aboo bu garular hepten erenlere karışmış nan ebişe de oğlu telefon etmiş nan ben gelim diyee korkiim sizden heeayy benimde nasıl oldu...
ben pek test alıp yapmadım hep üzülüyom diyee.
5 gün geçmişti sabah böle bi ses kulağıma hamilesin gibi bişey dedi :1shok: hemen kocişten test istedim adam eve girmedi bile umudu yokya kapıdan verdi gitti kaydirigubbakcemile3 bende yaptım testi tek çizgi gene koydum şöle duşun kenarına sinirlerim bozuldu tabi ellerimi yıkadım bidaa aldım elimee anaa bi baktım pembe bi çizgi daha belli belirsiz hemen alt kata kostum komsuma ona gösterdim oda başladı ağlamayaa galiaba hamilesin diyeee kaydirigubbakcemile3 sonra kocişi aradım bana ekmek alıp gelirmisin diyee gelince dedim aşkım galiba ben hamileyim diyeee kaydirigubbakcemile3 beraberce sarılıp yarım saat ağlaştıkk delikafaduldendelikafadulden
sonra hastaneye gittik hcg yaptırdım ordada kadın dedi %100 hamilesin bi yarım saatte orda ağladıkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
allahım kimseye aratmasıınn :Saruboceq:
günaydınnn canımın içiiiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
big bang :roflol: :roflol:artık yuvarlana yuvarlanamı birbirine çarpa çarpamıbiemiycem gerçi dün haberlerde eminönünde büyük bir çarpışma yaşanmış acep onlarmıydı neydi:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
anaam ben pek konuşmiim nan kızımlaaedoşşş ben haber izlemiyorum bebeğimin morali bozulmasın belki vazgeçer kız doğmaktan bu ne biçim dünya dieeee
kazara da duyarsaaaa yok yavrum sen büyüyene kaaa bunların hepsi biter deyü karnımı okuşuyorum napiim kız gözü korkmasın yavurucuğumunnnn
artık babanın da annenin de sık sık iletişim kurması lazımmış bebeyleeee
nan onnar kaçıncı haftada sen kaçıncı haftadasın :mymeka:ne bilim burda okuyom kızların kiler olmuş 3 kilo benimki çırpı gibi geldi
kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin itekiimm opuyorumnanaktan
benimde geblikten önceki ay 4 gün geçikme olmuştu hamileyim diye düşündüm ama o ay olmadı ondan sonrakişay tuttuhmm valla herkes aynı şansa sahip olmuyor canm işte nasip napalım
ama duymuştum hamile kalmadan önceki ay gecikme oluyormuş vücut hazırlıyormuş kendini rengl olmamaya ama ne kaa doğru bilemiyorum
hatta benm ablam ben böyle bebek die uğraşırken hamiş kaldı istemeden 37 yaşında 3. çocuğuna hem de:) ilk 4 ay da anlamadı regli olmaya devam ettiği için, sonra dr a gidiyo menopoz mu oluyorum die dr da ultrasonda bebeğin el sallayışını gösteriyo herkes şoka giriyo ablam uzunca bi süre bana söyleyemedi hamile kaldığını ben kalamıyorum ya çok üzülmüş garibim, sonra yeğenim: teyze, benm kardeşim doğduğunda sen hamile kalcaksın ve oğlun olcak dedi aynen onun içine doğduğu gibi yeğenim doğarken ben hamiş kalmışım ve oğlum olacak:))) yeğenim şubat 22de oldu ben de en son 10 şubatta adet gördüm yani hamiş kalmışım ama martta öğrendim tabii ailecek uçtuk havayaaa
tek tek örüp birleştirdim ben. ama şimdi bi tane daha yapacam onu uzun şeritler halinde yapcam daha kolay olur.
