dedim ki eski zamanalrda yaşasaymış imparatorluk deviririmiş :roflol::roflol::roflol: yapardı valla diyo lülülülülülü
ayy ben de çok gerilirim öyle durumlarda...bizim üst kattakiler de sürekli kavga ediyolardı...ikiz bebekleri oldu...artık sadece ufaklıkların sesi geliyo :roflol::roflol::roflol: kavga edicek halleri bile kalmadı :roflol::roflol::roflol:
yaa evt bak ben de onu yeni öğrendim... bişey sipariş ettiğinde var mı yok mu baştan söylemiyolar...parayı gönderdikten sonra stoklarda yok biraz bekleticez sizi falan diyolr...o yüzden baştan sormak lazım...
güzelim benimkilerin derdi bitmez... ya bizle uğraşırlar ya karı koca birbirlerini yerler ama her ne olursa olsun çözmek benim kocişe düşer...onlar çocuk biz anne babayız yani... şimdi bebek gelicek vs hiç düşünmezler... varsa yoksa onların kendi derdi...herkesin hayatındaki odak noktası olmak isterler...yeni sorunumuz sevgili kayınvalidem evde sıkılıyomuş...iş kurmak istiyomuş... biz de düzenimizi bozup onla o işi yapıcakmışız... kocası bu işe karşı...ikisi bi taraftan oğullarını kendi yanına çekmeye uğraşıyo...dün kaynım geldi... o anlattı bişeyler evde konuşulanları falan işte...sinirim bozuldu...her seferinde takmıycam diyorum ama bi insan nasıl bu kadar sorun çıkarabilir gerçekten aklım almıyo !!!
günaydın balımmmhepiciğinize günaaaaydıınnnn hihoyyyt
güzelim benimkilerin derdi bitmez... ya bizle uğraşırlar ya karı koca birbirlerini yerler ama her ne olursa olsun çözmek benim kocişe düşer...onlar çocuk biz anne babayız yani... şimdi bebek gelicek vs hiç düşünmezler... varsa yoksa onların kendi derdi...herkesin hayatındaki odak noktası olmak isterler...yeni sorunumuz sevgili kayınvalidem evde sıkılıyomuş...iş kurmak istiyomuş... biz de düzenimizi bozup onla o işi yapıcakmışız... kocası bu işe karşı...ikisi bi taraftan oğullarını kendi yanına çekmeye uğraşıyo...dün kaynım geldi... o anlattı bişeyler evde konuşulanları falan işte...sinirim bozuldu...her seferinde takmıycam diyorum ama bi insan nasıl bu kadar sorun çıkarabilir gerçekten aklım almıyo !!!
gümüşüm gözün aydın canımm...ayyy böyle haberler alınca içim coşuyo...2 ay sonra hepimiizin kucağında bi tane bıcırık opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hım yinede normali düşün ilk sancı tutuğu zmanla doğum arasında 6 ne bilieyim 7 saat geçiyor tabi sen bilirsin yinede nasip bende normal diyom amma bakalım 15 ekimde dok gideyim ne diyecekyaremcim ben izmir dışında oturuyoum 1-1,5 saat doğum yapmayı düşündüğüm hastaneye trafik olmazsa tabi eşimde panik olur o yolu o panikle gitmek istemediğimden açıkçası epidural sezeryan düşünüyorum dr normalde yapabiliriz epiduralle diyor ama son kararı sen ver dedi şimdilik öyle gözüküyor 21 kasım normal doğum tarihi en fazla 7 gün önce alıyorum 16-17 kasım olabilir erkek bebeklerde ciğer gelişimi daha geç oluyor dedi hayırlısı bakalım
al benden de o kadar yaanii
yaremcimm ben de saa dicektim üst kattaki adam dövüyosa seninkinin suçu nee
ay zor oluyo o iş valla benim kardeşimle kociş şifonyeri zor yaptılar iki kişi hee yavaş yavaş yaparsınız artıkkayyyy sonunda bizde bebişimin beşiğini kurmaya başladık dün.anaaaaaam heyecan yaptım valla.gerçi bu beşik bizi baya oyalar gibi görünüyo.vidalar parçalar offfffffffff.bide kurulum kılavuzu koymuşlar sözüm ona 4 resim var açıklama yok.
