2009 Kasm Anneleri

kızlar benim kızım sağ tarafıma yerleşik duruyor sürekli dokunuyor hissediyorum acayip sert elime geliyo vücudu resmen yaslanmış duruyo.ama dokunduğum hatların neresi olduğunu ayıramıyorum bi türlü siz anlayabiliyormusunuz acaba.............

amin cnımm çok kalmıycak zatiii bende annemlerde kalcam oralarda oyalanırım artıkın zemuszemus son zamanlarımızdayız artık ağrılar normal iyi eminönünde doğurmadan geldinn kıss kalabalığa falan karışmasaydın ezer geçerler senii Allah korusun daha da gitme oralaraa aklımız sizde kalıcakopuyorumnanaktan

kızlar nst ye kaçıncı haftada giriliyo yahuuu......
ay ben de girmedim dahaaaaa
belki diyom dr ekimde gidince alır mı kiiii
ay benm herüf de aynısını yapıyyy
7de başlıyo iki telefon ve saat çalmaya erteliyo sürekli:))) en son dayanamayıp kalkıyorum kahvaltı hazırlıyorum bizim herüf daha yatıy:)))
gidiyom başına çağırıyorum da öyle kalkıy:)))
ben 7buçukta hazırlamış oluyorum kahvaltıyı beraber yapıyoruz o gidiyo işe ben de işlerimi yapıyorum
dün gece de 3 mü 4 mü ne kalktım tuvalete...
bi keresinde uyku sersemi yatağa geri düştüm dengemi sağlayamadım bakın avatarıma dün çektim koydum o göbekle nası sağlıcam denge menge hak getire.... :roflol:
günaydın canım
iyiyimmmmmmmm nossun uyandım gözümün çapaaanann kk ya damladım delikafadulden

hee ben de damladım şimdi blog da yazıyom bi yandannn bi dünya tarif yazıyorum bloıguma siz de yazın da aklımıza bişi gelmeyince bakalım kızzz bloglarımızaaaaaaaaa

nehirrrr napıyon gıııııı ne zamandır yoksun piyasadaaaaaaaa
asrın bide mete olmuş gıııııı pek bi karizma olmuş adı maşallahh

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
günaydın nan çıbık asrının odasının fotrosunu koy :mymeka:
anaam ben de salı girem ya baa heç bişe demedi doktor nst ile ilgili
Ben bu cumartesi ilk defa girdim nst ye herseye normal dedi bir daha 2 hafta sonraya cagırdı, iki hafta içindede doğurmayacagımı söyledi. Dr dedi ya çok eminim bu iki haftadan, rahat davranıyorum yani:)

ay bana da öle dese keşkeee

kızlar nst ye kaçıncı haftada giriliyo yahuuu......

canım aslında belli bir haftası yokmuş doktor duruma göre veriyor esas netice 34.haftadan sonra alınıyormuş.doktorun yalancısıyımm kaydirigubbakcemile2

şekercik zaten yarım saat ancak yürüyebilirm sonraa wcye gitmem gerekiyorrkaydirigubbakcemile3 biraz evi toparliyim ev kalkmış gidiyor öğlende çıkıcam rezil gibi bırakmiyimm

kaydirigubbakcemile3 bu kartanesi pek bi dalga geçidi gidemicünüz falan deye ei oldu
ben didim oğa ama artossa artosss himalayalara kaa yolu var deyuuuuuuu buluştuk tubişimnen gittik çokkkkkk da güzel olduuuu keşke fatomda olaydı ama bidakine işallah :jeyyar:

benim dr da 15 gün daha dayan dedi. 36 yı bitirelim sonra rahatlarız dedi. şimdi doğum olursa küveze alacaklar serum falan bayaa can sıkıcı şeyler dedi. onun için 2 hafta daha sabredin dedi.

