2009 Kasm Anneleri

aboo bu garular hepten erenlere karışmış nan ebişe de oğlu telefon etmiş nan ben gelim diyee korkiim sizden hee
big bang :roflol: :roflol:
anaam ben pek konuşmiim nan kızımlaa
ne bilim burda okuyom kızların kiler olmuş 3 kilo benimki çırpı gibi geldi
nan onnar kaçıncı haftada sen kaçıncı haftadasın :mymeka:

kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin itekiimm opuyorumnanaktan

hoşbulduk dadluum
kıssslar bu arada gece kasılmalarım oldu 6-7 defa ama hiç sancım olmadı yinede tırstım dakika tutmaya başladım allahtan düzensizdi sonrada geçti ama ödüm koptu doğuma gideceğim diyeakannehir

benimde geblikten önceki ay 4 gün geçikme olmuştu hamileyim diye düşündüm ama o ay olmadı ondan sonrakişay tuttu
tek tek örüp birleştirdim ben. ama şimdi bi tane daha yapacam onu uzun şeritler halinde yapcam daha kolay olur.

şeritler halinde daha kolay olur

lastik örülüyor benim işlediklerimde bu yıl giyer ancak seneye olmayacak öyle görünüyor

vallahi kızlar ben ilk yiğenime yelek ceket felan işlemiştim ve modelleri görünce canım çok istiyoo işlemeyii ama ellerim uyuşunca bişe yapamıyomm

maşallah baree bazılarını büyük işleselermiş vallahi eşimin halalrı ölmüş 1 halası var oda yaşlı benim halam aslında 4 ama 2siyle görüşmüyoruz 2 tanevar bakem onlarda bişe yaptımı
ama teyzelerim 5 tane 3ü güzel işler yapar onlar 1-2 tane annmede işletiyoo bende işletirim lazım oldukça yeter

yok benim eşim 10 dk da gidiyoo yürüyerek arabaylada 5 dk bile sürmüyoo işe gitmesi
ayy bende düşündüm taşınmayı ama kaloriferli güzel bi ev bulamadık halada bakıyoo kociş ama ben kaynanamlara yakın olmasını istemiyomm kaloriferli evlerde hep o tarafta hatta geçende bi tane var dediler balkondan kaynanamların evi gözükür neyseki ters yöndeymiş kociş istemem dedi tek kaynanama yakın olmıyacağım aynı güzergahta görümcem ve 2 eltim oturuyoo hatta 2 eltim aynı apartmanda çok yakın olursa bebek olunca sürekli gelmek isterler eşimin 6 tane yiğeni var çekemem vallahi bide yararda çok zararları olur evi kirletirler bi sürü iş çıkarırlar bana çünkü çocuklara heçç yapma demiyorlar

slm millet ooo bakıyorumda herkescikler burada bende yemeğimi ocağa koydum geldim
güzellik uykuma yatmadan önce bi bakıyım dedimkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canımm

ohh ne gözel kızz allah kimseye aratmasın vallaaa :Saruboceq:
amin canım bütün bebişi olmasını isteyene nasip etsin Allahım

canım benimde 32.haftadan beri kasılmalarım baya var,senin gibi korkuyorum bende..benimki çoğunlukla belime ani sancı ile kasılıyo..doktora sormuştum son muayenede saatte on kez filan ve düzenli olursa gel demişti..

kızlar kendinize iyi bakın uykum geldi bu aralar iki saatte bir uyuyom ya eşim gelecek annesine gidecez o gelmiyor annemlere beni kendi annesine götüryorbak hele ya sinir ediyor beni

anaaam az bişeyler yiyem dedim yazmışınız gene bi dünya daha da yiyorum anca oturdum yemeğe hem yiyorum hem yazıyorum:))
kız ben ne görsem anlatıyorum oğluma, babasını, annemi babannesini, dünyayı, msal okuyorum, şarkı söylüyorum kaliteli müzikler dinletiyorum geçen sesli yasin filan okudum
kasılmalar normalmış cnm artık
benimde geblikten önceki ay 4 gün geçikme olmuştu hamileyim diye düşündüm ama o ay olmadı ondan sonrakişay tuttu