Haftasonu okuyamayanlar için bende yazayım tekrardan;
Cumartesi bende dr a gittim zilli kızım 2550 olmus, o kadar cok oynadı kıpırdandı ki kuzumu göremedim bile
Sonra dr um beni ilk defa nst ye soktu oradada bu sefer zillim bir kere bile kıpırdamadı, dr umda diyo ki "cocuk bu yap dersin yapmaz, yapma dersin yapar" :)
Sonuç olarak kızım gayet iyiymiş, suyum iyiymiş, henüz açılmam filanda hiç yokmuş, fıtığıma baktı, cok büyük degil küçük ama sezeryan yaparsak ben o sıra onuda düzeltirim yok normal dersen kalır şimdilik bir sakıncası olmaz sana dedi. Bende bunun üstüne normal istiyorum Allah izin verirde ikinci bebişim olursa o zaman sezeryan yapar onuda düzeltiriz dedim.
Bu arada bir sonraki randevum 2 hafta sonra, bu 2 haftada da doğurmazsın merak etme dedi:))
İşte bu kadar havadislerin hepsi....
ayyy çıkamıyom yaa aktardım işte 5 haftayı sonrasınaa ya anam ben de geberecem fallaa
bi de gelip giderken yürüme faslı var servisten inince en çok da ondan korkuyom yürürken karnım sertleşiveriyo bazen akannehir
arabayla gelmeye mi başlasam off park sorunu da var burdaa otoparkla anlaşcam heraldee ay şu 2 hafta bi geçseydi sağ salimm
ay yok unicim valla ben de ordan oraya koşuyodumm tez canlıyım bi de milleti bekleyene kaa kendim myapıyodum ama 2 haftadır rolantiye aldım gıı yapcak halim yok hee
hatta önceden diyodum ki izindeyken bile arada gelirim gelişmeleri takip ederim falan diyee :roflol: anam yok şimdi hiçbiri umurumda değil nolursa olsunn bi gidem aklımın ucuna getirmicem fallaaa :sinifsinif:
:
uni kaynananla ne arıza çıktı
hepiciğinize günaaaaydıınnnn hihoyyyt
kız neyseki kocanda farkında herşeyin.
ayyy uniii allah yardımcın olsun daa yaa eşine de güzel güzel anlatıp ikna et sakın ortak işe falan kalkışmayın yaa :umursamaz:
benim hayatta en hazetmediğim şeylerden biri bu ortak iş özellikle aileyle olanındaan ki sizin aile de ayrı arızaa :1no2:
anladım bende gireyim diyodumda çocuklan nasıl olacakohh maşallah kocaman olmuş kuzun
hımmm anladım canım açıköğretim okuyodum ama bırakmaya karar verdim bu yıl öss ye gircem tekrar bakalım tutarsa vanda üniversite okuycam.hazır burda yapacak bişey yokken dimi ama.gerçi kociş yok falan diyo ama ben onu kafaya almayı planlıyorum
ya unicim hala bazen inanamıyorum rüya gibi dediğin gibi 2 ay sonra hepimizin evinde birer bıcırık uğraştıracak bizi
Haftasonu okuyamayanlar için bende yazayım tekrardan;
Cumartesi bende dr a gittim zilli kızım 2550 olmus, o kadar cok oynadı kıpırdandı ki kuzumu göremedim bile
Sonra dr um beni ilk defa nst ye soktu oradada bu sefer zillim bir kere bile kıpırdamadı, dr umda diyo ki "cocuk bu yap dersin yapmaz, yapma dersin yapar" :)
Sonuç olarak kızım gayet iyiymiş, suyum iyiymiş, henüz açılmam filanda hiç yokmuş, fıtığıma baktı, cok büyük degil küçük ama sezeryan yaparsak ben o sıra onuda düzeltirim yok normal dersen kalır şimdilik bir sakıncası olmaz sana dedi. Bende bunun üstüne normal istiyorum Allah izin verirde ikinci bebişim olursa o zaman sezeryan yapar onuda düzeltiriz dedim.
Bu arada bir sonraki randevum 2 hafta sonra, bu 2 haftada da doğurmazsın merak etme dedi:))
İşte bu kadar havadislerin hepsi....
ay zor oluyo o iş valla benim kardeşimle kociş şifonyeri zor yaptılar iki kişi hee yavaş yavaş yaparsınız artıkk
ayy kafaltı sonrası sendromu başladı bende geneeee
elim ayağım tutmuyo gibi oluyo çok halsizleşiyoomm mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?