herkese selam..eşim geldı bugun..iş yerınde sorunlar cıkmıs hatta daha acıkcası kawga cıkarmıs santıyedekıler we köyluler..arada olan benım esıme olmus cok uzuldum ya..uyuyo su an ama topallıyo bellıkı canı yanmıs..ustelık bı kac yerı kanamıs hoffffffff bılmemkı mıllet neyın peşindemafoldumben
tesekkurler canımgecmis olsun.:sinifsinif:
sagol canım.ya bende korkuyorum,adamların bırı bıcak falan cekse ay allah korusun ya delırdım halını gorunce:gitme:ay gecmiş olsun canım çok üzüldüm .... ben erkek kavgasından çok korkarım ay ödüm kopareyvahedigeldismile ma kadınlar kavga etsede izlesem derimalsanaalsanasmile
sagol canım ya sorma sewınemedımmafoldumbenayy geçmiş olsun yaa ben de tam kocişin gelmiş diye gözün aydın diyecedüümm akannehir
sagol canımgeçmiş olsun canııımm
eski günlere dönüyoruz sanırım maş. pek bi kalabalığız
bende oğluşların uyku saatini saadet biliyiiim haaa
eski günlere dönüyoruz sanırım maş. pek bi kalabalığız
bende oğluşların uyku saatini saadet biliyiiim haaa
sagol canım.bizimkıler iş weren ya koyden clısan bı ıkı kısıyı cıkarmak zorunda kalmışlar nlarda ona mutemadıyen toz kaldırmasın kamyonlarınız agaclar cıcek actı dıye kufur etmıs guya kAYIsı agaclarının cıceklerı kotu olmusda.esımde 30 la gıdın dıyo tabela bızde ola yapıyoz tozun onune gecemeyız demış..aadamda ılerı gıdıp kufur etmış bızımkıde dayanamamıs santıye we koyluler kayınpede karısmıs bırbırıne.ooooofff adamların gozu donmuşcanım yaa geçmiş olsun acep ne istemişler kocandnkötükedihüso
DEMEKKİ 2009 KASIM BEBELERİ USLU maşşalahhhhhhh hepisineeeezemuszemus
hoşgeldin canımselam millet
vay bee aşağısı baya kalabalık :1shok: gözlerim kamaştıııı
kızlar şu son aşıyı yaptıranız varmı canı çok aciycakmııııı
birde tetanoz aşısı olanınız varmı ben oğluşumun aşısıyla beraber 3. tetanoz aşımı olucam
kız wanna bebeğinin resmi çok güzel görünüyor avatarında yanağını sıkasım geldiiiiiiiiiii
sen baslarda takilmadin ki.
simdi yavas yavas duzene girdiler iyi kotu masallah.
sagol canım.bizimkıler iş weren ya koyden clısan bı ıkı kısıyı cıkarmak zorunda kalmışlar nlarda ona mutemadıyen toz kaldırmasın kamyonlarınız agaclar cıcek actı dıye kufur etmıs guya kAYIsı agaclarının cıceklerı kotu olmusda.esımde 30 la gıdın dıyo tabela bızde ola yapıyoz tozun onune gecemeyız demış..aadamda ılerı gıdıp kufur etmış bızımkıde dayanamamıs santıye we koyluler kayınpede karısmıs bırbırıne.ooooofff adamların gozu donmuş
beni unutsanız bile kaynanamı unutamazsınız zatiii sempatiksalakcinniunuturmuyuz gııı ayıbettin kaynanatör napii günlere çağırıyomuu kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canımmm inş. önemli bi sorun yokturherkese selam..eşim geldı bugun..iş yerınde sorunlar cıkmıs hatta daha acıkcası kawga cıkarmıs santıyedekıler we köyluler..arada olan benım esıme olmus cok uzuldum ya..uyuyo su an ama topallıyo bellıkı canı yanmıs..ustelık bı kac yerı kanamıs hoffffffff bılmemkı mıllet neyın peşindemafoldumben
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenensara biraz bol giydiriyorum yaaa onu alıp giydirmiş allahtan biri kıs biri erkek değilmiş oğlana etek giydirse hiç şaşırmm heralde:roflol::roflol:
bende benim oğluş küçükte ondan olii diyodummsempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ya ben de bodylere sinir oluyoooomm
üstü tam gelenler alttan kapanmıyoo alttan rahat kapananların boynu açık kalıyo akannehir
benim kız zayıf olduğundan heralde kafamçokkarıştı
bende sonunda kalabalıkken girebildimselam millet
vay bee aşağısı baya kalabalık :1shok: gözlerim kamaştıııı
birde tetanoz aşısı olanınız varmı ben oğluşumun aşısıyla beraber 3. tetanoz aşımı olucam
5 olur mu kiz. 3 doz yapiliyo.
benimde 3.doz 8 martta.
enes 1 kez uyuyor 13.30 da uyudu birazdan uyanırne guzel ikisini ayni saatte uyutabiliyosun.
enes kac kere uyuyo?
5 olur mu kiz. 3 doz yapiliyo.
benimde 3.doz 8 martta.
sorma ya adamlar ısınıde yapamayacak.hadi yaa vay delüler adam işini yapıyo sen git belediyeye şikayette bulunsana kardeşim yollara asfalt döksünler o zaman adam işini yapıyo toz kalkcak diye alla allaa:1ninca:
sagol canımgeçmiş olsun canımmm inş. önemli bi sorun yoktur
Takılamadım canım çünkü yeni işe başladım şimdi takılmaya çalışıyorum sositosositosositososito
çok şükür bizimkinin uyku ve emzirme saatleri düzene girdi
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bizim babamızda 1 defa bezini değiştirmiş ti ters takmış önüne gelecek yeri arkaya takmışta
o yan bantşları arkaya takmayı naal becermiş hala anlayamadım kafamçokkarıştı
4.ayda başlanıyor canım bize aşıya gittiğimizde verecek dr.
benim makina profesyonel canım bi de ben profesyonel olabilseydim daa ne fotolar çıkardı da ben acemiyim henüz :sinifsinif: nikon d3000
herkese selam..eşim geldı bugun..iş yerınde sorunlar cıkmıs hatta daha acıkcası kawga cıkarmıs santıyedekıler we köyluler..arada olan benım esıme olmus cok uzuldum ya..uyuyo su an ama topallıyo bellıkı canı yanmıs..ustelık bı kac yerı kanamıs hoffffffff bılmemkı mıllet neyın peşindemafoldumben
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ya ben de bodylere sinir oluyoooomm
üstü tam gelenler alttan kapanmıyoo alttan rahat kapananların boynu açık kalıyo akannehir
benim kız zayıf olduğundan heralde kafamçokkarıştı
ay gecmiş olsun canım çok üzüldüm .... ben erkek kavgasından çok korkarım ay ödüm kopareyvahedigeldismile ma kadınlar kavga etsede izlesem derimalsanaalsanasmile
enes 1 kez uyuyor 13.30 da uyudu birazdan uyanır
hamileliktekiyle birlikte 5 değil mi yaa ben mi yanlış hatırlıyorum:uhm:hiç yaptırmadığım için fransız kaldım bu konuya:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?