2009 Kasm Anneleri

ben görmedim kızz o kadarda baktım haberlereee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız nasıl görmessin ben sarsıldım bilem burda o kaaa şiddetliydı yavvv bunlar benim evi temelden çökertir ayol:roflol::roflol::roflol:

olmaz benimde görmem lazım ondan sonra tasdiklerinir onaylanır:roflol::roflol:

kız bişeyi yok 25 e 25 düz örgü örüyon. 36 parça olunca birbirine dikiyon. ben kenarlarını da düz ördüm başka bilmiyom çünkü. altınada boyutlarına uygun pazen kumaş dikiyon oluyor işte. ben mavi krem rengi yaptım.

Açıklamalı Örgü Bebek Yelek Modeli, Kadınlar İçin, Alışveriş, Diyet, Sağlık, Aşk, Moda, Cinsellik, Yemek Tarifleri, Şifalı Bitkiler Otlar, Örgü Dantel, Gebelik, Burçlar, İtiraflar, Rüya Tabirleri, Tatil, Güzellik | KadınZ.Com aha bunu başladım emme daha ilk 35 sırayı bile yapamadım sonrasını anlamadım yaa anneme sorcam

http://www.kadinlarkulubu.com/orgu-teknikleri/149973-resimli-orgu-modelleri.html burda da örnekler var nasıl yapıldığı anlatılıyooo

http://www.bakterim.com/el-emegi-goz-nuru/118216-aciklamali-bebek-hirkasi.html yalnız ben buna da bayıldımmm ama bunu da örcem inşşş

ne bilim burda okuyom kızların kiler olmuş 3 kilo benimki çırpı gibi geldi

kız bizimki sende 1 ay önde ama 4 hafta var arada. 2 kilo gayet iyi hatta tombul bile

bence tek tek işlenmemiş uzun şeritler halinde işlenmiş sonra alttan dikilmiş açılmasın diye sende öyle mi yaptın

hem doğurmadan hem doğurduktan sonra gelicikk nan sositososito

elinizi çabuk tutun o zaman bu cerin karusu erken doğurmaya pek meraklı zatiii biliyosun ayda bi kere doğurim diye gidi acile
gerçi burda yanı başımda alman hastanesi var ona götürürükte hesabı nasıl öder bilemem bide taksim ilk yardım var hemen yanımdas isterse onda getiririm doğursun no problem yane:roflol::roflol::roflol:

Abartıyorum sanmayın ama benim kuzumun daha şimdiden en az 35 tane örgü yelek+hırkası var + patikler, battaniyeler ve örgü elbiseler. Annem zaten dalga geciyo trikotaj atölyesi kuruldu diye. Eeee eşimin ve benim toplamda 6 halası var, gerisini siz düşünün:)

kız gene az beklemişin:)) drlar normalde 30 yaş altındakilere 2 yıl üstündekilere de 1 yıl deneyin öyle gelin bize diyolar
hayırlısı olsun cnm Allahın dediği oluyor ne yaparsak yapalım:))) vakti dolunca geliyorlar işte
eline sağlık çok güzel olmuş ben evdeyim ama kesinlikle işleyemem parmaklarım uyuşuyoo
burası küçük yaa iş yeride yakın kocişin öğlen gelii yemeğini yiyoo geri gidiii
he burası da küçük emme benm kociş başka bi yere gidiy çalışmaya 1 saat yol gidiy yazıkk ya bizde düşünüyoz kara kara dün gene konuştuk taşınsak mı die nası ısıncaz bu evde
bebelerin üşümemesi için sıcaklık kaç derece olmalı kızlar yaa biliyonuzmu hiç
ne bilim burda okuyom kızların kiler olmuş 3 kilo benimki çırpı gibi geldi
başka bebelerle kıyaslama canm anne babanın gnetik yapısı da önemli bi de önceki gidişine göre ne kaa kilo almış ona da bakçan
oha yani o da ne öyleeeee

mureda ve şekercik vallahi ben sizin kadar aramadım ama okurken çok duygulandım beee
ben evlendim 5 ay soora hamile kaldım zaten ben hemen istiyodum 3 yıl nişanlı kalmıştım zatii kocişle yaşım geçmeden olsun tedaviye felan gerek olursa erken başlarım diye düşünüyodumm kaynanamlar başlamıştı çocuk demeye zaten ve bende 1 buçuk ay önce yengem hmile kalmıştı onu bile sölemedim kaynanamlara ki baskıları artmasın diyee
ama hamiş kalmadan önceki ay 1 hafata geçti reglim ben hamileyim diye düşünüyodum testte çıkmadı ve regl oldum çok üzülmüştüm o zamandiğer ayada hamiş oldum zatii

ovvvvvv kız hangi birini giydircennnn hemen büyücek yaramazzz

slm millet ooo bakıyorumda herkescikler burada bende yemeğimi ocağa koydum geldim
güzellik uykuma yatmadan önce bi bakıyım dedimkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 heee kızz bende heç bakmiim vallaaa şakasına didim baktım diyee hayatta haber seyretmem hele bu aralarr akannehir

delikafaduldendelikafadulden maşallah kızzzz

ohh ne gözel kızz allah kimseye aratmasın vallaaa :Saruboceq:

hmm valla herkes aynı şansa sahip olmuyor canm işte nasip napalım

ama duymuştum hamile kalmadan önceki ay gecikme oluyormuş vücut hazırlıyormuş kendini rengl olmamaya ama ne kaa doğru bilemiyorum

hatta benm ablam ben böyle bebek die uğraşırken hamiş kaldı istemeden 37 yaşında 3. çocuğuna hem de:) ilk 4 ay da anlamadı regli olmaya devam ettiği için, sonra dr a gidiyo menopoz mu oluyorum die dr da ultrasonda bebeğin el sallayışını gösteriyo herkes şoka giriyo ablam uzunca bi süre bana söyleyemedi hamile kaldığını ben kalamıyorum ya çok üzülmüş garibim, sonra yeğenim: teyze, benm kardeşim doğduğunda sen hamile kalcaksın ve oğlun olcak dedi aynen onun içine doğduğu gibi yeğenim doğarken ben hamiş kalmışım ve oğlum olacak:))) yeğenim şubat 22de oldu ben de en son 10 şubatta adet gördüm yani hamiş kalmışım ama martta öğrendim tabii ailecek uçtuk havayaaa

ovvvvvv kız hangi birini giydircennnn hemen büyücek yaramazzz

Kızım birde düşün yani ben doğumdan 10 gün sonra gitcem bide, giderken valla hepsini götüreemem bile, örgü ıvır zıvırlar için birde ekstra bagaj ödeyecek halim yok, aralarından 3-5 tane begendiğimi alıp gerisini bırakıcam. Ama tabii herkese hepsini aldığımı söyleyeceğim:)

slm millet ooo bakıyorumda herkescikler burada bende yemeğimi ocağa koydum geldim
güzellik uykuma yatmadan önce bi bakıyım dedimkaydirigubbakcemile3
he kalabalığız şekerim
hoşgeldinnn güzel hatunnn
uyu da dinlen bariiimmmm
kız yelek çok basit jile veya elbise modelli var mı sizlerde
yelek basit de ben anlamadım yaaaa lastik örerek devam etçez dimi ama 62 sıra çok deel mi benm bebeğime hep büyük örülüyo ya öyle denk geliyo tombiş mi olcak nedir:)))
yok cnm ama görürsem sana gönderiyim
kız izleme vala yazık bebelerimize iice korkçaklarrrr

hehe uyanık seniiiii :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…