2009 Kasm Anneleri

ben fazla iş yapmıyorm desem yeridir
yemek yapsam bulaşık çamaşır olayı hallolsa yeter
bazen büyük oğlumu okula yolladıktan sonra bebişle beraber yatıp uyuyorum

bende öle detaylı nzaten yapamıyom uyumadığı için,aynen yemek bulaşık çamaşır ütü..ama dinlenmek sıfır..gündüz istesemde uyuyamıyorum ben ya cinsim o konuda..
ama sende iki tane çocuk bravo vallahi zor gerçekten canım..destek biri lazım..
benim kimsem yok ist.da bi taneye zor bakıyom vallahi:hulya:

valla canım annem burda ama çalışıyo
misal dün bugün dışarı çıkmamız gerekti bırakacak kimse yoktu
mecbur onu da çıkardık
benim büyük oğlan çok dağınık onun peşinden bi kişi dolanması lazım
hafta da bi kez falan da viledayla yalandan bi evi siliyom
süpürgem bozuldu serviste kaç gündür ev süpüremiyom
diğeri çok uğraştırıyo kurup yıkayıp geri kaldırması bebekle zor oluyo

off zor gerçekten senin durum..iki çocuğu şuan düşünemiyom..aslında çok istiyorum ama kısmet bakalım..
ailem yanımda olsa daha kolay olurdu herşey benim için,kalabalık bi aileyiz..
benim uykum geldi çok..hadi iyi geceler canımopuyorumnanaktan

sana da iyi geceler canım
görüşmek üzere a.s.

günaydın kızlar
gece oğlum bi doğru uyumadı
sabahtan beri de çok fena ağlıyo
babası dolaştırarak salladı uyudu işe gitti
sonra yine uyandı ama çatlayacak gibi ağlıyo
şu an kucağımda sakin görünüyo umarım yine ağlamaz

gazı varsa canım ondan da ağlar....... bilmiyorumkismile

hayırlı kandiller kızlar rabbim bu günün hürmetine yavrularımıza sağlık huzrur mutluluk ve uyku versinn ben uykuyu unuttum artık bu küçük nasıl dayanıyor bilmem bide öyle canlı duruyokii. bide ilk kez dün oldu boğazlarının ensesinin altında sivilce gibi ufak şeyler çıktı dün kaynanamlardayım çok öptüler ondan olurmu acaba

evet canım olur ...... ama inannın ben okadar çok öpüyorum ki heleki efe ona engel olmak istemiyourm küsmesin diye utkuda o kızarıklar oluyor ve yıkayınca geciyor..... bizim bu akaşam banyo günümüz mislenecek benim paşammmmyerimseniben

insan doyamıyor yaa bende yiycem diye korkuyorum bazen nasıl bi sevgidrr efecik abi oldu seviyor bebişi ne güzel öp benim için ikisinide bende bu akşam yıkıycam geçerler inşş ev çok dağınık hazır ahmed said uyurken evi toparliyim öptüm sizi

canım gazını çıkarıyo ama belki de gazdandır
yalnız hiç bu şekilde ağlamamıştı
gözünden yaş geldi

evet canım ya bazen utkuda da oluyor nasıl ağlıyor gözünden yazş geliyor kuzumun... annem diyor uykudan uyanırken bazen oyle bir ağlıyormuş kiiii annem ben bile ağlamasına dayanamıyorum galiba rüya görüyor diyor.. yanına gidiyormuş annem ellerini tutuyorum hemen sakinleşiyor diyor.. onalra bile destekden nasıl anlıyor yaaaaa:gitme:

kolay gele sanaaaaaaaaaa. ikisinide zevkle öpücemmmmzemuszemus

valla anlamadım ama daha önce hiç bu şekil olmamıştı
uyuyo yatırıyorum başlıyo acı acı ağlamaya
çatlayacak sanki o derece şu an kucağımda iç çekiyo yarı uyur vaziyette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…