hmm bende olmaya başlamış o zaman... ama sık değil...bak şimdi benim kasılmalarım şöyle oluyor.
karnının bir kısmı ya da tamamı yavaştan sertleşiyor ama sanki taş gibi oluyor ve sanki adet olmuşsun gibi hafiften sancı giriyo kasıklarına ama ağrı şiddetli değil hafif. ama kısa sürüyo 5-6 saniye kadar. benim yaşadığım böyle. yalancı sancı dedikleride böyle oluyo. bu kasılmalar düzenli olursa ve ağrı giderek şiddetlenirse o doğum sancısı oluyormuş. b
evet o da bence bebek hareketi bzen karnımda ayağını elini hissediyoruz eşimle ben, dokunuyoruz ay ne garip bi duygu ya:) prmaklarını bile hissediyorum gerindiğini anlıyorum:))) bazen acıtıyor ama olsuno bebek hareketi canım yerleri daraldığı için acıtıyo bazen sanki poposunu dayıyor bir tarafa özellikle de benimki sağa dayıyo. kasılmada karnın acımaz kasıkların acır.
bırak kocan boşaltsın eğilip kalkma. şimdi bizler çok kilo almadığımız ağırlaşmadığımız için kendimizi dinç hissediyoz ama dikkatli olmak gerek
haa kasılmıyomuşum gıı ben o zaman çünkü hiç sancı mancı girmedi kasıklarımaaa akannehiro bebek hareketi canım yerleri daraldığı için acıtıyo bazen sanki poposunu dayıyor bir tarafa özellikle de benimki sağa dayıyo. kasılmada karnın acımaz kasıkların acır.
bırak kocan boşaltsın eğilip kalkma. şimdi bizler çok kilo almadığımız ağırlaşmadığımız için kendimizi dinç hissediyoz ama dikkatli olmak gerek
ay yok kocişim bilir herşeyin yerini hepsini koyar ama ben fazla zorlanmıyodum yapıyodum gerçi bi haftadır anam yapıyodu ya göbüş aldı başını gitti kocişe yaptırem en iyisi bua aşaminş zamanında gelir canm duamız bu ne kaa kalırsa karnımızda o kaa iyiymiş bakalım nasip. valla bende de var bazen sağ bazen sol tarafı şişiriyor poposunu kafasını dayamış gibi ama bence hareket onlar dün karnımın her yeri sertti kasılma belki odur ben de anlamıyom ya anlamdn doğurcaz bu gidişle cahillik de ii bişey deil kızım
ayy kocana boşalttır sen yerleştir raflara, ben bi kere kocama yerleştirttim de sanki bu evde yaşamıyomuş gibi alakasız yerlere koymş her şeyi bardakların yanında tabaklar çıktı mesela tencereleri de saçma sapan yerlere koymuş :roflol:
hee ben de onu diyom yaa iş yerinde oturup duruyoz işte nolcekkk bi sabah akşam gelip gitmesi zoruma gidii benimgünaydın hatınnaaaa
falla bana da dr. daha çok dinlen dio ama zaten taş taşımıyomya yemek yapıom masayı hazırlıom topluyom ortgalığı topluyom çamaşır katlıyom az biraz ütü yapıomm toz falan alıyom iş yerinde tüm gün oturuyom sabah 25 dk akşam 15 dk yürüom dr. daha ne dinnen dio annamadım ki gııı hiç mi kıpırdamıycass o zaman da döt değirmen taşı kimin olcekk oldu zaten olcaa kadar daa hofffffff bak gene sinirlerim zıpladı
günaydın sen ne alemdesin adacımmGünaydın kızlar...
Bakıyorumda izinler, kasılmalar derken herkezi bir telaş almış gidiyor...
hmm bende olmaya başlamış o zaman... ama sık değil...
kasıkta ağrı oluyor arada karnım taş gibi sertleşiyor
saol canım
ben de konduramıyodum ne nedir anlamıyorum ya
ağrı hafif canım, şiddetli olsa belki daha önceden anlardım
evet o da bence bebek hareketi bzen karnımda ayağını elini hissediyoruz eşimle ben, dokunuyoruz ay ne garip bi duygu ya:) prmaklarını bile hissediyorum gerindiğini anlıyorum:))) bazen acıtıyor ama olsun
evet bakın size bi yazı göndericem bunla ilgili
doktorlar dinç olmanızı farklı kullanmayın diyorlar
günaydın canmgünaydın hatınnaaaa
falla bana da dr. daha çok dinlen dio ama zaten taş taşımıyomya yemek yapıom masayı hazırlıom topluyom ortgalığı topluyom çamaşır katlıyom az biraz ütü yapıomm toz falan alıyom iş yerinde tüm gün oturuyom sabah 25 dk akşam 15 dk yürüom dr. daha ne dinnen dio annamadım ki gııı hiç mi kıpırdamıycass o zaman da döt değirmen taşı kimin olcekk oldu zaten olcaa kadar daa hofffffff bak gene sinirlerim zıpladı
Günaydın kızlar...
Bakıyorumda izinler, kasılmalar derken herkezi bir telaş almış gidiyor...
kızlar size bişey diyimmi ya ben minik kuşum beklenen zamandan şöyle bir iki hafta önce gelmesini istiyorum ya çok merak ediyorum onu. tabi sağlıkla olsunda............
ben istemiyoom yoksa iznim yanacamuşş :roflol: :roflol:
bence bu da bencillik ama ben evde yatmak istiyom 3 haftaaa
günaydın şekerimmmmkızlaaaarrrrrrrrrrrr günaydıııııııınnnnnnnn............
kızlar size bişey diyimmi ya ben minik kuşum beklenen zamandan şöyle bir iki hafta önce gelmesini istiyorum ya çok merak ediyorum onu. tabi sağlıkla olsunda............
Günaydın bayanlar,
Ne var yani bende minik kuşum ya 27 yada 28 ekimde gelsin istiyorumdelikafadulden
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
sgumuscum naber nasıl gidiyo..................görüşemiyoruz..............
Günaydın canım hosgeldin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?