2009 Kasm Anneleri

cnm benm dondy elektirikli, istediğin hız ve sürede sallıyor. sonra kendiliğinden duruyor veya oğlan uyursa ben durduruyorum kumandası ble var. çok kullanışlı zaten ben gece onda yatırıyorum gündz de bebeğin odasında oturuyorum kendi büyüyen beşiğinde yatırıyorum gerekirse ki pek terch etmiyoırum sallıyorum

bende yarın memlekete gidicem belki, ordan alırım burda aktar yok kociş ile gidince yolu düşerse alıyo benm durum vahim oğlana mı veriyon kız kimyonu? ben oğlanın gazı olmsaın deyü bol bol rezene içiyorum kendim kullanıyorum kimyonu filan. hiç vermedim oğlana. bulgur baayğıdır yapmadım kız öğlenleri hep akşamdan kalan yemeği yiyorum son zamanlarda kociş de sevmez bulguru bi tek kendime yapıyorum yaparsam öğlenleri. dün ben de haşlanmış buğday vardı dolapta onu çıkarıp uyduruk bi çorba yaptım fena olmamış hiç bilmiyordum nasıl yapılır buğdaydan çorba. ama tadı iyiydi. bol da kimyon döküp yedim. az bi haşlanmış buğday kaşmıştı onu da tuzlayıp yicem öğlende. ebru şallı tavsiye etmişti hem kilo yapmıyomuş hem de süt yapıyomuş deyü. ben de hamişken bunu duyup haşlayıp attıydım buzluğa bir paketini. bebekler bazen yapıyor öyle cnm

selam hatınlaaaa kandiliniz mübarek olsunnnnnn
ya benm oğlanın gözleri yaşarıyo son günlerde neden ki sizde de oldu mu acep? dr a da bir haftamız var daha gitmeye.

anaaaam uyandı gene pırtlıyo ben bi bakem
oğlana bakarken kapatıyorum bilg.ı kızlar zira bizde wireless var uzun süre bari ben başında yokken açık kalmasın diyorum kociş hala kablo çekemedi ev sahibi de evi satıyormuş taşınma ihtimalimiz de var ağırdan alıyyyy
öptüm ben gelcem gene
bye

gunaydinlar.a.s.

bizim pis gazlar geri geldi galiba. belkide hic gitmemisti. yavrum gece olur olmaz saatlerde aglayarak uyaniyo. iki sabahtirda 6da uyaniyo. bitti sanmistim ama bitmemis herhalde.mafoldumben

herkese günaydıııınnnnn
kandiliniz mübarek olsun rabbim bize ve bebelerimize babalarımıza ssağlık sıhhat versi
rabbim kem gözlerden ,nazarlardan,kazalardan,belalardan,hastalıklardan korusun
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
allahım hepimizin günahlarını bağışlasın

canım göz neslesi olmuştur yinede doktora danış

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn

selam kasım hatunları herkesin kandili mübarek olsun bütüm dualarımız kabul olsun.bizde dün oğlumun akik kurbanını kestik 2 tane allahım inşallah kabul eder oğlumu kazadan beladan uzak eder birde evimiz ve evendiğimiz için kestik allahım kabul etsin:Saruboceq::Saruboceq:

Allah kabul etsin canım ne güzel etmişsiniz bizde abimizinkini kestik ama daha utkuya nasip olmadı ... ben bu yaz sünnet düşünüyorum ozman keseriz demiştik eşimle bakalım ne zman kısmet olcak :Saruboceq::Saruboceq:

inşallah kısmet olur canım:Saruboceq:

günaydınlar günaydınlaropuyorumnanaktan
kandiliniz mübarek olsun daha hep birlikte nice kandillere inşallah:Saruboceq:
kısım uyuyoooo
2 gündür sabah düzenimiz varkaydirigubbakcemile3
kalktıktan 3 saat sonra memede uyuyo hihoyyyt
dün tam 3 saat uyudu ama bita da heç uyumadı gece uykusuna kadarohaoldumsmile
bugünde yine aynı saatte uyudu .1 saattir uyuyo bakalım ne zaman uyancak
böle giderse kızcem gündüz 1 kere uyuyacakakannehir
buna da şükür diyem ben o zamankaydirigubbakcemile3
gece uyusunda

benim kizcemde 1,5 saat uyudu bu sabah.
simdi 2,5 saat kadar oyaliycam. kas-biyik aldirmaya gidicem.
ondan sonra emzirip uyuturum. hic keyfim yok, ugrasamiycam sss patla.akannehir

aynen ya, bende cok bunaldim.mafoldumben

sorma wannam yaaa kaç gündür canım hiç birşey yapmak istemiyor akşam kociş geliyor yorgun birde beni böyle halsiz bitkin görüyor iyice canı sıkılıyor
bu aralar enes artık ensara zarar vermeye başladı çok canım sıkılıyor dün akşam çay kaşığını almış ensarın ağzına sokmaya çalışıyor daha neler neler
devamlı bunları kontrol etmekten canım çıktı mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…