evet canım haklısın bizimde bi arkadaş vardı doğum yapmış meryemmeryem dedim sıra bize geliyo valla
kızlar doktorum sonuçlarıma bakıp bebgimiz erken gelecege benziyor demiş yatıp dinlenmem bol su içmem gerekiyormuş.bol su sancıyı engellermiş.24 s aat bile dursa iyi o yüzden dayanabildigi kadar dayansın demiş.artık ara ara sancı olabilir ama artma ve sıklaşma olursa sancıda mutlaka haber verin demiş..durum böyle..neyse ben kaçar eşim gelir birazdan ...iyi akşamlar.
sgumus kartanesi zeren sagolun..valla dinlenme zamanımız geldi geçiyor bile ...artık agırlaştık karnımız büyüdü zorlanıyoruz artık..valla zeren kasılma nasıl anlatayım sertleşiyor sonra içeriden sıkıyor kendini gibi.kelime ile anlatmak zor geliyor karnım çok gergin aynı zmanda..valla benim de 2 acile gidip gelişip son aylarımda kayınvalidem halasına çekti herhalde gidip gelcez hastaneye diyor görümcemdede sık sık gidip gelmiş...dogumdan önce bir kaç kez daha gideriz gibi geliyor bana....
kızlar doktorum sonuçlarıma bakıp bebgimiz erken gelecege benziyor demiş yatıp dinlenmem bol su içmem gerekiyormuş.bol su sancıyı engellermiş.24 s aat bile dursa iyi o yüzden dayanabildigi kadar dayansın demiş.artık ara ara sancı olabilir ama artma ve sıklaşma olursa sancıda mutlaka haber verin demiş..durum böyle..neyse ben kaçar eşim gelir birazdan ...iyi akşamlar.
özgecim ne diyorsuuuuuuuuuuuuuun
kız asrınımız ne kaaa büyümüş öle
cnm her an gelebilir yawww
sen hazırlıklı ol
normal mi dedi peki doktor şuan
ayyyyy ikinci kasım bebek erkek olcek herhalde:teytey:
slm kızlar ay maşallah bebişi gelecek hayırlısı ekim anasımı olacan niye böyle
maşallah kuzunaaaa.kız kocaman olmuş.abowwwwww 10 gün sonra ha anaaaaaaam heyecan yaptım beeeeeeendelikafadulden
ayyyyyy hayırlısı olsun canım bi nefeste kurtulmak dileğiyle inşallahopuyorumnanaktan
ayy kızlar yaaa kayınbabamda grip olmuşş bi cenazeye gitmişlerdi eşimde iş çıkışı gitti yanlarına
bi bakmış kayınbabamın ateşi çıkmış titremeye başlamış eve götürmüş ateşini düşürmeye çalışıyolarmış
şincik ordalar kocişe gel,rken sende iğne felan yaptırda gel dedim
ayy dikkat edin özellikle kalabalık ortamlara giren arkadaşlar
mureda sagol cnm..nehiriver maşallah kuzuna hayırlısı ile gelsin bakalım..dilmuh valla geldigimden beri yatıyom eşime birşey hazırlayayım dedim azarla geri yattım valla yaptırmıyorlar zaten..neyse hadi iyi akşamlar artık gideyim ben..laf yetiştirmekten gidemedim ...
ayy kızlar yaaa kayınbabamda grip olmuşş bi cenazeye gitmişlerdi eşimde iş çıkışı gitti yanlarına
bi bakmış kayınbabamın ateşi çıkmış titremeye başlamış eve götürmüş ateşini düşürmeye çalışıyolarmış
şincik ordalar kocişe gel,rken sende iğne felan yaptırda gel dedim
ayy dikkat edin özellikle kalabalık ortamlara giren arkadaşlar
mureda sagol cnm..nehiriver maşallah kuzuna hayırlısı ile gelsin bakalım..dilmuh valla geldigimden beri yatıyom eşime birşey hazırlayayım dedim azarla geri yattım valla yaptırmıyorlar zaten..neyse hadi iyi akşamlar artık gideyim ben..laf yetiştirmekten gidemedim ...
nan edoş ve özge süpeeeeeeeeeer olmuşunuz haaaaaaaaaa.
nan edoş ve özge süpeeeeeeeeeer olmuşunuz haaaaaaaaaa.
ben geldim nan doktordan bebem 3 kg 48 cm olmussss 10 gün sonra her an gelebülür dedi doktor amcamız haftada bir nst miz varrr cok heycanlıyıssssssssssssssssssssss
geliyo valla az kaldı kız.ekimde dökülürüz bence.
zemuszemus
saol canım sanada gecmiş olsun görüşmek üzereopuyorumnanaktan
saol sekerim facedenmi baktın nanzemuszemus
neyim süper olmuş gıı :uhm::uhm:
bencede bencede haklısın canım bende öle düşünüyom valla hazırlıklı olalım herşeye
maşallah canım hayırlısıyla gelsin prensimiz
he ya faceden baktım.
göbişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
hazırlayın çantanızı falan kız.ben hazırladım bi kenarda duruyo
he ya faceden baktım.
göbişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
hazırlayın çantanızı falan kız.ben hazırladım bi kenarda duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?