2009 Kasm Anneleri

ayy bende geceleri çok uyanmaya başladım yaaa
hadii kurun bakem beşiğinizi de görelim

selam kızlar.
şuandan itibaren izindeyimsositososito
benim dr. kurnazlık yapmış beni 36 haftalık göstermiş erken doğurursam iznim yanmasın diye:lepi:
hadi gözün ayadın canım hayırlı doğumlar nasip etsin Allah ım

sanada ii haftalar canımm
yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşalah canım
artık doğum yaklaştı yaaa hep rüyalarımızda doğum göreceğiz
hayra yoralım hayır olsun şekerim
slm canımm vallahi ben bi evi düzledim sadece tabee bide kocişe yimek hazırladım
geldi yimeini yidi ve gitti evimde temizdi zatii
sende çok yorma kendini azcık dinlen canım
ayy ben konserve yaptım geçende kaynanamın oraya gidip sağolsun gel burda yardım edem dediydi hatta fazla yaptırdı kışın evde olcan gelenin gidenin olur çok lazım olur dedüü 10 kavanoz yapacadım 17 kavanoz yaptırdı kaydirigubbakcemile3

ayy asebam bende cok sıkıldım kendimden ayy bu sac renginden bıktım kestirmicem ama kesin boyatıcam aynaya bakmak istemiyorum artık

bende kestirip boyatcaaaam.şöyle mavi siyah yapcam ama emzirme döneminde boya sakıncalımı acaba.ben diyomki bitkisel boya kullanam

ayyy yesinler yakışıklı oğlunuuu 1 yaşında abi oluyo bideee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
öp kız benim içinnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hosgeldin canım oyy masallah enese 1 yasına geldi demek Allah daha nice seneleri beraberce gecirmeyi nasip etsin

canım benm kociş ses çıkarmaz ne giyersem giyeyim ama gece üşüdüğümden gecelik giyemiyorum onun pijamalarını giyiyorum çok hoşuna gidiyor hatta sana uygun bedende pijama alalım arada giy çok şeker oluyosun böyle diyo:) ama ben gündüz evde, hamile kıyafetlerimden giyiyorum bi tane stresç bi pant var kalınca, o oluyor hala onu giyiyorum üstüne de bol bluzlar, özellikle kociş gelceği zaman giyiyorum:) soğuk olmasa bol elbiseler de giyilir şöyle düşünüyorum zaten çok dışarı çıkmıyoru ben, evde d eolsa bu hamiş kıyafetlerini giyeyim sonra giymem zati, ben topuklu normalde de giyemem düşerim kesin:)
eskiden kociş geleceği zaman şık bi sofra hazırlardım güller mumlar tüller boncuklar filan:) su bardağı yerine şık kadehler koyardım
ben de tüllü, mini, şımbıl şımbıl giyinirdim normalde asla dışarda giyemeyeceğim kıyafetler giyerdim altına o zaman topuklular giyerdim bi de makyaj kociş gelince beni öyle görürdü
şimdi o kaa bakımlı deilim ama bu halimin de çok güzel olduğunu söylüyor, ben asla kocamı pijamayla karşılamadım hasta olduğumda bile eşofman takım giydim; ama bu halinin güzelliği başka benm bebeğimi taşıyosun diyor bu da gururumu okşuyor açıkçası...
ben hiç saç boyatmadım boyamadım daha da boyatmayı düşünmüyorum beyazlar çıkana kaa, ama bakımlı olmak gerektiğine ben de katılıyorum.
doğmdan sonra da bebeğin bakımından fırsat buldukça şık olmaya, sade ama hoş görünmeye çalışacağım; her şeyin yeri başka çünkü.
ben de hopladığım, doyasıya oynadığım dans ettiğim günleri çok özledim eskiden evde bi tıngırtı olsa kalkar oynardım şimdi korkuyorum:))

ayyy herkes doğum sonrasını düşünüyor walladelikafadulden
bende doğumdan sonra hemen gidip saçlarımı halledeğim diyorum sıkıldım böyle yaaaa
sonrada kendimi alışverişe atacağım 1 senenin acısını çıkaracağım:jeyyar:beni tutana aşk olsundelikafaduldendelikafadulden

bende kestirip boyatcaaaam.şöyle mavi siyah yapcam ama emzirme döneminde boya sakıncalımı acaba.ben diyomki bitkisel boya kullanam

amaaann emzirirkende zararı ne kaa olur beee o kadarda deeell :1ninca::1ninca:
ben dayanamam valla hemen boyatcamm hemennn delikafaduldendelikafadulden

hoşgeldin canım.ayyyy doğum günü kutlu olsun yakışıklının.daha nice yıllaraaaa.

