he o zaman kursun ama zahmetli iş yaaaaahe ya sonunda denk geldik.
bacım biz beşiği istanbuldan almıştık.
kocişe dedim çağıralım birilerini kursunlar biz uğraşmayalım yok diyo oğlumun yatağını ben kurcam.bende kırmayayım kalbini kursun dedim kuruyo yavaş yavaş
ben dar almadım işte :))) ama alıyom valla süper kazaklar çıkmış kızlar ya bu senenin modası çok hoşuma gitmiş bazen karamsarlığa kapılıyom bebek olcak çok kıyafeti ne yapayım nasıl çıkçaz kışın o karda buzda diyorum anca sağlık ocağına aşıya veya doktora gitçez gezmek filan hak getire almaya ne gerek var diyorumteşekkürler canımopuyorumnanaktan
walla öyle yaaa üst kıyafet hiç almayı düşünmüyorum şimdilik memişler süt dolunca olmaz diye :roflol::roflol:hele bi doğsun o zaman alırım dedim:roflol:
he ben de kestirmedim hiç:)ben röfleye cesaret edemem ben mavi siyah yapcam.çok akıyo ama seviyom ne edem
bişey olmazda işte diyolar ya kestirmeyin hamileyken.bende dedim kestirmeyeyim madem
ayy mart bende düşünüyom difriz diyolar sanırsamm ne kaa iyi olur bebişlen zor yaparım o heran hazır oluoo :lepi:
sen erkencisin nann delikafadulden
bağa bak delüü sen gari bu bebeleri heç bi yere salmaa :roflol::roflol:
yoksa seneye ensarın doğum günü kutlarkende 3.yü bekliyo olabülüsüünn :roflol::roflol:
lenn benim ayaklar şiş şincik alamıyoom
bende hamiş olduğumu öğrendiğim gün almıştım bi dene çok şık bi ayakkabı
giydim bi kaç defa emm kaynanam kızdı düşersin felan dedi
bende giymedümm
ben gölge felan yaptırdım tam sarı yapmadım ama
gölge ve röflede diplerini boyatmazsan sürekli dip boyasına gerek olmii
vede uzun süre gidiyoo
bende şimdi cesaret edemem direk sarıyaa daha ilerde olabilir
ayy ben tek yapacadımda kaynanam yardım etti neysekii
oooo buzluğumu dolabımı kileri doldurdum kış için bu kış evdeyim yaaa
çok misafir gelirse diye yaptım herbişey
benim kocite saçının doğal rengi daha güzel demeye başladı
emme ben azcık dikkat çeken iddalı bişeler isteyommm
kendimi iyi hissetmem için gerek
röfle dip boyası olmazsa diğer düz renklere göre daha rahat oluyoo
:roflol::roflol::roflol:yok kıs bırakıyoruz dedikse eve gelmiyoruz:jeyyar:dışarı çıkıp yemek falan yemeye yada dolaşmaya falan çıkıyoruz yaniii:roflol::roflol:
he o zaman kursun ama zahmetli iş yaaaaa
ben dar almadım işte :))) ama alıyom valla süper kazaklar çıkmış kızlar ya bu senenin modası çok hoşuma gitmiş bazen karamsarlığa kapılıyom bebek olcak çok kıyafeti ne yapayım nasıl çıkçaz kışın o karda buzda diyorum anca sağlık ocağına aşıya veya doktora gitçez gezmek filan hak getire almaya ne gerek var diyorum
he ben de kestirmedim hiç:)
:roflol::roflol::roflol:heee kıs çok romantik olur haaa
biz bazen enesi anneannesine yada babannesine atıyoruz eski günlerin tadını çıkarıyoruz şimdi ikisini birden atarız heralde:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:sende sütlükleri boşaltınca giyersin o zaman:roflol:abooo ben onu hiç hesap etmedimdiiiii
3 dene triko aldım süeter ve tunik biri 1 beden diğerleri 2 hadi tunik dökümlü gibi de nan süeterler hayatta olmaz herhal :roflol: :roflol:
genen nettim ben yaaa :çok üzgünüm:
:roflol: :roflol: :roflol:
he o zaman kursun ama zahmetli iş yaaaaa
ben dar almadım işte :))) ama alıyom valla süper kazaklar çıkmış kızlar ya bu senenin modası çok hoşuma gitmiş bazen karamsarlığa kapılıyom bebek olcak çok kıyafeti ne yapayım nasıl çıkçaz kışın o karda buzda diyorum anca sağlık ocağına aşıya veya doktora gitçez gezmek filan hak getire almaya ne gerek var diyorum
he ben de kestirmedim hiç:)
ayy son kez sinemaya gidek bari yaaa :gitme:
canım benim öle batıl inancım yok o yüzden gittim kestirdimben röfleye cesaret edemem ben mavi siyah yapcam.çok akıyo ama seviyom ne edem
bişey olmazda işte diyolar ya kestirmeyin hamileyken.bende dedim kestirmeyeyim madem
ayy olsun gıı bebişlerimiz ii ve sağlıklı olsunlarda bi hal çaresine bakarız:kedi: heee hele özel günlerde... mumlar vazgeçilmezimdi tütsüler filan bi de tango:)) nejat alp özellikle bayılırım:))) ah eski günler :sm_cool:
artık bebek zırlarken ne kaa tango dinlenir var sen hesap et :roflol: :roflol: :roflol:
düşünsene bebek emmek istiyo ama ben şımbıllı bluzdan göğsümü çıkaramıyom veya bebeğin ağlamasına koşarken topuğum kopuyo :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ama kocamın dediğine de katılıyorum valla her şeyin güzelliği ayrı...
