aa çok güzelmişşhttp://img2.blogcu.com/images/i/l/m/ilmekdunyasi/hayatinicindend2bebek9og1_1_.jpg
kızlar bu battaniyeden yaptım çokta güzel oldu ve kolay yapılıyo gerçi 1 ayda bitirdim ama benim elim yavaş ondan.
günaydın eminönü şişkosu naptınız dün heee ayyy sizi öle iki şişko yanyana düşünemeyom haaa :roflol::roflol::roflol:
ohhh ne kaa mutluluk oluyo dimi kızlar ya her ay negatif sonuç die ağladım en son sabah kocişe dedim ki ben test yapıcam bu sabah, bir hafta geçmiş o da biliyo, bak sakın üzülme tamam mı dedi uyumaya devam etti ben banyoya gittim ama hiç umudum yok heyecan bile yok olmuyo ya:) bi baktım anaaam ikinci çizgi beliriyo silik milik... başladım ağlamaya bi yandan da koşuyorum kocişin yanına doğru elimde de test, kociş bi fırladı noluyoz die bana sarıldı ağlama demedimmi olsun hayatım bi dhakine olur filan teselli ediyo ama ben ağlamaktan konuşamıyorum sonra da hayır pozitif bak diyebildim bu sefer de o ağlamaya başladı birbirimize sarılıp baya bi ağladıydık durup durup teste bakıyodum ve her defasında da zırlıyodum ahh ne günlerdi bee şimdi neler konuşuyoruz bak gene duygulandımmmm
günaydın balımmm opuyorumnanaktan
al bendende o kadar martcım akannehirakannehir
bizde 1 sene bekledik en son ege ün.tüp bebek merkezine gittik bi sürü test istediler testleri yapmak için regl olmayı bekledim bekledim olmadım alkisalkisalkisalkisalkisalkis
bizim oğluşta o zaman gelmiş :lepi:
ayy ben hiç anlatmıyım bebek maceramıı mafoldumbenValla bizde iki yıl bekledik, ne sıkıntılı ne zor bir süreçti, ağlamalar zırlamalar. Dr lar. Sebepsiz kısırlık teşhisi bile kondu bize. Tam martta artık yasadığımız bir ülkede bir uzman araştırmaya başlayalım nisan mayıs gibide tedaviye baslarız diye düşünürken, kendi kendine geldi zilli kızımız.
Zaten adımda o yüzden mart09 oldu:)
günaydın millet ooooo baya kalabalık burası böle doğumdan sonrada aynı performansı bekliyom yane hade bakem
http://img2.blogcu.com/images/i/l/m/ilmekdunyasi/hayatinicindend2bebek9og1_1_.jpg
kızlar bu battaniyeden yaptım çokta güzel oldu ve kolay yapılıyo gerçi 1 ayda bitirdim ama benim elim yavaş ondan.
aa çok güzelmişş
yuvarlana yuvarlana gidip gelmişler işte :roflol: :roflol:
:roflol:heee bırakır geliriz ben zaten tozunu attırıcam buranın herhalde eserim kalmaz burdan iki çocuklakaydirigubbakcemile3
anaaam ne güzel kız bu battaniyeeehttp://img2.blogcu.com/images/i/l/m/ilmekdunyasi/hayatinicindend2bebek9og1_1_.jpg
artık yuvarlana yuvarlanamı birbirine çarpa çarpamıbiemiycem gerçi dün haberlerde eminönünde büyük bir çarpışma yaşanmış acep onlarmıydı neydi:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
he vallaaa anca o kaa olcak heraldeeeelak lak ı geçtim birbirimizden ve bebelerden haber verebilsek yeter yavvva.s
he ben de bi ara alıştıydım kahvaltıyı erkenden yapıp 12ye kaa uyuyordum ama 11de kalkarsam sersem gibi oluyodum tam 12 de kalkmam lazımdı:)))kahvaltımıda yaptım şimdi çarpılırım bide bu çıktı yemekten sonra mayışmakkk
ayy ne kaa duygulandım kız okurkennnnayy benimde nasıl oldu...
ben pek test alıp yapmadım hep üzülüyom diyee.
