Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya flaşsız çekiyoz ya ışığı tam ayarlamak gerekiyo bilmiyorumkismile bazen beceremiyommbelli oluyo vallaaa.. hatta face de fotoyu çekeni tebrik ederim dediydim saa.. ışık falan güzel ayarlanmıştı... kullana kullana öğrenirsin bacım.. daha ne pozlar çekersin sen onla
zayıf görünmüyo fotolarda.. boyu kilosu kaç beroşun?
ben deeeeeee kaydirigubbakcemile5ben başak burcuyum canım:hulya:
canlarım oğlan uyuyo gene ama uyanabilir her an
yine de selam:)
vallahi canım oğluş büyümeyince çok kötü oldum sürekli onla ilgileniyodumnerdesin sen kaçakklava:
çok şükür gerek kalmadı sütüm geldi tekrar :Saruboceq: ama bende çok zorda kalırsam bebelac alırım galibaa sanırsam herhalde
ısırgan neye iyi geliyii öt hemen
slm canım maşallah gıı ne diye o kadar işşi 1 güne sığdırdın kiiislm kızlar nasılsınız
sabahtan beri kososturuyorum evime gectim sabah annemin evi temizledim yarında kayınvaldem misafir getirecek camasırları attım camları silip balkonları yıkadım offf cok yoruldum daha yemek yok ve ütü yapılacak Allah yardımcım olsunnnn
merhaba kızlar bu sıpa bu gün bi türlü uyumadı yav ayamda uyuyo bırakınca uyanıyo yavvv huysuzlugu da yok anlamadım neden böyle yapiii.....
vallahi canım oğluş büyümeyince çok kötü oldum sürekli onla ilgileniyodum
şükür normale döndü bende dünyaya döndüm sempatiksalakcinni
vallahi ben aptamil kullaniiim ve oğlum güzel içiyo tadıda gayet güzel ben baktımm kaydirigubbakcemile3
ama dra sordum bebelac deneyim mi diye sevdiyse gerek yok didi
gıı ısırgan otu çayı içiiyoz süt arttıyoo tek başına ısırgan da içtim çok faydası oluyo
ama ben bi karışım duydum bi kaç gündür hergün ondan içiyom
1 yemek kaşığı rezene
1 yemek kaşığı ısırgan otu
1 yemek kaşığı ıhlamur
1 tatlı kaşığı anason
1 tatlı kaşığı tane kimyon
tavsiye edrünnn
slm canım maşallah gıı ne diye o kadar işşi 1 güne sığdırdın kiii
sağol tizeesiikartanesi valla senin kız çok tatlı maşallah rabbimmnazarlaardan saklasın hayranıyım valla..... gerçi artık kk ya kimse foto koymuyo göremiyom ama..... maşallah subhanallah çok şeker saçlarıda pek güzel olmuş...
kartanemmm ben de anca çamaşır astım yerleri sildim o kaaa he bir de bulaşık makinesini boşalttıydım yemek yapm adım kociş geç kalabülüü
reyhancım bazen benimki de huysuz oluyor annem de mutlaka bi sıkıntısı vardır dedi belki karnı ağrıyordur karnını yavaşça ovala veya kucağında sımsıkı sarıp sırtını ovala benimki anca öyle sakinleşiyo
sağol tizeesii
nazar değer didiler korktuk bacım eyvahedigeldismile
face yokmu senin oraya ekliyom aradaa
reyhan bebekler 4. ayda memeyi bırakma eğiliminde olur gibi bi şey okumuştum inatla emzirmeye devam etmemiz gerekiyormuş sıkışınca mama vermeyip emmeye mecbur edicez:) benimki de bazen emmiyor bikaç dk gezdirince tekrar deniyorum emiyor veya altını açıp kapatıyorum o zaman da rahatlıyor hava alıyor ya az açık duruyor kızlardan biri de bebeğin eline oyuncak vererek emzirdiğini söylemişti ablasının. o da denenebilir
bi de b en oğlanı hiç sallamıyorum ayağımda filan
ama gece uyumazsa eğer kendi dondy sinde otomatik sallanıy
annem de büyüyen beşiğine ip bağlamış onunla sallamaya alıştırdı ama ben onu da aştım:)
sadece çok huysuzlandığında kucağıma alıp sırtını okşuyorum sağa sola sallanıyor veya yürüyoruz öyle de güzel uyuyor
masallah hamarat hatunben de kızı uyuttum yimek yaptım ütü yaptım bugün baya çalışkan gördüm kendimi :hulya:kaydirigubbakcemile2 bi de pilav yapacüümmm