valla boyadan hiç anlamam ama benim kızıl hoşuma gidiyo
ay ben bunca ay kestirmedim kociş de artık ne kaldı zati kestirme diyo
zaten fazla bişi de yok az kırık var ucunda
bende kestirdim doğumdan önce bidaha kestirsem mi deyüü düşüneyom vallahibende 1 defa kestirdim bebişim 2 aylıkken hatta doğumdan öncede kestirsem mi diye düşünüyorum kurutması bayaa zor oluyor
canın ne istiyosa öle yap gıı biz hakediyoz bunlarııBende doğumdan hemensonra düzleştirme yaptırıcam saclarıma, aslında simdide kıvırcık degil dalgalı ama ben fönlü gibi dümdüz olsun istiyorum...
ayy ben ne etcem peki kaynanama bırakmam emme kime bırakacam:roflol::roflol::roflol:heee kıs çok romantik olur haaa
biz bazen enesi anneannesine yada babannesine atıyoruz eski günlerin tadını çıkarıyoruz şimdi ikisini birden atarız heralde:roflol::roflol::roflol:
çanım trikoysa çok sorun olmaz beeeabooo ben onu hiç hesap etmedimdiiiii
3 dene triko aldım süeter ve tunik biri 1 beden diğerleri 2 hadi tunik dökümlü gibi de nan süeterler hayatta olmaz herhal :roflol: :roflol:
genen nettim ben yaaa :çok üzgünüm:
kız bence de ne gerek var şimdiden alın adam gibi beşik çilekte tek satıylar die biliyorum ama bi arkdş almış çok kazık geldi bana fiyatı yaaa bozmadım da kadını ama benm aldığım büyüyen beşik 400 civarı tuttu yatağı uyku seti filan ama onunki 800 gibi bişeydi devamı var hem benm aldığımın da ... sen bilin güzelimkızlar öğlen sepet için sipariş vermeye gittim adam yoktu veremeden geldimmm
isabet olmuş vazgeçtim sipariş vermekten kafamçokkarıştı
ya o sepetler küçücükk 130 vercez arkadaşın hediyesi ama olsun yaa yazık günah maksimum 3 ay yatcak hem adama da sinir oldum zatennn akşam kocişe dicem de gidip adam gibi bi beşik bakalım 3 ay sora alcamıza şimdi alalımm
çilekte tek beşik satiler mii sonrasında devamını alsakk
he yaaa yorgunluktan uyuyorum ben sürekli kociş de ööle ne etçez bilmem hadi o işe gidiy ben evde bana noluyo anlamadımmmmayy son kez sinemaya gidek bari yaaa :gitme:
he bizim evin önü buz pisti gibi oluyo bebekle çıkamam valla Allah korusun kafa göz yarmayalım :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:zahmetlide olsun artık ne yapalım bizede eğlence olur zaman geçer.
bende senin gibi düşünüyom burda nereye gitcem helede karda kışta hiçbi yere gitmem diyom.
ben mecbur alacağım o sepetlerden birkaç yerde daha araştırdımkızlar öğlen sepet için sipariş vermeye gittim adam yoktu veremeden geldimmm
ya o sepetler küçücükk 130 vercez arkadaşın hediyesi ama olsun yaa yazık günah maksimum 3 ay yatcak hem adama da sinir oldum zatennn akşam kocişe dicem de gidip adam gibi bi beşik bakalım 3 ay sora alcamıza şimdi alalımm
kıs annen bakmayacak mı bebişe daha çok gidersinizkaydirigubbakcemile3ayy son kez sinemaya gidek bari yaaa :gitme:
kız biz atamıcaz daaa annem bizde olcakkk aman ne fena yaaaa annemin bakması iyi de ben gezemicem öyle evde minilerle kırar kafamı görürse:)))
abovvv ben de daha şimdiden hayal kuruyom geçen kocişe dedim ki: biz bu kış bi ara bahara doğru bi ct akşamı şöyle şömineli filan bi otele gidelim daha önce gittiğimiz tatilde bi yer varsı süperdi yemekleri valla:))) bebeği anneme bırakırız ben de sütümü sağarım değişiklik olurrr:))) aboovvv benm planlar hazır emme yapamam kıızzz... kıyamam bebeğime ama çok sıkıldım böyle oturmaktan evde, biz eskiden h.sonları yakın illere yazlık yerlere kaçar bi gece otelde kalır gelirdik şimdi zor geliy oturmak evde böylee
evdeki bayanlar kanalturkü açın
kızlar öğlen sepet için sipariş vermeye gittim adam yoktu veremeden geldimmm
ayy son kez sinemaya gidek bari yaaa :gitme:
:roflol::roflol:sende sütlükleri boşaltınca giyersin o zaman:roflol:
walla bizim araba olduğu için hep çıktım dışarı annemlere falan gittim bu senede çıkarım diyorum koca bi çantayla:roflol::roflol:
canım benim öle batıl inancım yok o yüzden gittim kestirdim
