ahhh canııııım geçmiş olsun yaaaa.
kız yat hep hiç iş falan yapma hep yat.ayy biraz daha beklesin bebişin yaaaaa.ama sıkma canını normale dönmüş çok şükür
Selam arkadaşlar, aklıma takılan birkaç konuda fikrinizi almam gerektiğini düşündüm  şimdi ben cumartesi günü ( 26,09,2009 tarihinde ) 32+0 ken doktorumdan doğuma 3 hafta kalıncaya kadar çalışabilir raporu aldım ve bu belgeyi alırken benden vizite kağıdı istemişlerdi. Muayene olduktan sonra doktor başhekim onaylı son 3 haftaya kadar çalışabilir raporumu verdi ve vizite kağıdım başhekimlikte kaldı.
*** Şimdiii birincisi vizite kağıdım hastanede kalması doğru dimi bende kalmaması lazımdı yani ( fotokopi almama falan gerek varmıydı.) sorun olurmu sizce… gerçi problem olmasın diye 28,09,2009 tarihli işyerinde sigortalı olduğum için ayrı bir vizite kağıdı aldım
*** ayrıca benim yapmam gereken farklı bişi varmı ( nasıl olsa çalışıyorum ) o raporu sgk ya bildirmeme gerek varmı
*** doğum parası için hangi evraklar lazım net bilgisi olan varmı ( herkes farklı bişi söylüyor )
*** doğum paramı ne zaman alabilirim bebek doğduktan hemen sonra veriyorlarmı yoksa illa işbaşı yamam mı lazım
Yardımlarınız için teşekkürlerrrrrr 
sagolasın bacım..valla yatıyorum iş falan zaten yapmıyorum ama işte benimki ilk 4 ay çektirdi son 2 ayda çektiriyor gerçi fazla bir şey kalmadı gibi hissediyorum bazen ama nasip işte bakalım...
dilmuh valla hiç bakmadım ama artık dökülecez bizde sanki ekimde gibi..
cnm geçmiş olsun öyle düşünme lütfen, bebeğin zamanında doğacağını düşün hep ve bol bol dinlen. dinlenmeyen annelerin bebekleri erken olabiliyormuşşşslm kızlar nasılsınız..bugün hastanedeydik yeni geldim.tahliller vardı ..
başıma gelenleri anlatayım....dün gece sancı kasılma tarzı birşeyler oldu..doktoruma söyledim hemen acile yönlendirdi nst ultrason falan önce kalp atışı yavaştı sonra sancı çıktı ve gidip doktoruma gösterdim sonuçları oda eve gidip dinlenmemi iyice karnımı doyurmamı tatlı yememi bol su içmemi söyledi sonra bir daha nsteye gir dedi. tekrar girdim neyseki normale döndü durum...ama bir ara tırstım sancı çıkmaya başlayınca nstede ...kan sonuçlarım çıkmış eşim tekrar götürmeye gitti ciger geliştirici igneden bahsetmişti veririm belki diye sonuçlara göre..ama az önce eşimin aradıgına göre antibiyotik vermiş neden bilmiyorum gelince ögrenirim artık..şimdi ise kasılmalarım devam ediyor ama ..
ee sizlerden ne haber geçmişi okumadım ne var ne yok? off dogrucam sanki nasıl kasıyor beroş kendini?
he ben de meslek lisesi çıkşlıydım ama bizim zamanımızda katsayı uygulaması henüz gelmemişti gerçi şimdi de kaldırdılar ben de o bölümle ilgili yazılanları okuyodum bazı şüpheler var formasyon alıp işe girmek zor olabilir örgün eğitimini okuyanlarda bile zor deniyor bide dersler baya ağır, ama sen seneye gircen nasılsa, o zamana kaa belli olur çoğu şey. hayırlısı olsun cnmbacım gircem sınava.
geçen yıl girdiğimde 330 falan almıştım.ama meslek lisesi olduğum için bi halta yaramıyo biliyosun işte.
felsefe falan açılmış ama bencede td daha iyidir.