he kalabalığız şekerim
hoşgeldinnn güzel hatunnn
uyu da dinlen bariiimmmm
yelek basit de ben anlamadım yaaaa lastik örerek devam etçez dimi ama 62 sıra çok deel mi benm bebeğime hep büyük örülüyo ya öyle denk geliyo tombiş mi olcak nedir:)))
yok cnm ama görürsem sana gönderiyim
kız izleme vala yazık bebelerimize iice korkçaklarrrr
kız bişeyi yok 25 e 25 düz örgü örüyon. 36 parça olunca birbirine dikiyon. ben kenarlarını da düz ördüm başka bilmiyom çünkü. altınada boyutlarına uygun pazen kumaş dikiyon oluyor işte. ben mavi krem rengi yaptım.
vallahi kızlar ben ilk yiğenime yelek ceket felan işlemiştim ve modelleri görünce canım çok istiyoo işlemeyii ama ellerim uyuşunca bişe yapamıyommAçıklamalı Örgü Bebek Yelek Modeli, Kadınlar İçin, Alışveriş, Diyet, Sağlık, Aşk, Moda, Cinsellik, Yemek Tarifleri, Şifalı Bitkiler Otlar, Örgü Dantel, Gebelik, Burçlar, İtiraflar, Rüya Tabirleri, Tatil, Güzellik | KadınZ.Com aha bunu başladım emme daha ilk 35 sırayı bile yapamadım sonrasını anlamadım yaa anneme sorcam
http://www.kadinlarkulubu.com/orgu-teknikleri/149973-resimli-orgu-modelleri.html burda da örnekler var nasıl yapıldığı anlatılıyooo
http://www.bakterim.com/el-emegi-goz-nuru/118216-aciklamali-bebek-hirkasi.html yalnız ben buna da bayıldımmm ama bunu da örcem inşşş
maşallah baree bazılarını büyük işleselermiş vallahi eşimin halalrı ölmüş 1 halası var oda yaşlı benim halam aslında 4 ama 2siyle görüşmüyoruz 2 tanevar bakem onlarda bişe yaptımıAbartıyorum sanmayın ama benim kuzumun daha şimdiden en az 35 tane örgü yelek+hırkası var + patikler, battaniyeler ve örgü elbiseler. Annem zaten dalga geciyo trikotaj atölyesi kuruldu diye. Eeee eşimin ve benim toplamda 6 halası var, gerisini siz düşünün:)
yok benim eşim 10 dk da gidiyoo yürüyerek arabaylada 5 dk bile sürmüyoo işe gitmesihe burası da küçük emme benm kociş başka bi yere gidiy çalışmaya 1 saat yol gidiy yazıkk ya bizde düşünüyoz kara kara dün gene konuştuk taşınsak mı die nası ısıncaz bu evde
bebelerin üşümemesi için sıcaklık kaç derece olmalı kızlar yaa biliyonuzmu hiç
hoşgeldin canımmslm millet ooo bakıyorumda herkescikler burada bende yemeğimi ocağa koydum geldim
güzellik uykuma yatmadan önce bi bakıyım dedimkaydirigubbakcemile3
amin canım bütün bebişi olmasını isteyene nasip etsin Allahımohh ne gözel kızz allah kimseye aratmasın vallaaa :Saruboceq:
hoşbulduk dadluum
kıssslar bu arada gece kasılmalarım oldu 6-7 defa ama hiç sancım olmadı yinede tırstım dakika tutmaya başladım allahtan düzensizdi sonrada geçti ama ödüm koptu doğuma gideceğim diyeakannehir
anaaam az bişeyler yiyem dedim yazmışınız gene bi dünya daha da yiyorum anca oturdum yemeğe hem yiyorum hem yazıyorum:))aboo bu garular hepten erenlere karışmış nan ebişe de oğlu telefon etmiş nan ben gelim diyee korkiim sizden hee
big bang :roflol: :roflol:
anaam ben pek konuşmiim nan kızımlaa
nan onnar kaçıncı haftada sen kaçıncı haftadasın :mymeka:
kasılmalar normalmış cnm artıkhoşbulduk dadluum
