kız nasıl görmessin ben sarsıldım bilem burda o kaaa şiddetliydı yavvv bunlar benim evi temelden çökertir ayol:roflol::roflol::roflol:ben görmedim kızz o kadarda baktım haberlereee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hiçte bilemmm :dilcikar: cerin karısı zaten finduk kadar bişeyy bende öle çok şişko değelmişim cerinim öle diyii :kedi:
heçte bilemm :dilcikar: aslanlar gibi gittik geldikk turkbayragi
bacıı çok dadluymuş gııı nası yaptın hele bi anlat bakam bende yapam :hulya:
deviş dötünü yat nan akannehir
hiçte bilemmm :dilcikar: cerin karısı zaten finduk kadar bişeyy bende öle çok şişko değelmişim cerinim öle diyii :kedi:
sağol canımda hamaratlıkla ilgisi yok ben bitek düz örgü biliyom onunlada bu çıktı işte.
sağol canım. bebişe hatıra olarakta kalsın bişey dedim ilerde ben yapmıştım bunu demek için yaptım aslında:kedi:
yelek filan beceremem ben
ne bilim burda okuyom kızların kiler olmuş 3 kilo benimki çırpı gibi geldi
kız bişeyi yok 25 e 25 düz örgü örüyon. 36 parça olunca birbirine dikiyon. ben kenarlarını da düz ördüm başka bilmiyom çünkü. altınada boyutlarına uygun pazen kumaş dikiyon oluyor işte. ben mavi krem rengi yaptım.
hem doğurmadan hem doğurduktan sonra gelicikk nan sositososito
kız gene az beklemişin:)) drlar normalde 30 yaş altındakilere 2 yıl üstündekilere de 1 yıl deneyin öyle gelin bize diyolarben anlatayım geçen yıl kasımayında evlendik ve çocuk düşünmüyorduk 6 ay falan ilk 2 ay istemedik zaten evlenmeden önce adt düzensizliği vardı dok tedaviyle gebe kalabilrsin demişti o zaman bu aklıma geldi çocuk olsun dedik ilk ay olmadı ben bir stres yaşadım aha dedim dok dediği çıktı işin yok hastane hastane dolaş neyse ikinci ayımda çok şükür bebişim tuttu demek ilaca gerek yokmuş rabbim isteyen herkese nasip etsin aslında benim için tam zamanı çünkü eşiminde benimde yaşım var küçük dedğilim
he burası da küçük emme benm kociş başka bi yere gidiy çalışmaya 1 saat yol gidiy yazıkk ya bizde düşünüyoz kara kara dün gene konuştuk taşınsak mı die nası ısıncaz bu evdeeline sağlık çok güzel olmuş ben evdeyim ama kesinlikle işleyemem parmaklarım uyuşuyoo
burası küçük yaa iş yeride yakın kocişin öğlen gelii yemeğini yiyoo geri gidiii
başka bebelerle kıyaslama canm anne babanın gnetik yapısı da önemli bi de önceki gidişine göre ne kaa kilo almış ona da bakçanne bilim burda okuyom kızların kiler olmuş 3 kilo benimki çırpı gibi geldi
oha yani o da ne öyleeeeeKızlar bu haftasonu bende tahtakaleye gitcem orada pelit in toptancısını buldum orada çikolata alacagım. Bu hafta bizim burada biryere çikolata sordum hemde süssüz sadece paketli. Kilosu 90 bir kiloyada en fazla 30 tane gelir dedi.:sinifsinif:
mureda ve şekercik vallahi ben sizin kadar aramadım ama okurken çok duygulandım beeeayy ne kaa duygulandım kız okurkennnn
benm de annem dediydi kız bu sefer kesin hamilesin die hem de telefonda kaç km uzaktaydııı ben çok halsizim filan deyü anlatıyodum o da hamilesin dedi yok be dedim kaç yıldır olmadı kesin dr tedavisiyle olurrr ama nasip işteee
en önemli etken stres zatiii
Abartıyorum sanmayın ama benim kuzumun daha şimdiden en az 35 tane örgü yelek+hırkası var + patikler, battaniyeler ve örgü elbiseler. Annem zaten dalga geciyo trikotaj atölyesi kuruldu diye. Eeee eşimin ve benim toplamda 6 halası var, gerisini siz düşünün:)
Açıklamalı Örgü Bebek Yelek Modeli, Kadınlar İçin, Alışveriş, Diyet, Sağlık, Aşk, Moda, Cinsellik, Yemek Tarifleri, Şifalı Bitkiler Otlar, Örgü Dantel, Gebelik, Burçlar, İtiraflar, Rüya Tabirleri, Tatil, Güzellik | KadınZ.Com aha bunu başladım emme daha ilk 35 sırayı bile yapamadım sonrasını anlamadım yaa anneme sorcam