5 gün geçmişti sabah böle bi ses kulağıma hamilesin gibi bişey dedi :1shok: hemen kocişten test istedim adam eve girmedi bile umudu yokya kapıdan verdi gitti kaydirigubbakcemile3 bende yaptım testi tek çizgi gene koydum şöle duşun kenarına sinirlerim bozuldu tabi ellerimi yıkadım bidaa aldım elimee anaa bi baktım pembe bi çizgi daha belli belirsiz hemen alt kata kostum komsuma ona gösterdim oda başladı ağlamayaa galiaba hamilesin diyeee kaydirigubbakcemile3 sonra kocişi aradım bana ekmek alıp gelirmisin diyee gelince dedim aşkım galiba ben hamileyim diyeee kaydirigubbakcemile3 beraberce sarılıp yarım saat ağlaştıkk delikafaduldendelikafadulden
sonra hastaneye gittik hcg yaptırdım ordada kadın dedi %100 hamilesin bi yarım saatte orda ağladıkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
allahım kimseye aratmasıınn :Saruboceq:
günaydınnn canımın içiiiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayy ben hiç anlatmıyım bebek maceramıı mafoldumben
günaydın nan çıtırtıııı Şeniz napıyınn
doldurdun mu kışlıklarıı
gelip yicik cerinlen cokacimcoook
kahvaltımıda yaptım şimdi çarpılırım bide bu çıktı yemekten sonra mayışmakkk
sağol canımda hamaratlıkla ilgisi yok ben bitek düz örgü biliyom onunlada bu çıktı işte.çok hamaratsın anlaşılan güle güle kullanırsın inşallah
sağol canım. bebişe hatıra olarakta kalsın bişey dedim ilerde ben yapmıştım bunu demek için yaptım aslında:kedi:gurbetcim çok hoş cnm güle güle kullanınn opuyorumnanaktan
:roflol:
he valla biri göğsüne süt emiy biri dizinden çekiştiriy hayal edemiyom kızzzzz
anaaam ne güzel kız bu battaniyeee
ben de yelek başladım ama bi halt anlamadım yaaaa ne beceriksizimmm
hiçte bilemmm :dilcikar: cerin karısı zaten finduk kadar bişeyy bende öle çok şişko değelmişim cerinim öle diyii :kedi:günaydın eminönü şişkosu naptınız dün heee ayyy sizi öle iki şişko yanyana düşünemeyom haaa :roflol::roflol::roflol:
yuvarlana yuvarlana gidip gelmişler işte :roflol: :roflol:
heçte bilemm :dilcikar: aslanlar gibi gittik geldikk turkbayragiartık yuvarlana yuvarlanamı birbirine çarpa çarpamıbiemiycem gerçi dün haberlerde eminönünde büyük bir çarpışma yaşanmış acep onlarmıydı neydi:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
http://img2.blogcu.com/images/i/l/m/ilmekdunyasi/hayatinicindend2bebek9og1_1_.jpg
kahvaltımıda yaptım şimdi çarpılırım bide bu çıktı yemekten sonra mayışmakkk
ayy ben hiç anlatmıyım bebek maceramıı mafoldumben
günaydın nan çıtırtıııı Şeniz napıyınn
doldurdun mu kışlıklarıı
gelip yicik cerinlen cokacimcoook
eline sağlık çok güzel olmuş ben evdeyim ama kesinlikle işleyemem parmaklarım uyuşuyoohttp://img2.blogcu.com/images/i/l/m/ilmekdunyasi/hayatinicindend2bebek9og1_1_.jpg
burası küçük yaa iş yeride yakın kocişin öğlen gelii yemeğini yiyoo geri gidiiiay kolay gelsin benm herfi anca akşama geliyyy
zayıf mııı :1shok: allah gözünü doyursun nan sen ne beklisin acaba bebeden 15 kg falan mı delüüüüüüü kaydirigubbakcemile3
doldurdum nan turşuyada hallettim
ama siz bana doğurmadan gelmezseniz eğer o zaman hakket konuşmayacam sizinle haberiniz olsun darılıcam ahanda açık açık sölim bunukaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?