2009 Kasm Anneleri

yok nan öle eskisi gibi dipdiri değil ama kendin yürüyebilitosun tabe oturabilirsin bebeği değiştirebilirsin

heee sende acele et o zaman:roflol::roflol:
ohoo ben akşama anca ölçerun o zamana kaa tren kaçar
göbüşüm 97 olduydu gıı daha dün ölçtüm de diğer kısımları bilmiimm benim göbüş küççük mü nee zira 35. haftadayımm akannehir
ayy kociş pek istiydii onu kırmıyım diye aldık emme çok yakıştı kızz :utangac::utangac:
varil gibin oldummmm delikafaduldendelikafadulden

:roflol: ne zamanaca kacacan gııı :roflol:
:
:roflol: :roflol:
arkadaşlar bundan soora topice uğramiciim hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
nedem daha fazla bu eminönü tayfasıynan uğraşamam şu koca göbüşlü halimlee :umursamaz:

kıslar hadi görüşürüz accık çalışayım bare kafam hiç kalkmıyo ama needem elin işi olunca böleee. öpüldünüz kendinize ve meleklerinize çok iyi bakın

dilmuhhhhsenin mesajlarinda niye pabuc tulum pasta bide cay resmi cikiyo..kiskandim kizz ne demek oluyo ooo
Bu arada önemli bir konu kızlar hani diyorsunuz ya, doğumdan sonra pijama degiştirecek vakit olmayacak diye. Valla ben ne olursa olsun kendime bakmaya çalışıcam valla.
En yakın arkadasım 9 ay önce doğum yaptı, halen kocasıyla arasında tık yok. Adam buna istemiyorum seni diyomus, ama arkadasıma bakıyorum adam çokda haksız sayılmaz, manken gibi kızdı şimdik istenecek hali kalmamıs durumda.
Ağzımı açıp bişeyde diyemiyorum çünkü bide cok asabi. Onların bu olayı görünce valla kendime bakmaya kararlıyım...

abooowwww:1shok:bakim sart tabiki de yani firsat bulamayabiliriz..allahtan benim herifim hic öyle degil izin versem simdi bile atlar üstüme:roflol:

ayy elifcim yaa kız biz bunnarı 1 aydaa böle tasıcazz laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ben zaten en fazla 1 ay daha tasiyabilirmisim doktor kari öyle diyiyyy

kızlar ben kaçam soora gelerum kociş geliyo yimeğe
yemek hazırlayom yetişemeyom size öptüm

ben dooru annamışımm :sm_cool: çünküm ben de aynı durumdayımm :roflol: :roflol:
kafayı bozdum resmen

akannehir akannehir
zaten benim herif şimdiden evde pijamayla dolaşıp durma diyo ne giyeceksem töbe tööbee hiçbişe sığmıyokiiii :mymeka: ayy benim çok kokoş olasım var şimdiden topuklu ayakkabılarımı aldım indirimden :roflol: ama kıyafet alamıyomkiii denemeden nasıl alemm :uhm:

bende eskiden hiç topuklu ayakkabı giymezdim şimdi doğuramda hemen alıp giyem istiyom nasıl hevesleniyom topuklu bilekte biten botlaraaaaaaa.

benim kocişte bi alem diyomki hiç bişey olmuyo ben ne giycem evde diyoki benim pijamalardan giy ne olacak.zaten paçoz oldum çıktım bide onun pijamaları giyince abowwwww

kıslar hadi görüşürüz accık çalışayım bare kafam hiç kalkmıyo ama needem elin işi olunca böleee. öpüldünüz kendinize ve meleklerinize çok iyi bakın
güle güle canım

dilmuhhhhsenin mesajlarinda niye pabuc tulum pasta bide cay resmi cikiyo..kiskandim kizz ne demek oluyo ooo

abooowwww:1shok:bakim sart tabiki de yani firsat bulamayabiliriz..allahtan benim herifim hic öyle degil izin versem simdi bile atlar üstüme:roflol:

kız sen satın alıyon onları kıskanma bacım.o resimlerin üstüne tıkla sende satın al.