kız bu beşiği baya bi zamana kurarız haaa.çok sinir bozucu ya bi ton vida var ve hepside her yere uyuyo tam yerini bulmak biraz zor oluyo

ayyy yesinler yakışıklı oğlunuuu 1 yaşında abi oluyo bideee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
öp kız benim içinnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yaaa teyzesi abi oldu benim küçük oğlum
uyansın öperim senin yerine teyzesiopuyorumnanaktan
hosgeldin canım oyy masallah enese 1 yasına geldi demek Allah daha nice seneleri beraberce gecirmeyi nasip etsin
teşekkürler canımopuyorumnanaktan

sağol tatlııımopuyorumnanaktan

acaba doğurunca bu yakalandığım herşeyi oğluma alma hastalığı geçermi gııı akannehir
ben kendime bişey almaya gitsemde almadan gelim oğluma bişeler alıyom kızz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim kocişte çok yakışıyo sana herkes bu hale gelebilmek için neler yapıyoo deyoo
ayy ben hayranlıkla bakıyom topuklulara bayramda eltim giymiş kocişe dedimki bak millet ne güzel şıkır şıkır gezeyoo ben bu iğrenç ayakkabılara mahkum oldum deyomm az kaldı canım diyoo oda
hosgeldin canımmm

ben hazırlanayım yavas yavas saglık ocagına gidim bebişimi duyayım bakalım
gülegüle git gel canımm

ayy ben geçende de gidip kestirdim doğumdan önce gidip azcık daha kestircem
doğumdan soorada boyaya inşallah
hoşgeldin şekercik

anaaam gümüşhaneye kar yağmış ayy çok erken yaaaaaaaa
yaww sende kar habercisi oldun heeee

ayy mutlu yıllar enesciğime canım maşallah koca adam oldu haaa

ayy asebam bende cok sıkıldım kendimden ayy bu sac renginden bıktım kestirmicem ama kesin boyatıcam aynaya bakmak istemiyorum artık

emzirmeyi etkilemiyooo emme 40ından önce yapılırmı bilmiyommm
ben öle siyah felan deel zaten kestane saçım ya karamel yada kızıl yapacam vallahi
azcık dikkat çekecek renklerle başlamam lazım kendime gelmem için

amaaann emzirirkende zararı ne kaa olur beee o kadarda deeell :1ninca::1ninca:
ben dayanamam valla hemen boyatcamm hemennn delikafaduldendelikafadulden

ne bilem ya zararlı olabilir diye düşünüyom ama ben çok sıkıldım yamalıklı oldu saçlarım.
ben evde bitkisel boyayla boyarım galiba.kestirmemde lazım kırık var baya.
ya doğumdan sonra böyle olmaz heralde daha rahat oluruz dimi yemede içmede falan

he valla kar habercisi oldum yaaa.

kız 40 ımız çıkana kadar uğraşamayız gibi geliyo saçla falan.
benim şimdiki saç rengim kestane tabi yakalıklı kestane oldu ama ben mavi siyahı çok seviyom.herkes çok yakıştığını söylüyo.açık tenli ve renkli gözlüyüm sanki daha bi açıyo rengimi gııııııııı

walla bende daha geçmedi o hastalık hemen bi mağazaya girsem hemen çocuk reyonuna atıyorum kendimi
geçen lcw de kociş çok tatlı bi etek gördü al bunu doğumdan sonra giyersin diyor bende dur şu çocuk reyonuna bakıyım sonra buna bakarız diyorum:roflol::roflol::roflol:

ewet twyzesi ben bile inanamıyorum büyüdüğüne
kıs benim kocişte hep az kaldı diye teselli ediyor şu az dediği zaman bi gelsede kurtulsam:roflol::roflol::roflol:

nan kartanem ben ayakkabı bilem alamıyom kızz denemeden nasıl emin olcam ya sıkarsa sonra vurursa felan diyeee :kedi:
ayaklarım roberto carlos gibii laelaelaelaelae
:roflol:
yok nan benim ayaklar aynı ben aldım ayakkabıı
ay aynen ben de heç topuklu giymezdim hep spor takılırdım sonra geçen kış çok beğenerek aldım iki çizme anam ocakta öğrendim hamileyimm gene giydim biraz ama korktum gıı kayar düşerim bebişime bişe olur diye giyemedim hevesim kaldı fallaaa
benimki seviii
ben hiç nefes alamıyom yawwwww

senin yağız paşa hala yukarda ozaman sekerim :kedi::kedi:
ben nefes olaylarını atlattımda bi mide bide uyku sorunum devam ediyo :sinifsinif:

nan sen ne ara atlattın gıı benden önce mi doğurcan yosaam ben hala nefes alamiimm

bende açık tenli ve renkli gözlüyüm teyzemin kızı sana röfle güzel yakışır dedi o da kuaför bu kez onu deneyeceğim bakalım yakışacak mı:uhm:

ben çalıştığım zamanlarda eve gelşnce en rahat şeyleri giyip otururdum
ama bazende süslenir püslenir çıkardım kocişin karşısına şimdide yapıyorum arada
süslenmene gerek yok deyoo ama ben yinede yapayomm
özel günlerde de mutlaka kocişin sevdiği yemekleri yapar salonu süsler
yemeği oraya hazırlarım tabee mumlarım heeç eksik olmaz
eskiden hem sigara kokusunu alsın deyüü hemde güzel görünüyoo diyee
sürekli oturduğumuz yerde mum yakardım sigara içmeyince eskisi kadar çok yakmaz oldum onuda
benim saçlarmda beyazlar başladı zaten önceden de boyardım saçlarımı
evet en çok özlediğim şey müzik duyduğumda oynamak
kız bu beşiği baya bi zamana kurarız haaa.çok sinir bozucu ya bi ton vida var ve hepside her yere uyuyo tam yerini bulmak biraz zor oluyo
kocişin yapamaz mı gıı

hee yaa karcı seni
ayy ben öle koyu renk istemem boyadığım accık belli olsun
koyu karameldi hamişlikten önce saçımm ya açık karamel yada kızıl isteyom bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…