günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun rabbim tüm bebişleri korusun
cnm benm dondy elektirikli, istediğin hız ve sürede sallıyor. sonra kendiliğinden duruyor veya oğlan uyursa ben durduruyorum kumandası ble var. çok kullanışlı zaten ben gece onda yatırıyorum gündz de bebeğin odasında oturuyorum kendi büyüyen beşiğinde yatırıyorum gerekirse ki pek terch etmiyoırum sallıyorumbende sallamıyodum son zamanda uykuya daldırmak çok güç olmaya başladı önce şşş patla kucamda yada memede dalıyodu zira çoook emiyodu şimdi mecburen sallıyom valla beşiğininde sallanan kısmı vardı gece hareket edince uykusunda rahatsız oluyodu bizde çıkardık
yaww 6 kiloyu geçmiştir senin kız benim oğluş bile cumartesi 6 kilo geldi
canım bende zaten tane kimyon vardı oğluşun gazı olunca ondan veriyomm
ve anasonu düşünmeden içiyommm yeterki sütüm artsın diyerek
ama ısırganda tek başına artırıyooo ben bide sürekli bulgur tüketiyorum
hatta pilav olarak değilde haşlayıp yoğurtla karıştırıyorumm
vallhi o prinç işi bana ters çünkü sadece nişasta ve benim sütüm yetmediği için sürekli mama takviyesi yapıyorum sürekli onunla uğraşamam drda önermiyoo zaten
benim oğlum mamada aldığı için bazen emzirmeye çalıştığımda ağlıyoo
ben inatla emziriyorum hatta o ağlarken bende bağırarak şarkı söylüyorum kafamçokkarıştı
ve ayakta emziriyorum kavga dövüş emişiyoz işte ne kadar emse o kardır diye uğraşıyomm
canım göz neslesi olmuştur yinede doktora danışcnm benm dondy elektirikli, istediğin hız ve sürede sallıyor. sonra kendiliğinden duruyor veya oğlan uyursa ben durduruyorum kumandası ble var. çok kullanışlı zaten ben gece onda yatırıyorum gündz de bebeğin odasında oturuyorum kendi büyüyen beşiğinde yatırıyorum gerekirse ki pek terch etmiyoırum sallıyorum
bende yarın memlekete gidicem belki, ordan alırım burda aktar yok kociş ile gidince yolu düşerse alıyo benm durum vahimoğlana mı veriyon kız kimyonu? ben oğlanın gazı olmsaın deyü bol bol rezene içiyorum kendim kullanıyorum kimyonu filan. hiç vermedim oğlana. bulgur baayğıdır yapmadım kız öğlenleri hep akşamdan kalan yemeği yiyorum son zamanlarda kociş de sevmez bulguru bi tek kendime yapıyorum yaparsam öğlenleri. dün ben de haşlanmış buğday vardı dolapta onu çıkarıp uyduruk bi çorba yaptım fena olmamış hiç bilmiyordum nasıl yapılır buğdaydan çorba. ama tadı iyiydi. bol da kimyon döküp yedim. az bi haşlanmış buğday kaşmıştı onu da tuzlayıp yicem öğlende. ebru şallı tavsiye etmişti hem kilo yapmıyomuş hem de süt yapıyomuş deyü. ben de hamişken bunu duyup haşlayıp attıydım buzluğa bir paketini. bebekler bazen yapıyor öyle cnm
selam hatınlaaaa kandiliniz mübarek olsunnnnnn
ya benm oğlanın gözleri yaşarıyo son günlerde neden ki sizde de oldu mu acep? dr a da bir haftamız var daha gitmeye.
herkese günaydıııınnnnn
kandiliniz mübarek olsun rabbim bize ve bebelerimize babalarımıza ssağlık sıhhat versi
rabbim kem gözlerden ,nazarlardan,kazalardan,belalardan,hastalıklardan korusun
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
allahım hepimizin günahlarını bağışlasın
canım göz neslesi olmuştur yinede doktora danış
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
selam kasım hatunları herkesin kandili mübarek olsun bütüm dualarımız kabul olsun.bizde dün oğlumun akik kurbanını kestik 2 tane allahım inşallah kabul eder oğlumu kazadan beladan uzak eder birde evimiz ve evendiğimiz için kestik allahım kabul etsin:Saruboceq::Saruboceq:
Allah kabul etsin canım ne güzel etmişsiniz bizde abimizinkini kestik ama daha utkuya nasip olmadı ... ben bu yaz sünnet düşünüyorum ozman keseriz demiştik eşimle bakalım ne zman kısmet olcak :Saruboceq::Saruboceq:
günaydınlar günaydınlaropuyorumnanaktan
kandiliniz mübarek olsun daha hep birlikte nice kandillere inşallah:Saruboceq:
kısım uyuyoooo
2 gündür sabah düzenimiz varkaydirigubbakcemile3
kalktıktan 3 saat sonra memede uyuyo hihoyyyt
dün tam 3 saat uyudu ama bita da heç uyumadı gece uykusuna kadarohaoldumsmile
bugünde yine aynı saatte uyudu .1 saattir uyuyo bakalım ne zaman uyancak
böle giderse kızcem gündüz 1 kere uyuyacakakannehir
buna da şükür diyem ben o zamankaydirigubbakcemile3
gece uyusunda
aynen ya, bende cok bunaldim.mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?