hadi kolay gelsin

ya dün akşam köyde dolu yağdı şimdi evimdeyim hava soğudu iyice doğalgaz kombisinde takmadılar daha bekliyoruz adamlarıı bbeiş gelmeden halolsa keşkee

kız burada soğuk ben kalın eşofman hırka falan giyiyom gene üşüyom.bizim evde kaloriferli bakalım ne zaman yanacak.
ben yarın çıkamda bi ısıtıcı bakam yoksa donarım ben yawwwwwww.

arkadaşlar bundan soora topice uğramiciim hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
nedem daha fazla bu eminönü tayfasıynan uğraşamam şu koca göbüşlü halimlee :umursamaz:

hadi anam anca gidersinn :roflol::roflol:
ziraa caminin önünde resim çekip sağa inat koyacaklarmışş :roflol::roflol:

çok yorma kendini cnmm opuyorumnanaktan

valla benim adamda öle cici bicili gecelik neyn sevmiiyy ne dii ben öle giyincee aşkıım üşüceksinn :roflol::roflol:
bu adama sexi olmaya gelmiy yaniiii :roflol::roflol:

1 ay taşısak bende razıyım vallaa :Saruboceq:

hadi kolay gelsin asebam opuyorumnanaktan

kız burada soğuk ben kalın eşofman hırka falan giyiyom gene üşüyom.bizim evde kaloriferli bakalım ne zaman yanacak.
ben yarın çıkamda bi ısıtıcı bakam yoksa donarım ben yawwwwwww.

biizim kaloriferler çok düzenli yanıyordu ve çok güzel ısınıyorduk bu kış doğalgaza geçtik sitece inşş yine güzel ısınırızz Allah kimseyi soğukta bırakmasınn

biizim kaloriferler çok düzenli yanıyordu ve çok güzel ısınıyorduk bu kış doğalgaza geçtik sitece inşş yine güzel ısınırızz Allah kimseyi soğukta bırakmasınn

amiiiiiiiin.ben ilk defa kaloriferli evde oturuyom bakalım ısınacakmıyız.kombiliydibizim ev buraya daha yeni geliyo.
şimdi van soğuktur

he ya soğuk bacım valla.bacaklarım donuyo şimdi

nan kartanem ben ayakkabı bilem alamıyom kızz denemeden nasıl emin olcam ya sıkarsa sonra vurursa felan diyeee :kedi:
ayaklarım roberto carlos gibii laelaelaelaelae

ay benimde ayakabım eskidi şimdi alsam sonra giyemem diye almıyom artık yazlık hamileliklerde olmuyor bir tane kot takım vardı diğerleri yazlıktı Allahtan teyzem kızı bana gönderdi almaktan kurtuldum

amiiiiiiiin.ben ilk defa kaloriferli evde oturuyom bakalım ısınacakmıyız.kombiliydibizim ev buraya daha yeni geliyo.

he ya soğuk bacım valla.bacaklarım donuyo şimdi

burası o kadar soğumadı idaere eder evin içi sıcak dışarıda çok rüzgar var çevred kar yağmış ondandır ekimde iyice soğur ama diyarbakırda hava belli olmuyor birde bakarsın yaz gibi sıcak oluyor

ben kactimm azcik is yapayim gelürüm yine

hadi kolay gele elifcimm opuyorumnanaktan

ay benimde ayakabım eskidi şimdi alsam sonra giyemem diye almıyom artık yazlık hamileliklerde olmuyor bir tane kot takım vardı diğerleri yazlıktı Allahtan teyzem kızı bana gönderdi almaktan kurtuldum

bende aynen cnm :kedi::kedi:
ben bi tulum aldım işte baskada bişe almam :olmaz:

Back
X