http://www.kadinlarkulubu.com/orgu-teknikleri/149973-resimli-orgu-modelleri.html burda da örnekler var nasıl yapıldığı anlatılıyooo
http://www.bakterim.com/el-emegi-goz-nuru/118216-aciklamali-bebek-hirkasi.html yalnız ben buna da bayıldımmm ama bunu da örcem inşşş
edoşşş ben haber izlemiyorum bebeğimin morali bozulmasın belki vazgeçer kız doğmaktan bu ne biçim dünya dieeee
kazara da duyarsaaaa yok yavrum sen büyüyene kaaa bunların hepsi biter deyü karnımı okuşuyorum napiim kız gözü korkmasın yavurucuğumunnnn
artık babanın da annenin de sık sık iletişim kurması lazımmış bebeyleeee
Abartıyorum sanmayın ama benim kuzumun daha şimdiden en az 35 tane örgü yelek+hırkası var + patikler, battaniyeler ve örgü elbiseler. Annem zaten dalga geciyo trikotaj atölyesi kuruldu diye. Eeee eşimin ve benim toplamda 6 halası var, gerisini siz düşünün:)
mureda ve şekercik vallahi ben sizin kadar aramadım ama okurken çok duygulandım beee
ben evlendim 5 ay soora hamile kaldım zaten ben hemen istiyodum 3 yıl nişanlı kalmıştım zatii kocişle yaşım geçmeden olsun tedaviye felan gerek olursa erken başlarım diye düşünüyodumm kaynanamlar başlamıştı çocuk demeye zaten ve bende 1 buçuk ay önce yengem hmile kalmıştı onu bile sölemedim kaynanamlara ki baskıları artmasın diyee
ama hamiş kalmadan önceki ay 1 hafata geçti reglim ben hamileyim diye düşünüyodum testte çıkmadı ve regl oldum çok üzülmüştüm o zamandiğer ayada hamiş oldum zatii
slm millet ooo bakıyorumda herkescikler burada bende yemeğimi ocağa koydum geldim
güzellik uykuma yatmadan önce bi bakıyım dedimkaydirigubbakcemile3
bence tek tek işlenmemiş uzun şeritler halinde işlenmiş sonra alttan dikilmiş açılmasın diye sende öyle mi yaptın
mureda ve şekercik vallahi ben sizin kadar aramadım ama okurken çok duygulandım beee
ben evlendim 5 ay soora hamile kaldım zaten ben hemen istiyodum 3 yıl nişanlı kalmıştım zatii kocişle yaşım geçmeden olsun tedaviye felan gerek olursa erken başlarım diye düşünüyodumm kaynanamlar başlamıştı çocuk demeye zaten ve bende 1 buçuk ay önce yengem hmile kalmıştı onu bile sölemedim kaynanamlara ki baskıları artmasın diyee
ama hamiş kalmadan önceki ay 1 hafata geçti reglim ben hamileyim diye düşünüyodum testte çıkmadı ve regl oldum çok üzülmüştüm o zamandiğer ayada hamiş oldum zatii
ovvvvvv kız hangi birini giydircennnn hemen büyücek yaramazzz
he kalabalığız şekerimslm millet ooo bakıyorumda herkescikler burada bende yemeğimi ocağa koydum geldim
güzellik uykuma yatmadan önce bi bakıyım dedimkaydirigubbakcemile3
yelek basit de ben anlamadım yaaaa lastik örerek devam etçez dimi ama 62 sıra çok deel mi benm bebeğime hep büyük örülüyo ya öyle denk geliyo tombiş mi olcak nedir:)))kız yelek çok basit jile veya elbise modelli var mı sizlerde
kız izleme vala yazık bebelerimize iice korkçaklarrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 heee kızz bende heç bakmiim vallaaa şakasına didim baktım diyee hayatta haber seyretmem hele bu aralarr akannehir
delikafaduldendelikafadulden maşallah kızzzz
ohh ne gözel kızz allah kimseye aratmasın vallaaa :Saruboceq:
Kızım birde düşün yani ben doğumdan 10 gün sonra gitcem bide, giderken valla hepsini götüreemem bile, örgü ıvır zıvırlar için birde ekstra bagaj ödeyecek halim yok, aralarından 3-5 tane begendiğimi alıp gerisini bırakıcam. Ama tabii herkese hepsini aldığımı söyleyeceğim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?