benim oğlanda genellikle sağ tarafa geliyo. arada fark ediliyo ayağı ve poposu. elleri genellikle aşağı tarafta oluyo. kafasıda şeyime yakın olduğu için oynattığı zaman fark ediliyo canım

nehirrrr napıyon gıııııı ne zamandır yoksun piyasadaaaaaaaa
asrın bide mete olmuş gıııııı pek bi karizma olmuş adı maşallahh

napıım hazırlıklar bilmem neler derkene zaman gectigitti aha simdide sıpa geldi gelecek anca zaman buldum valla saol şekerim ya beğendinmi yeni ismimizi babamızın ısrarıyla böle oldu zemuszemus

nan du sende koyarun su süsleride halledem ondan sonraaaazemuszemuszemuszemus

benimki 3 kg olmus teyzesi bide 10 gün içinde beklenmio haftada 200 gr alcakmıs artık ee ongünde 400 gr eder doğsa bile kuvez ihtiyacımız olmazmıs allaha sükürzemuszemuszemuszemus

günaydın adamım
salı gidince diyecem doktor garusuna ayrılemmi gelebülü mü deyüü
yaa bu dr. da manyak soruyom artık gelse de merak etme bişi olmaz deyüü
delü mü ne yaa benim iznim yanacak onu düşünen yok :mymeka:

abbooo sancımıı dr.a sor gıı kasılma öle oluyomuş herhall
nan neyse eminönünde doğurmadınız kim tutar sizi garii

kartanesi sanada bu gidişinde der doktor canım unutursada sen hatırlat kaydirigubbakcemile3

esas netice zate bu haftalardan sonra alınıyormuş canımcımm:jeyyar:

heeee benim kız oynak olacak demenkki senin oğlan ağır başlı bak duruyo yerinde
anacım bunun kafası bi aşağı bu yukarı gidiyo o zaman eli ayağı nerede ayırt edemiyorum yavvv....hızına ben yetişemiyorum yani o derece............

bebekin ciğer gelişimi hangi haftada tamamlanıo ya tam bi zamanı varmı ki yoksa her bebikte farklı olabiliomu hani erken doğum falan olursa alah korusun insan en azından gelişimi tamam diebilse daha rahat olur içi dimi

benimki 3 kg olmus teyzesi bide 10 gün içinde beklenmio haftada 200 gr alcakmıs artık ee ongünde 400 gr eder doğsa bile kuvez ihtiyacımız olmazmıs allaha sükürzemuszemuszemuszemus

ohh yalnız deilmişim kaydirigubbakcemile5 benimkide 3 kg olmuştu 34 haftalıkken herkes tosun olcak bu deyi diyip kafa bulmuşlardı benlen bana doktor şu halinde doğsa küvöze ihtiyaç yok demiştii ne çabuk geçti zaman yaa cinsiyetii bellimi derkene şimdii nelerii konuşuyoruzz 1 aya kalmaz sütüm yetiyormu gazı varmı diycezz inşş

hee kıl tabii ben onu sabah namazına ayarladım gıı saate falan gerek kalmıyo gari çişim sağolsun namaza kaldırii beni :roflol: :roflol:
ben 30da girdim ikincide geçen cumartesi 32 de sen girmedinmi
aboo ben daha hiç girmedim anam bu garu beni heçbişee sokmadan doğurtacak herhal akannehir
nan ben bu sabah 15 dkda çıktım evdeeenn akannehir saatim çaldıdı uyumaya devam etmişim kocişinki çaldı da öle kalktım nasıl yetiştim servise ben bile şaştım hee akannehir
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

bebekin ciğer gelişimi hangi haftada tamamlanıo ya tam bi zamanı varmı ki yoksa her bebikte farklı olabiliomu hani erken doğum falan olursa alah korusun insan en azından gelişimi tamam diebilse daha rahat olur içi dimi

35 haftadan itibaren genelde bebekler ciğer yada solunum sorunu yasamadan dogarlarkaydirigubbakcemile5

maşallah senin bebişinede doktorum son derece normal olması gereken gibi dedi boyu kactı desti senin benimki 48 cm olmusss

tubiiiiiii şimdi fatoda kahvaltı da olmak vardı gıııııı deemiii :jeyyar:

he yaaa cokacimcoook şimdi bize gözel bi menemen yapardıı cokacimcoook dün menemen mi yeseydik nan :roflol:

nan kartanesi ne pas vermiyin nan:mymeka: korkma nan dalga geçmicikk naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…