kıssslar bu arada gece kasılmalarım oldu 6-7 defa ama hiç sancım olmadı yinede tırstım dakika tutmaya başladım allahtan düzensizdi sonrada geçti ama ödüm koptu doğuma gideceğim diyeakannehir
belkim de doğrudur bilemiyorum ama yanıltabiliyo da insanıııbenimde geblikten önceki ay 4 gün geçikme olmuştu hamileyim diye düşündüm ama o ay olmadı ondan sonrakişay tuttu
şeritler halinde daha kolay olur
lastik olunca çok uzun olmaz dimiiilastik örülüyor benim işlediklerimde bu yıl giyer ancak seneye olmayacak öyle görünüyor
aman sen taşınma o zamanvallahi kızlar ben ilk yiğenime yelek ceket felan işlemiştim ve modelleri görünce canım çok istiyoo işlemeyii ama ellerim uyuşunca bişe yapamıyomm
maşallah baree bazılarını büyük işleselermiş vallahi eşimin halalrı ölmüş 1 halası var oda yaşlı benim halam aslında 4 ama 2siyle görüşmüyoruz 2 tanevar bakem onlarda bişe yaptımı
ama teyzelerim 5 tane 3ü güzel işler yapar onlar 1-2 tane annmede işletiyoo bende işletirim lazım oldukça yeter
yok benim eşim 10 dk da gidiyoo yürüyerek arabaylada 5 dk bile sürmüyoo işe gitmesi
ayy bende düşündüm taşınmayı ama kaloriferli güzel bi ev bulamadık halada bakıyoo kociş ama ben kaynanamlara yakın olmasını istemiyomm kaloriferli evlerde hep o tarafta hatta geçende bi tane var dediler balkondan kaynanamların evi gözükür neyseki ters yöndeymiş kociş istemem dedi tek kaynanama yakın olmıyacağım aynı güzergahta görümcem ve 2 eltim oturuyoo hatta 2 eltim aynı apartmanda çok yakın olursa bebek olunca sürekli gelmek isterler eşimin 6 tane yiğeni var çekemem vallahi bide yararda çok zararları olur evi kirletirler bi sürü iş çıkarırlar bana çünkü çocuklara heçç yapma demiyorlar
hoşgeldin canımm
amin canım bütün bebişi olmasını isteyene nasip etsin Allahım
ne şirin kız bunlarrrrrrrrrrrKasım Annelerinin Bebeklerine yaptığı hazırlıklar.. - Sayfa 221 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
aha bunlarda bizim hastane hazırlıklarımızın bi kısmı az carpık cıktılar resimde ama idareedin
anaaam az bişeyler yiyem dedim yazmışınız gene bi dünya daha da yiyorum anca oturdum yemeğe hem yiyorum hem yazıyorum:))
kız ben ne görsem anlatıyorum oğluma, babasını, annemi babannesini, dünyayı, msal okuyorum, şarkı söylüyorum kaliteli müzikler dinletiyorum geçen sesli yasin filan okudum
kasılmalar normalmış cnm artık
belkim de doğrudur bilemiyorum ama yanıltabiliyo da insanııı
lastik olunca çok uzun olmaz dimiii
ben de minnacık bi tane örüyüm de doğar doğmaz giydirem diyom şimdi dier siteleri araştırıyorum cnmm
aman sen taşınma o zaman
bizim burda heç akraba yok
bu ev ısınmıyo ya
bebeğe kaç derece lazım kızlar
ne şirin kız bunlarrrrrrrrrrr
:mymeka: başka da bişi demiyom sağa hacıı ne çabık unuttun çalıştıın günneri gııtubiiiiiii şimdi fatoda kahvaltı da olmak vardı gıııııı deemiii :jeyyar:
sen de benim gibisin adacımm yaaKartanesi hangi alemdesin demişsin tatlım, buralardayım sürekli yazdıklarınızı okuyorum ancak bir türlü yazmaya fırsat bulamıyorum.
