taam da o zaman sonra kullanacağın izni önce kullanmış oluyon biz zaten sonra kullanmak için ayrılmadık izne 2 hafta içinde doğmazsa zaten izinde yanma falan olmıcak
o yüzden o pek mantıklı gelmedi bana. zaten iznim bitince rapor alcam ben 1 ay falan
aslında doğum şeklini bilsen mantıklı. benim büyük ihtimal sezeryan olacak o da 38 veya 39. haftada olacak. şimdi ben 37 de izne ayrılsam 1 hafta izin yapmış olacağım 2 haftam yanmış olacak. dr 2 hafta büyük göstererek bunu engelliyor. ben şimdi doğum sonrası 12 hafta iznim olacak
ama o 2 hafta yanmış olmuyoki 37den itibaren 4 ay işte ne zaman doğurursan doğur ama 37den önce doğurursan çalışırken yani o zaman sakata geliyo akannehir
nesliiii doğurmadın demi dahaa son durum nee
yok kuzu doğuramadım daha ama sancılar geliyo, geceyi nöbette geçirdik, hay bu acemiliğin ben kaydirigubbakcemile3
yalancı sancılar mı başladı hacı? öle bişe varmış yaa akannehiryok kuzu doğuramadım daha ama sancılar geliyo, geceyi nöbette geçirdik, hay bu acemiliğin ben kaydirigubbakcemile3
yok canım benim. doğum sonra izin doğum olduğu gün başlar. diyelimki ben 37 de izne ayrıldım. o gün doğurdum. tamam 13 hafta izin kullanırım. ama doğum öncesi iznimin 3 haftası yanmış olacak.
tabiki benim söylediğim erken doğuma göre zamanında doğurursan bir sorun yok.
günaydın kızlar
kocişi gönderdim işe oturdum bilg başına forumları karıştırıyodum işteee geçmişi okuyam dedim ama çok uzun geldi ciddi bişey varmı acep?
of dün yerleri sildim, banyoyu temizledim, yemek filan baya ayakta kaldım ya iyiydim aslında ama tam kociş geldi karnıma bi ağrı girdi kasıklarıma hey allaam o gelen kaa iyiydim naz da değil ayol cidden ağrıdı oturdum kociş de bana bağırdı sana iş yapma diyorum sen yapıp duruyosun dieay yapmadan da olmuyo ki. ben dinlene dinlene yapmıştım canım sıkılıyo ayol hem oğlanın keyfi iyi içerde neden ağrıy anlamadım yan yatıy ayaklarıyla yan tarafımdaki boşlukları tepikleyip duruyo sonra kaç gündür dışarı çıkmıyodum markete doğru yürüdük geldik ama 15 dk zor yürüdüm ağrıdan kocişe de çaktıramadım bişey söylesem erken doğurcan sen bu gidişle yat işte deyiveriyor ama yürümeden de olur mu yav
günaydın kızlar
kocişi gönderdim işe oturdum bilg başına forumları karıştırıyodum işteee geçmişi okuyam dedim ama çok uzun geldi ciddi bişey varmı acep?
of dün yerleri sildim, banyoyu temizledim, yemek filan baya ayakta kaldım ya iyiydim aslında ama tam kociş geldi karnıma bi ağrı girdi kasıklarıma hey allaam o gelen kaa iyiydim naz da değil ayol cidden ağrıdı oturdum kociş de bana bağırdı sana iş yapma diyorum sen yapıp duruyosun dieay yapmadan da olmuyo ki. ben dinlene dinlene yapmıştım canım sıkılıyo ayol hem oğlanın keyfi iyi içerde neden ağrıy anlamadım yan yatıy ayaklarıyla yan tarafımdaki boşlukları tepikleyip duruyo sonra kaç gündür dışarı çıkmıyodum markete doğru yürüdük geldik ama 15 dk zor yürüdüm ağrıdan kocişe de çaktıramadım bişey söylesem erken doğurcan sen bu gidişle yat işte deyiveriyor ama yürümeden de olur mu yav
he kızlar evet doğum öncesi izin 8 hafta
msela ben 17 kasımda doğurcam sAT'a göre
ama diyelim ki 10unda doğurdum
bu durumda ben 7 haft doğum önü izni kullanmış oluyorum doğum yaptıktan sonra dopum sonrası 8 haftalık izin başlıyo
o nedenle ben doğum önü iznimi tam kullanıyorum
ama diyelim ki ben 17si oldu daha doğuramadım o zaman dr da bi rapor düzenliyomuş doğum gecikti die doğum olana dek izin devam ediyomuş
ben de bunları kk daki diğer topiklerden okuduydum vaktiyle
düzenli değilse sancılar sorun yok canım ya. benim dr bana ilaç verdi pre-par diye erken doğumu engelliyormuş. hapı içmeye başlayınca rahatladım az. kasılmalarım azaldı
cnm sanırım aynıdır ben memurum ama,yalancı sancılar mı başladı hacı? öle bişe varmış yaa akannehir
ya ben anlamadımm bizim öncesi ve sonrası toplam iznimiz 16 hafta değil mi? 37 de sskya rapor veriyoruz o günden itibaren her halükarda 16 hafta olmuyormu?
günaydın şekercik
benim kocişte sabah giderken bak bişey yapma ben gelince yaparım soluna yat uyu, bilgisayarın başında oturma diye 10 defa söledi. ama ben söz dinliyom çünkü iş yapınca kasılmalarım artıyor. zaten dr dedi iş yapma ayakta durma diye.
