günaydın canım hoşgelddin kızın o tarihlerde gelebilir çünkü aramızda bi 2 gün var benim doktorum bebeğin durumuna bakarak ekim ortası yada sonu olabilir dedii nstye giricem 9 ekimde sen girdinmi hiç martcım hayırlısı ve kolaylıkla gelsin bebişlerimizz inşş
Günaydın bayanlar,
Ne var yani bende minik kuşum ya 27 yada 28 ekimde gelsin istiyorumdelikafadulden
selam canm iyiy herkes sen nasılsın?selam kızlar nasılsınızzz bakalımm ben bugün bi garibim eşim istanbula yolcu sankii yutdışına çıkacak adam bi büyüdükü gözümdee akannehir gecede bebek çok kasıldı karnımdaa sancı gibii bişeyler olduu hafif bel ağrısı bu arada erkek bel ağrısıyla gelirmiş kızı olan adet sancısı gibii çekermiş büyüklerin yalancısıyımmsositososito
günaydın tubişşşşşşşşşherkese günaydınnnn hihoyyyt
günaydn cnmmGünaydın bayanlar,
Ne var yani bende minik kuşum ya 27 yada 28 ekimde gelsin istiyorumdelikafadulden
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
Ben bu cumartesi ilk defa girdim nst ye herseye normal dedi bir daha 2 hafta sonraya cagırdı, iki hafta içindede doğurmayacagımı söyledi. Dr dedi ya çok eminim bu iki haftadan, rahat davranıyorum yani:)
günaydınnnnnn kasım annişleriiiiiiiiiiiiii ve de datlu yavruşlarıııııııı a.s.
ben istemiyoom yoksa iznim yanacamuşş :roflol: :roflol:
bence bu da bencillik ama ben evde yatmak istiyom 3 haftaaa
selam canm iyiy herkes sen nasılsın?
ayy evet ya kociş dışarı gidince ben de fena oluyorummmm
ayy erkekler bel ağrısıyla mı geliyyymişşş
ondan dr bana belden başlayan kasıklara inen ağrıda hemen gel doğumu durdurururz dediiiii
kız büyükler bilir böyle şeyleriii
günaydın tubişşşşşşşşş
günaydn cnmm
vaktinde gelsinler ayol karnımızda bakımı daha kolayyyy :roflol:
amaana günaydın
bugün ne şenlikli oldu burası kalabalıklaştık oleeeeeeeeeee
günaydın boncukum geçmişe bakıyodum iyiyiz canım evdeyim bayram öncesi başladı iznim genelde dinlenme halindeyim özlemişim evde yatmayı sen nasılsın
günaydınnnnnn kasım annişleriiiiiiiiiiiiii ve de datlu yavruşlarıııııııı a.s.
selam kızlar nasılsınızzz bakalımm ben bugün bi garibim eşim istanbula yolcu sankii yutdışına çıkacak adam bi büyüdükü gözümdee akannehir gecede bebek çok kasıldı karnımdaa sancı gibii bişeyler olduu hafif bel ağrısı bu arada erkek bel ağrısıyla gelirmiş kızı olan adet sancısı gibii çekermiş büyüklerin yalancısıyımmsositososito
dikkat edin yürüyüşü uzun yapmayın yarım saat yeterliymiş....oo iyi ozaman kaydirigubbakcemile5benide nstden sonra takibe alıcakmışş hayırlsıı yürüyüşlere başla dedii öğlende eşim köye bırakıcak benii annemlerde kalıcam orda yürüyüş yaparım artıkın havada buzzz gibi ama iyice giyinirim napiyimm
ewet ya çok saçma ben de en iyisi hepsini kullanayım belli olmaz bu zamane veledinden dedim 32de ayrıldım valla oturuyorum evde:)))günaydın adamım bende erken istemim yaaaa tam vaktinde gelse hayırlısıylan sağlıklı sıhhatli ne kaaa güzel olucuk yaaauww
şu izin meselesi gerçekten çok saçma ve karışık ver 16 hafta kim ne zaman doğurursa doğursun alla allaaa erken doğum yaptım deye önceki izinlleri kesiolar gıcık oldummmmmm
bu arada 37 yi bekleme şartın yok dr yeni bi rapor duzenlesin ve ayrıl istiosan :CüvCüv:
günaydnlar sekerim opuyorumnanaktan
uyanabildin mi nan düdük naniknanik
günydn şekerimmmm
nasılsınnnnnnnnnnnn
ben iyiyim canım ben zaten evdeyim ya o yüzden sıkılıyorum artık sabırsızlanıyorum tabi bide heyecanlanıyorum ...............
kızlar nst ye kaçıncı haftada giriliyo yahuuu......
yeni gelen kızlar hepinize günaydın
dikkat edin yürüyüşü uzun yapmayın yarım saat yeterliymiş....
ewet ya çok saçma ben de en iyisi hepsini kullanayım belli olmaz bu zamane veledinden dedim 32de ayrıldım valla oturuyorum evde:)))
canm özlüyodum seni çok
iyi ki sık gelebiliosun bu aralar :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?