yok gııı bizde izin yanmıy her halukarda ilave oluyo doğum sonrasına sengözlerimebaksanab kurumsallığın gozunu seviimmdellendinmi nan izin yanar o zaman benim aklım fikrim şu 3 hafta yatmakta kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şu an bebişe konsantre olamiim :roflol:
hee bana da öle dedi manyak dr. ama baa ne yaa ben de burdan gitmek istemiimm
tabi kızııımm ne sandıııınn :roflol: :roflol:
selam cnm iyiz sen nasılsın?tünaydın kızlar bögün naalsınız
neen gorkuyonuz nannn sor cerine göz mü değdirdik sapsağlam yolladık istanbul a :mymeka: kurbaaan olun angaralı garılara nannn :dilcikar:söler miyim nan :dilcikar:heçç nazar edersinizzzangaralı karuların gözünden korktuk bizz :1shok:
dattlım benim içime doğuyy amma illaa olcak die bişi yokkk :)hayırlısı canım son demlerimizdeyiz artık ilk önce bakalım kim doğurcak ebiscem diyo ilk sen doğurucan akannehir benden önce sen olursun heraldee inşş hepimiiznki sorunsuz kolaylıkla geçr biş yandan evi yerleştirdim şimdi mutfağa giriyim arda yine bakarımm
şekercik o işi bende çok yaptım 3.ayda geldi bebişim ben sanki hiç olmıycakmış gibi ağladım zırladım rabbim isteyen kimseye aratmasın inşş
ayyy ne heyecannııslm kızlarrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
eccük işlendimde geldim çamasırlan uğraşım halakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cerenimo 34 haftanın sonunda tamamlanmış oluyomuş :lepi: allah korusun tabikide benim oğluşum şimdi doğsa heç küveze girmeden doğumun ertesi günü kucaklayıp evimize gelebilirmişizz dr.öle dediii :Saruboceq::Saruboceq:
kıss naapçazz elimizden geleni yaptıkkk:mymeka:
ne nazar etcez bee biz de sipariş verürükk cerenimonun arkadaşı samsun-konya otoyolunun bi ucundan bi ucuna atıverir :roflol: :roflol: kargodan da yırtarız[/QUOTalıştın nan hacıı sen de iyice he :jeyyar:
Kartanesi biz Ankaralı hatunlar olarak naptık ki ben anlmadım ?
afferimm nann iyi fikirr ben de yapem bari liste dicem ama bazen çok bitkin oluomm ya bilşi yapasım gelmiyyomafoldumbengünaydın kızlar kahvaltı yaptımda çok çene çalmışsınız gene ay akşamdandır 20 günlük yemek listesi oluşturmaya çalışıyom her gün ne pişeriyim demekten kurtulayım
falla ben 4-5 ay uğraştım sadece amma insan lar 3 yıldır olmadığını zannedip abuk subuk konuştukça asabım bozuldu.aslında şubatın 28 de regl olmam lazım dı ama 25 de rüyamda küçük bir erkek çocuğu sesleniyodu bana annecim ben geliyorumm diye aynı gece başka bir erkek sesi biz seni boynu bükük koymayız hiç merak etme dedi bana ertesi gün eczaneden idrar testi aldım sabah yaptım kiii 2. çizgi çok silikk ama varrr :kedi: oğluşum olacağını daha o zamandan anlamıştımmm opuyorumnanaktanal bendende o kadar martcım akannehirakannehir
bizde 1 sene bekledik en son ege ün.tüp bebek merkezine gittik bi sürü test istediler testleri yapmak için regl olmayı bekledim bekledim olmadım alkisalkisalkisalkisalkisalkis
bizim oğluşta o zaman gelmiş :lepi:
evet bencede taşınmasam daha iyiaman sen taşınma o zaman
bizim burda heç akraba yok
bu ev ısınmıyo ya
bebeğe kaç derece lazım kızlar
işle gıı kolay gelsin çabucak bitirirsin inşallahgöürüşürük kızlar
ay anca bitti tıkınmammmm
netten örgü örnekleri bakıyorum örcem işte ahdettim:))
bide tek tek nasıl örüldüğünü yazıyorum ay 4 yumak aldım örcem onlarla bişi işte bananeeee
sağol ebişim iyiym sen nasılsın:selam cnm iyiz sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?