şu zamana kadar geldik artık söz dinlemek lazım. sende yapma bişey. zaten doğumdan sonra yapacan
ee adam haklııı yorma kendiniiii
ayy ben de evde olunca dayanamıyom yaa ama dün akşam hiçbişe yapmadım anam da gitti mafoldumben ne güzel yemekleri halledip topluyodu yaaa
kasıldım sabah diye yattım sürekli bulaşık makinasını bile boşaltmadım :bbo:
hee öle oliimişş efet 13 hafta doğumdan itibarenkız kasılmayı bana etraflıca bi tarif etsene ben anlamıyorum yaaaa
cnm sanırım aynıdır ben memurum ama,
toplama bakma sen kaç hafta aktarıyorsun sonrasına?
5 hafta dimi?
o zaman senin doğum sonrası iznin ne kaa oluyo?
8+5 yani 13 hafta olmuyomu?
heh bu izin eğer sen 37den önce doğurursan başlıyo, tam zamanında doğurursan yani 40. haftada 13 hafta izin kullanıyosun ben bunu böyle anladım yanlışsa düzeltin
ayy ben anlasam bi kasılma ney?
bana sabah tembihlemedi ben daha dr a gitmedim bakalım ekimde gidicem dr ne dicek ay ne bileyim ya tüm gün otur evde bi iş yapma acayip geliyo bana
boşaltma zaten makineyi. tabakları koymak için uzanmayın bi yere. dikkat edin azcık kendinize. bunca yıl yaptınız bundan sonrada yapacaksınız zaten 1 ay sabredin canımklava:
bulaşık makinesini boşaltmak için eğilmek lazım kız en fena iş o bence yer silmekten de fena yeri ben viledayla siliyorum napiim eğilmeden en sağlamı o... hiç yoktan iyidir diyorumee adam haklııı yorma kendiniiii
ayy ben de evde olunca dayanamıyom yaa ama dün akşam hiçbişe yapmadım anam da gitti mafoldumben ne güzel yemekleri halledip topluyodu yaaa
kasıldım sabah diye yattım sürekli bulaşık makinasını bile boşaltmadım :bbo:
amaan amma karışık iş yaa :uhm:
ne saçma tam 5 kasımda doğurmıcamki ben yani o belli mi oluyo sanki :mymeka: iznimin 1 haftası yancak o zaman :çok üzgünüm:
e peki ben şimdi erteledim ya hani 5 haftayı, haftaya doktora gidince 36. haftada iznimi başlatabilirmiyim illa 37yi beklemem mi lazımm
kız kasılmayı bana etraflıca bi tarif etsene ben anlamıyorum yaaaa
cnm sanırım aynıdır ben memurum ama,
toplama bakma sen kaç hafta aktarıyorsun sonrasına?
5 hafta dimi?
o zaman senin doğum sonrası iznin ne kaa oluyo?
8+5 yani 13 hafta olmuyomu?
heh bu izin eğer sen 37den önce doğurursan başlıyo, tam zamanında doğurursan yani 40. haftada 13 hafta izin kullanıyosun ben bunu böyle anladım yanlışsa düzeltin
ayy ben anlasam bi kasılma ney?
bana sabah tembihlemedi ben daha dr a gitmedim bakalım ekimde gidicem dr ne dicek ay ne bileyim ya tüm gün otur evde bi iş yapma acayip geliyo bana
hee öle oliimişş efet 13 hafta doğumdan itibaren
ay kızım 40. haftada gelse de bari 3 hafta evde yatsam yaa
falla ben de bilmiim ama iki gündür bana olan şey kasılma heralde
bebiş böle sert sert vuruyo bi yerlerini dayıyo karnımı iyice geriyo gibi acıyo yaniii
bebiş hareketimi kasılmamı bilmiim ama kasılma olabülüü
ee netcez boşaltmayıp da yaa :uhm: zaten yukarı uzanmıyom daa :sm_confused:
hee öle oliimişş efet 13 hafta doğumdan itibaren
ay kızım 40. haftada gelse de bari 3 hafta evde yatsam yaa
falla ben de bilmiim ama iki gündür bana olan şey kasılma heralde
bebiş böle sert sert vuruyo bi yerlerini dayıyo karnımı iyice geriyo gibi acıyo yaniii
bebiş hareketimi kasılmamı bilmiim ama kasılma olabülüü
ee netcez boşaltmayıp da yaa :uhm: zaten yukarı uzanmıyom daa :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?