2009 Kasm Anneleri

http://img2.blogcu.com/images/i/l/m/ilmekdunyasi/hayatinicindend2bebek9og1_1_.jpg

kızlar bu battaniyeden yaptım çokta güzel oldu ve kolay yapılıyo gerçi 1 ayda bitirdim ama benim elim yavaş ondan.
aa çok güzelmişş
günaydın eminönü şişkosu naptınız dün heee ayyy sizi öle iki şişko yanyana düşünemeyom haaa :roflol::roflol::roflol:

yuvarlana yuvarlana gidip gelmişler işte :roflol: :roflol:

kahvaltımıda yaptım şimdi çarpılırım bide bu çıktı yemekten sonra mayışmakkk

ayy benimde nasıl oldu...
ben pek test alıp yapmadım hep üzülüyom diyee.
5 gün geçmişti sabah böle bi ses kulağıma hamilesin gibi bişey dedi :1shok: hemen kocişten test istedim adam eve girmedi bile umudu yokya kapıdan verdi gitti kaydirigubbakcemile3 bende yaptım testi tek çizgi gene koydum şöle duşun kenarına sinirlerim bozuldu tabi ellerimi yıkadım bidaa aldım elimee anaa bi baktım pembe bi çizgi daha belli belirsiz hemen alt kata kostum komsuma ona gösterdim oda başladı ağlamayaa galiaba hamilesin diyeee kaydirigubbakcemile3 sonra kocişi aradım bana ekmek alıp gelirmisin diyee gelince dedim aşkım galiba ben hamileyim diyeee kaydirigubbakcemile3 beraberce sarılıp yarım saat ağlaştıkk delikafaduldendelikafadulden
sonra hastaneye gittik hcg yaptırdım ordada kadın dedi %100 hamilesin bi yarım saatte orda ağladıkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
allahım kimseye aratmasıınn :Saruboceq:

günaydın balımmm opuyorumnanaktan

günaydınnn canımın içiiiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy ben hiç anlatmıyım bebek maceramıı mafoldumben
günaydın millet ooooo baya kalabalık burası böle doğumdan sonrada aynı performansı bekliyom yane hade bakem

günaydın nan çıtırtıııı Şeniz napıyınn
doldurdun mu kışlıklarıı
gelip yicik cerinlen cokacimcoook

aa çok güzelmişş

artık yuvarlana yuvarlanamı birbirine çarpa çarpamıbiemiycem gerçi dün haberlerde eminönünde büyük bir çarpışma yaşanmış acep onlarmıydı neydi:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:

heee bırakır geliriz ben zaten tozunu attırıcam buranın herhalde eserim kalmaz burdan iki çocuklakaydirigubbakcemile3
:roflol:

he valla biri göğsüne süt emiy biri dizinden çekiştiriy hayal edemiyom kızzzzz
http://img2.blogcu.com/images/i/l/m/ilmekdunyasi/hayatinicindend2bebek9og1_1_.jpg

kızlar bu battaniyeden yaptım çokta güzel oldu ve kolay yapılıyo gerçi 1 ayda bitirdim ama benim elim yavaş ondan.
anaaam ne güzel kız bu battaniyeee

ben de yelek başladım ama bi halt anlamadım yaaaa ne beceriksizimmm

ben görmedim kızz o kadarda baktım haberlereee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

lak lak ı geçtim birbirimizden ve bebelerden haber verebilsek yeter yavvva.s
he vallaaa anca o kaa olcak heraldeeee
he ben de bi ara alıştıydım kahvaltıyı erkenden yapıp 12ye kaa uyuyordum ama 11de kalkarsam sersem gibi oluyodum tam 12 de kalkmam lazımdı:)))
ayy ne kaa duygulandım kız okurkennnn
benm de annem dediydi kız bu sefer kesin hamilesin die hem de telefonda kaç km uzaktaydııı ben çok halsizim filan deyü anlatıyodum o da hamilesin dedi yok be dedim kaç yıldır olmadı kesin dr tedavisiyle olurrr ama nasip işteee
en önemli etken stres zatiii

doldurdun mu kışlıklarıı

doldurdum nan turşuyada hallettim
ama siz bana doğurmadan gelmezseniz eğer o zaman hakket konuşmayacam sizinle haberiniz olsun darılıcam ahanda açık açık sölim bunukaydirigubbakcemile

çok hamaratsın anlaşılan güle güle kullanırsın inşallah
sağol canımda hamaratlıkla ilgisi yok ben bitek düz örgü biliyom onunlada bu çıktı işte.
gurbetcim çok hoş cnm güle güle kullanınn opuyorumnanaktan
sağol canım. bebişe hatıra olarakta kalsın bişey dedim ilerde ben yapmıştım bunu demek için yaptım aslında:kedi:
:roflol:

he valla biri göğsüne süt emiy biri dizinden çekiştiriy hayal edemiyom kızzzzz

anaaam ne güzel kız bu battaniyeee

ben de yelek başladım ama bi halt anlamadım yaaaa ne beceriksizimmm

yelek filan beceremem ben

günaydın eminönü şişkosu naptınız dün heee ayyy sizi öle iki şişko yanyana düşünemeyom haaa :roflol::roflol::roflol:
hiçte bilemmm :dilcikar: cerin karısı zaten finduk kadar bişeyy bende öle çok şişko değelmişim cerinim öle diyii :kedi:

heçte bilemm :dilcikar: aslanlar gibi gittik geldikk turkbayragi

bacıı çok dadluymuş gııı nası yaptın hele bi anlat bakam bende yapam :hulya:

deviş dötünü yat nan akannehir

edoşşş ben haber izlemiyorum bebeğimin morali bozulmasın belki vazgeçer kız doğmaktan bu ne biçim dünya dieeee
kazara da duyarsaaaa yok yavrum sen büyüyene kaaa bunların hepsi biter deyü karnımı okuşuyorum napiim kız gözü korkmasın yavurucuğumunnnn
artık babanın da annenin de sık sık iletişim kurması lazımmış bebeyleeee

doldurdun mu kışlıklarıı

ben anlatayım geçen yıl kasımayında evlendik ve çocuk düşünmüyorduk 6 ay falan ilk 2 ay istemedik zaten evlenmeden önce adt düzensizliği vardı dok tedaviyle gebe kalabilrsin demişti o zaman bu aklıma geldi çocuk olsun dedik ilk ay olmadı ben bir stres yaşadım aha dedim dok dediği çıktı işin yok hastane hastane dolaş neyse ikinci ayımda çok şükür bebişim tuttu demek ilaca gerek yokmuş rabbim isteyen herkese nasip etsin aslında benim için tam zamanı çünkü eşiminde benimde yaşım var küçük dedğilim

eline sağlık çok güzel olmuş ben evdeyim ama kesinlikle işleyemem parmaklarım uyuşuyoo

ay kolay gelsin benm herfi anca akşama geliyyy
burası küçük yaa iş yeride yakın kocişin öğlen gelii yemeğini yiyoo geri gidiii

Kızlar bu haftasonu bende tahtakaleye gitcem orada pelit in toptancısını buldum orada çikolata alacagım. Bu hafta bizim burada biryere çikolata sordum hemde süssüz sadece paketli. Kilosu 90 bir kiloyada en fazla 30 tane gelir dedi.:sinifsinif:

doldurdum nan turşuyada hallettim
ama siz bana doğurmadan gelmezseniz eğer o zaman hakket konuşmayacam sizinle haberiniz olsun darılıcam ahanda açık açık sölim bunukaydirigubbakcemile

hem doğurmadan hem doğurduktan sonra gelicikk nan sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…