ayy olsun gıı bebişlerimiz ii ve sağlıklı olsunlarda bi hal çaresine bakarız
ne var yanee bebişininde o şık bluzler varken emmeye hakkı yokmu hep kılıksızken mi emzirecezz
bende kestirdim doğumdan önce bidaha kestirsem mi deyüü düşüneyom vallahi
canın ne istiyosa öle yap gıı biz hakediyoz bunlarıı
ayy ben ne etcem peki kaynanama bırakmam emme kime bırakacam
aman bende adanaya gittiğimde anneme bırakırım orda giderük gezmeye felan
çanım trikoysa çok sorun olmaz beee
süner zatii emme çok darsa çekincede yakası açılırsa bilemem
kız bence de ne gerek var şimdiden alın adam gibi beşik çilekte tek satıylar die biliyorum ama bi arkdş almış çok kazık geldi bana fiyatı yaaa bozmadım da kadını ama benm aldığım büyüyen beşik 400 civarı tuttu yatağı uyku seti filan ama onunki 800 gibi bişeydi devamı var hem benm aldığımın da ... sen bilin güzelim
he yaaa yorgunluktan uyuyorum ben sürekli kociş de ööle ne etçez bilmem hadi o işe gidiy ben evde bana noluyo anlamadımmmm
he bizim evin önü buz pisti gibi oluyo bebekle çıkamam valla Allah korusun kafa göz yarmayalım :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kızz madem alcan büyüyen beşik alda tam olsuunn :lepi:
ayy bende onu didim dün kocişeeee yerimseniben
hee bende durmam evde nan laelaelaelaelaelaelaelaelaelae bağaneee arkadaslara atarım kendimiii tabi alırlarsa eveee delikafaduldendelikafadulden
niye almasınlar kıs ege olunca seni bile istemezler egeyi bırak git derler:roflol::roflol::roflol:
neyseki bu yaz iyi gezdim de pek gezesim kalmadıı haftasonlarını ii değerlendirdikkk:roflol: :roflol: :roflol:
kız biz atamıcaz daaa annem bizde olcakkk aman ne fena yaaaa annemin bakması iyi de ben gezemicem öyle evde minilerle kırar kafamı görürse:)))
abovvv ben de daha şimdiden hayal kuruyom geçen kocişe dedim ki: biz bu kış bi ara bahara doğru bi ct akşamı şöyle şömineli filan bi otele gidelim daha önce gittiğimiz tatilde bi yer varsı süperdi yemekleri valla:))) bebeği anneme bırakırız ben de sütümü sağarım değişiklik olurrr:))) aboovvv benm planlar hazır emme yapamam kıızzz... kıyamam bebeğime ama çok sıkıldım böyle oturmaktan evde, biz eskiden h.sonları yakın illere yazlık yerlere kaçar bi gece otelde kalır gelirdik şimdi zor geliy oturmak evde böylee
ben de atlar arabaya çıkarım yaa alışveriş merkezlerini turlar dururuz artık hilal hanımla kaydirigubbakcemile5:roflol::roflol:sende sütlükleri boşaltınca giyersin o zaman:roflol:
walla bizim araba olduğu için hep çıktım dışarı annemlere falan gittim bu senede çıkarım diyorum koca bi çantayla:roflol::roflol:
yoh nan bişe olmaz benim benim göğüsler fazla sorun yaşatmaz gibime gelii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3çanım trikoysa çok sorun olmaz beee
süner zatii emme çok darsa çekincede yakası açılırsa bilemem
hee pahalı mı diyon gııııkız bence de ne gerek var şimdiden alın adam gibi beşik çilekte tek satıylar die biliyorum ama bi arkdş almış çok kazık geldi bana fiyatı yaaa bozmadım da kadını ama benm aldığım büyüyen beşik 400 civarı tuttu yatağı uyku seti filan ama onunki 800 gibi bişeydi devamı var hem benm aldığımın da ... sen bilin güzelim
he yaaa yorgunluktan uyuyorum ben sürekli kociş de ööle ne etçez bilmem hadi o işe gidiy ben evde bana noluyo anlamadımmmm
he bizim evin önü buz pisti gibi oluyo bebekle çıkamam valla Allah korusun kafa göz yarmayalım :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ben mecbur alacağım o sepetlerden birkaç yerde daha araştırdım
sitesine bak çileğin biraz pahalı ama güsel şeyler var
kıs annen bakmayacak mı bebişe daha çok gidersinizkaydirigubbakcemile3
:roflol:bu kararın yakında değişecek dadlum bende diyordum bebişimi kimseye bırakmam diye ama artık bırakıyorum valla hatta bu hafta sonuda pikniğe gitmeyi düşünüyoruz enessiz:roflol::roflol:
kızz madem alcan büyüyen beşik alda tam olsuunn :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?