2009 Kasm Anneleri

ahhh canııııım geçmiş olsun yaaaa.
kız yat hep hiç iş falan yapma hep yat.ayy biraz daha beklesin bebişin yaaaaa.ama sıkma canını normale dönmüş çok şükür

sagolasın bacım..valla yatıyorum iş falan zaten yapmıyorum ama işte benimki ilk 4 ay çektirdi son 2 ayda çektiriyor gerçi fazla bir şey kalmadı gibi hissediyorum bazen ama nasip işte bakalım...

şimdik ben bildiim üzere cvp veremmm
vizite kağıdına gerek yok dedi bizim hastane almadı vizite kağıdı 37. haftada lazımmış ssk ile şu anda işimi,z yokmuş sadece işyerine raporumu verdim bi kopyası bende kaldı
para konusunda zaten bizimki yatıyomuş normal ben sonra alıp şirkete vercekmişim bizde ugulama böyle şirketten şirkete değişiyo

sagolasın bacım..valla yatıyorum iş falan zaten yapmıyorum ama işte benimki ilk 4 ay çektirdi son 2 ayda çektiriyor gerçi fazla bir şey kalmadı gibi hissediyorum bazen ama nasip işte bakalım...

canım benim doktor 35.haftadan sonra gelirse doğumu durdurmayız dedi.yani 35.haftadan sonra gelmeleri normalmiş.seninkide en azından beklesin 2-3 hafta.az kaldı ya ekim anneleri doğurmuş baktınmı hiç.baya var doğuran

cnm geçmiş olsun öyle düşünme lütfen, bebeğin zamanında doğacağını düşün hep ve bol bol dinlen. dinlenmeyen annelerin bebekleri erken olabiliyormuşşş
ben hala kasılmanın ne olduğunu anlamıyorum kızlar ya dalga geçmeyin emme durum böyle
bacım gircem sınava.
geçen yıl girdiğimde 330 falan almıştım.ama meslek lisesi olduğum için bi halta yaramıyo biliyosun işte.
felsefe falan açılmış ama bencede td daha iyidir.
he ben de meslek lisesi çıkşlıydım ama bizim zamanımızda katsayı uygulaması henüz gelmemişti gerçi şimdi de kaldırdılar ben de o bölümle ilgili yazılanları okuyodum bazı şüpheler var formasyon alıp işe girmek zor olabilir örgün eğitimini okuyanlarda bile zor deniyor bide dersler baya ağır, ama sen seneye gircen nasılsa, o zamana kaa belli olur çoğu şey. hayırlısı olsun cnm
ben baktım yarısı doğurmuş kız:)))
şekercik ben anadolu üniversitesinin sitesinden baktım yok bulamadım yaaaa
karışık bi iş ben de başka sitelerden baktım cnm
ben sana link kopyaladıydım oralarda da net bilgi yok ama diplomada aöf yazabilir diyorlar bilemiyorum
benm niyetim kamu yönetimi okumak ama bilgim olursa sana tde ile ilgili de bilgi veririm özele mesaj atarım cnm ok?

canım bak bu sitede soru cevap yapmışlar

aöf türk dili ve edebiyatı formasyon : Frmyaprak - Rapidshare - premium - download

ayy canım dikkat et kendine yaa sürekli yatmak zor ama genellikle yat dinlen
iş felan heeç düşünme az daha dişini sık 33+ olmuşsunuz artık az kalmış
sakın doğuram felan deme kızına söle accık daha dursun içerde opuyorumnanaktan
hakkınızda hayırlısı olsun canım

Selam Arkadaşlar;

Bu cumartesi doktora gittim

doktor ekrana saskınlıkla baktı korktum valla, meger bebegin suyu azalmış zaten tansiyonum da yukselmeye basladı cuma gunu 16-12 idi cumartesi sabah 14 10 du doktorda da 15 10.5 cıktı muhtemelen tansiyondan suyun azalmış dedi hareketleri nasıl dedi iyi dedim tansiyon ilaçım gunde 6 adete cıktı kontrollerim de her hafta olacak,
bebegin hareketini hisseetmezsen acil nstye gir burda dedi hemsireler yardımcı olur dedi.
biraz endişelendim acıkcası bu hafta da isyerinde son haftam bitse de rahatlasam artık diyorum,

carsamba gunu sskdan raporumu alacağım insallah pazartesi, de dopplere gireceğim

ben de durumlar boyle sizinle de paylaşayım dedim.

sevgiler.

çok geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun

Mavi Deniz ve Apple Arzu
ıkinizede çoooooook geçmiş olsun, moralleri sakın bozmayın o bile etkiliyo artık bebişlerimizin durumlarını, bol bol dinlenin, bişiycik olmayacak korkmayın. Kasım bebişleri uslu olup zamanlarında gelecekler insallah

şekercik aseba sagolun kızlar valla bende sıkıyorum dişimi beklesin az daha içeride hiç degilse 36 bitsin ..vallla kasılmayı acayip hissetmeye başladım bugün daha bir sertleşti karnım agrıyor valla...

arzucum geçmiş olsun desene bu kasım bebişleri pek bi sabırsız baksana ...hayırlısı ile gelsinler bakalım..

martım valla biraz sabırsı gibiler baksana arzununda sıkıntısı olmuş..gerçi bizim suyumuz gayet iyi imiş ama bakalım hayırlısı olsun artık..

geçmiş olsun arzucum iznine az kalmış evde olunca daha rahat edersin

ıyi düşünün ki iyi olsun kızlar...
Bakın dalga geçmeyin ama ben her sorana doğum tarihi veriyorum, kızımla anlaştık o gün gelecek diyorum, herkesde sezeryan yapacagım sanıyor.

Olsun ben normal içinde anlastım kızımla görün benim bebişim 27 yada 28 inde gelecek:)

canım dikkat et kendine ilaçlarını kesinlikle aksatma
inşallah bu haftayıda atlatıp evde güzelce dinlenirsin

geçmiş olsun arzucum iznine az kalmış evde olunca daha rahat edersin

mavideniz geçmiş olsun bol bol dinlen canım yalancı doğum sancıları bu haftalarda normal deniyor içini ferah tutmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…