ben baktım yarısı doğurmuş kız:)))canım benim doktor 35.haftadan sonra gelirse doğumu durdurmayız dedi.yani 35.haftadan sonra gelmeleri normalmiş.seninkide en azından beklesin 2-3 hafta.az kaldı ya ekim anneleri doğurmuş baktınmı hiç.baya var doğuran
karışık bi iş ben de başka sitelerden baktım cnmşekercik ben anadolu üniversitesinin sitesinden baktım yok bulamadım yaaaa
cnm geçmiş olsun öyle düşünme lütfen, bebeğin zamanında doğacağını düşün hep ve bol bol dinlen. dinlenmeyen annelerin bebekleri erken olabiliyormuşşş
ben hala kasılmanın ne olduğunu anlamıyorum kızlar ya dalga geçmeyin emme durum böyle
he ben de meslek lisesi çıkşlıydım ama bizim zamanımızda katsayı uygulaması henüz gelmemişti gerçi şimdi de kaldırdılar ben de o bölümle ilgili yazılanları okuyodum bazı şüpheler var formasyon alıp işe girmek zor olabilir örgün eğitimini okuyanlarda bile zor deniyor bide dersler baya ağır, ama sen seneye gircen nasılsa, o zamana kaa belli olur çoğu şey. hayırlısı olsun cnm
ben baktım yarısı doğurmuş kız:)))
karışık bi iş ben de başka sitelerden baktım cnm
ben sana link kopyaladıydım oralarda da net bilgi yok ama diplomada aöf yazabilir diyorlar bilemiyorum
benm niyetim kamu yönetimi okumak ama bilgim olursa sana tde ile ilgili de bilgi veririm özele mesaj atarım cnm ok?
ayy canım dikkat et kendine yaa sürekli yatmak zor ama genellikle yat dinlenslm kızlar nasılsınız..bugün hastanedeydik yeni geldim.tahliller vardı ..
başıma gelenleri anlatayım....dün gece sancı kasılma tarzı birşeyler oldu..doktoruma söyledim hemen acile yönlendirdi nst ultrason falan önce kalp atışı yavaştı sonra sancı çıktı ve gidip doktoruma gösterdim sonuçları oda eve gidip dinlenmemi iyice karnımı doyurmamı tatlı yememi bol su içmemi söyledi sonra bir daha nsteye gir dedi. tekrar girdim neyseki normale döndü durum...ama bir ara tırstım sancı çıkmaya başlayınca nstede ...kan sonuçlarım çıkmış eşim tekrar götürmeye gitti ciger geliştirici igneden bahsetmişti veririm belki diye sonuçlara göre..ama az önce eşimin aradıgına göre antibiyotik vermiş neden bilmiyorum gelince ögrenirim artık..şimdi ise kasılmalarım devam ediyor ama ..
ee sizlerden ne haber geçmişi okumadım ne var ne yok? off dogrucam sanki nasıl kasıyor beroş kendini?
canım bak bu sitede soru cevap yapmışlar
aöf türk dili ve edebiyatı formasyon : Frmyaprak - Rapidshare - premium - download
Selam Arkadaşlar;
Bu cumartesi doktora gittim
doktor ekrana saskınlıkla baktı korktum valla, meger bebegin suyu azalmış zaten tansiyonum da yukselmeye basladı cuma gunu 16-12 idi cumartesi sabah 14 10 du doktorda da 15 10.5 cıktı muhtemelen tansiyondan suyun azalmış dedi hareketleri nasıl dedi iyi dedim tansiyon ilaçım gunde 6 adete cıktı kontrollerim de her hafta olacak,
bebegin hareketini hisseetmezsen acil nstye gir burda dedi hemsireler yardımcı olur dedi.
biraz endişelendim acıkcası bu hafta da isyerinde son haftam bitse de rahatlasam artık diyorum,
carsamba gunu sskdan raporumu alacağım insallah pazartesi, de dopplere gireceğim
ben de durumlar boyle sizinle de paylaşayım dedim.
sevgiler.
hmm okudum cnm gayet mantıklı görünüyor ama sana tek diyebileceğim dersler zor...
Selam Arkadaşlar;
doktor ekrana saskınlıkla baktı korktum valla, meger bebegin suyu azalmış zaten tansiyonum da yukselmeye basladı cuma gunu 16-12 idi cumartesi sabah 14 10 du doktorda da 15 10.5 cıktı muhtemelen tansiyondan suyun azalmış dedi hareketleri nasıl dedi iyi dedim tansiyon ilaçım gunde 6 adete cıktı kontrollerim de her hafta olacak,
bebegin hareketini hisseetmezsen acil nstye gir burda dedi hemsireler yardımcı olur dedi.
biraz endişelendim acıkcası bu hafta da isyerinde son haftam bitse de rahatlasam artık diyorum,
carsamba gunu sskdan raporumu alacağım insallah pazartesi, de dopplere gireceğim
sevgiler.
canım dikkat et kendine ilaçlarını kesinlikle aksatmaSelam Arkadaşlar;
sevgiler.
geçmiş olsun arzucum iznine az kalmış evde olunca daha rahat edersin
slm kızlar nasılsınız..bugün hastanedeydik yeni geldim.tahliller vardı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?