şeritler halinde daha kolay olur
belkim de doğrudur bilemiyorum ama yanıltabiliyo da insanııı
lastik örülüyor benim işlediklerimde bu yıl giyer ancak seneye olmayacak öyle görünüyor
lastik olunca çok uzun olmaz dimiii
ben de minnacık bi tane örüyüm de doğar doğmaz giydirem diyom şimdi dier siteleri araştırıyorum cnmm
aman sen taşınma o zaman
bizim burda heç akraba yok
bu ev ısınmıyo ya
bebeğe kaç derece lazım kızlar
ne şirin kız bunlarrrrrrrrrrr

saol şekerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

göürüşürük kızlar
ay anca bitti tıkınmammmm
netten örgü örnekleri bakıyorum örcem işte ahdettim:))
bide tek tek nasıl örüldüğünü yazıyorum ay 4 yumak aldım örcem onlarla bişi işte bananeeee

tubiiiiiii şimdi fatoda kahvaltı da olmak vardı gıııııı deemiii :jeyyar:
:mymeka: başka da bişi demiyom sağa hacıı ne çabık unuttun çalıştıın günneri gıı
Kartanesi hangi alemdesin demişsin tatlım, buralardayım sürekli yazdıklarınızı okuyorum ancak bir türlü yazmaya fırsat bulamıyorum.
sen de benim gibisin adacımm yaa
yok gııı bizde izin yanmıy her halukarda ilave oluyo doğum sonrasına sengözlerimebaksanab kurumsallığın gozunu seviimm
tünaydın kızlar bögün naalsınız
selam cnm iyiz sen nasılsın?
söler miyim nan :dilcikar:heçç nazar edersinizzz angaralı karuların gözünden korktuk bizz :1shok:
neen gorkuyonuz nannn sor cerine göz mü değdirdik sapsağlam yolladık istanbul a :mymeka: kurbaaan olun angaralı garılara nannn :dilcikar:
dattlım benim içime doğuyy amma illaa olcak die bişi yokkk :)
ayyy ne heyecannıı

aman sen taşınma o zaman
bizim burda heç akraba yok
bu ev ısınmıyo ya
bebeğe kaç derece lazım kızlar
evet bencede taşınmasam daha iyi
ama bebiş için çok sıcak olması gerekmiyoo diye biliyorum çünkü başaka bi yere gittiğinde yüksek ısıyı bulamayınca hasta olabilirler
işle gıı kolay gelsin çabucak bitirirsin inşallah

:selam cnm iyiz sen nasılsın?
sağol ebişim iyiym sen nasılsın

kislaaaar selam napiyonuz? gece bel ve kasik agrisinda öldüm.. kocis hastaneye götürdü.. evde karnim tas gibiyken.. nst ye girince yumusacik oldu.. benim kizin bana bi garezimi var ne anlamadim.. bi tane bile sanci cikmadi nst de.. aleti cikardilar.. tas kesildi karnim yine.. doktor eliyle ovunca gecti yalanci sanci bunlar dedi.. alttan muayne etti rahim agzi yumusamis dedi cok az aciklikta vardi.. rahim boynu 2,5tan 1,8cm olmus.. bebisimin basi kanala cok yakinmis.. 2387gr olmus zilli kizim.. hersey yolunda yani cok sükür ama dikkat et 3 hafta daha icerde tutsak iyi olur dedi.. emme duygusu gec gelisiyormus cünkü.. bide magnezyumu yavas yavas kesmemi söyledi.. sanciyi anlamazsin sonra dedi..
bizden bu kadar yine dogurmadan geldim.. istersen yatiralim dedi yok dedim..orda kalsam dahada stres olcam.. ben eve gideym dedim.. karnimda haala adet sancisina benzer agrilarim var.. ( gerci suan hamis olmasan adet döneminde olcaktim bunla bi ilgisi varmidir acaba?

ya kızlar benim bu ara midem bulanıoo cok nası iş anlamadım hamilelik bitit kusmalar basladı

ebisimmm ayy çok duygulandım kız okurken:)))

ne kaa güzel

ben de hep bekarlığımdan beri erkek olcağını hissediyodum bebeğimin.
sebebi yok aslında ama oğlan çocuk kıyafetlerine baktım hamiş kaldığımı öğrenmeden de öğrendikten sonra da:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…