kız wanna
o kızçen ne kaaa şişko nan sen bizimi kandırisin heee naz hanım 10 kilo demilmaz:
heç şaşırmadım sempatiksalakcinni
he ya ben avatarını görünce inanamadım naz olmas diyebenim kizda resimlerde sanki 10kg gibi cikiyo.
halbuki minicik.kaydirigubbakcemile3
valla emerken uyudumu cok rahat oluyo.
hala uyuyomu ipekim masallah.
bitki cayini hergun ben kendim yapiyorum.
rezene, anason, ihlamur, isirgan, tane kimyon sicak suda demleyip sabah ogle aksam iciyorum.
benimde camasir atmam lazim ama yine bisey yapasim yok bugun.:sinifsinif:
havalar güzelken gezdir azcık iyi olur..
niye kiz, o kadar mi tembelim.kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yukarida dedim ya. kiz resimlerde 10kg gibi gorunuyo. sanki sirf yanak.
halbuki minicik benim kizce.kaydirigubbakcemile3
he ya ben avatarını görünce inanamadım naz olmas diye
sormaya da çekindim gızkaydirigubbakcemile3
maşallah o tontiş yanaklarını yerim bensempatiksalakcinni
ivetttttt ipeşim 15 dk daha uyursa 2 saat olcek bu bir ilk:lepi:inşallah son da omaseyvahedigeldismile
evet evet hep tembellik edin sendealsanaalsanasmile
benkrispi, gecen sen nezle icin hangi haptan atmistin?
he yaw tam ısırmalık yanak olmuş silikonmu koydun nekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yukarida dedim ya. kiz resimlerde 10kg gibi gorunuyo. sanki sirf yanak.
halbuki minicik benim kizce.kaydirigubbakcemile3
yakindan da cekince sirf surat cikmis.kaydirigubbakcemile3
masallah ipekime. demek ki bir gun oyle, birgun boyle buyuycekler annesi.
benim kizinda dun masallahi vardi. ama ne zaman gunduz uykuyu fazla kacirsa gece mizikliyo.bilmiyorumkismile
mazeretim var, nezle oluyorum.kaydirigubbakcemile3
evet evet minnacık nazım gödüm ben fotolarını kaydirigubbakcemile2
nanakları çok sıkıy sın wannam galba ondan cişko görünüykaydirigubbakcemile3
ben
aferin
diye bi hap içtim gripmi oldun canım valla ben direndim ama sonunda içmek zorundda kaldım içte bişe olmadı bence ,iç bebeğe geçip telef olmasından daha eyidir senin hap içmen bence 3 gün içtim baya toparladım vitaminde aldım tabe a.s
he yaw tam ısırmalık yanak olmuş silikonmu koydun ne
he şimdiki bahanede nezle oldu dimikaydirigubbakcemile3
abowww inşallah ipeşim gece uykusundan çalmıyodureyvahedigeldismile
ben de heç bişeyden memnun kalmıyom deymi:umursamaz:
ayyy sorma walla katlarken ayır ütülerken ayır birde yerleştirmesi var ayyyyakannehirakannehirben gönderem gız ipeşiminkilerden kaydirigubbakcemile2
bağla bağla bende yeğenimle özlem giderem napım artık
hele bi uzasın kızımın saçları ben size soracam o zaman:umursamaz:
ayy bide kıyafet ayırıyorsundur ne zor pöhhhhhhhhh-tatlicadiarzu-
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
walla benimde iş yapasım yok ama bugün annem gelecek onun için yaptım beni yardıma muhtaç görüpte acımasın diye:roflol::roflol:benimde camasir atmam lazim ama yine bisey yapasim yok bugun.:sinifsinif:
he şimdiki bahanede nezle oldu dimikaydirigubbakcemile3
abowww inşallah ipeşim gece uykusundan çalmıyodureyvahedigeldismile
ben de heç bişeyden memnun kalmıyom deymi:umursamaz:
bende alip iceyim bari. kotu olmasini beklemektense.mafoldumben
bize yaranilmaz kizim.
valla sana bakiyorum, hep kendimi goruyorum.kaydirigubbakcemile3
dun ogleden sonra uyuyan cocugu uyandirdim ki gece yatmadan bir daha kisa uyku yapabilsin.
ama dikkat ettim. normalde Naz yarim saat uyuyo ya, ne zaman fazla kacirsa gece daha sik uyaniyo. demek ki gunduz kandiriyo uykuyu.bilmiyorumkismile
walla benimde iş yapasım yok ama bugün annem gelecek onun için yaptım beni yardıma muhtaç görüpte acımasın diye:roflol::roflol:
bende gız öle hele evdeki sessizliği sağlarken hep sen aklıma geliyonkaydirigubbakcemile3 benimde yatak odamda gızırdayan parkem var üstünden atlıyom gııısempatiksalakcinni
ya bide 2 gündür ipek gece kaka yapıyo istemeye istemeye öle yatırıyom sabaha kadar mok içinde yatıy.diğer türlü altını açarsam kesin bita uyutamam gece uykusu düzeni bolur diye tırsıyomkaydirigubbakcemile3oda ölece uyuyo yavrum sabahta yarım saat havalandırıyom kıçınıkaydirigubbakcemile3
iç iç bencede canıma.sa.sbende alip iceyim bari. kotu olmasini beklemektense.mafoldumben
bize yaranilmaz kizim.
valla sana bakiyorum, hep kendimi goruyorum.kaydirigubbakcemile3
dun ogleden sonra uyuyan cocugu uyandirdim ki gece yatmadan bir daha kisa uyku yapabilsin.
ama dikkat ettim. normalde Naz yarim saat uyuyo ya, ne zaman fazla kacirsa gece daha sik uyaniyo. demek ki gunduz kandiriyo uykuyu.bilmiyorumkismile
hepsini birdenmi veriyosun canım ağzınayaaa kızlar ensara öksürük şurubunu içiremiyorum enjektörlede denedim ağzından fışkırttı nasıl vereceğim yaaa
wannam ya dr sor bi istersen grip ilacı verilirmi diye
ben o bitki çayını içtim kızcem nezle olarak atlattı süt korur dedi doktorum bişey içme ıhlamur vs bitki çayı kullan yeter didi
nitekim bi nezleyle atlattı kızcem o zamanlarbilmiyorumkismile
selam ben geldiimopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?