2009 Kasm Anneleri

slm kızlar naberrr
biz oğluşla kahveye gitmiştik geldik şimdide hazırken gezecek yer arıyom kendime
sizler naparsınız

:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
senmi bilidin okeyi hepte böle konuşanlar sonunda zıçiiiii
:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

höttt nannn sankı kendı el acmıs gıbı..bıde acacagım elımı mahwettıgını hıc solemıyosun ayrıca sankı koca bı partı yaptık okey bılmıyonkı sen
ıkı el donup el acamayınca okeymı bılmıyo sayıyon
taşla dıyom o ne demek dıyo yaaalmaz:
artıslık yokkkkk
ıkı elde olmaz bu ısler bılmısen ögren hattttınnnnnnn:umursamaz:

Allah sabr versin güç versin itekçim sana 2 minikle uğraşmak çok zor anne olmak yaa inş hayırlısıyla bu zamanları atlatırız eşlerde biraz yadımcı olsaa

bu arada herkese gunaydın
oglumu yıkadık uyuyo bende ew ısı yapam dıdım accık
arada sızede bakım

herkese merhabaa.s.
kizimi babasiyla gezmeye yolladim biraz dolastiricak birazda alisveris yapicak gelicekler
bende firsattan istifade evimi toparliyim ama önce buraya bakmazsam günüm iyi gitmiyokaydirigubbakcemile3

herkese merhabaa.s.
kizimi babasiyla gezmeye yolladim biraz dolastiricak birazda alisveris yapicak gelicekler
bende firsattan istifade evimi toparliyim ama önce buraya bakmazsam günüm iyi gitmiyokaydirigubbakcemile3
ayy cnm benim ii güvenmişin benim eşim ne beceriri nede ben ona güvenirim :))))

Allah sabr versin güç versin itekçim sana 2 minikle uğraşmak çok zor anne olmak yaa inş hayırlısıyla bu zamanları atlatırız eşlerde biraz yadımcı olsaa
sağol canım yaaa aslında pek zorluğu yok ama enes bu aralar ensara zarar vermeye başladı 1 dak.yalnız bırakamıyorum onları biz ensara ne yapsak o da aynısını yapmaya çalışıyorkaydirigubbakcemile3
bu arada herkese gunaydın
oglumu yıkadık uyuyo bende ew ısı yapam dıdım accık
arada sızede bakım
hoşgeldin ohhh mis gibi olmuştur bayanssulusmile
herkese merhabaa.s.

slm dadluummm attın kızı demek babasına
bende 1 günlüğüne babasıyla işe göndermeyi düşünüyorum bunları:roflol::roflol:

Allah kavuştursun canım
bende oğluşla uğraşıyom işte iyiyiz artık ya kendime gelmeye başladım bendekaydirigubbakcemile2

kimyonu oğluşa veriyom dr ver bişe olmaz dedi
tane kimyonu biraz kaynatıyorum azcık şeker atıp ılık içiriyorum gazını alıyoo
bende rezene kimyon anason içiyorum bazen çok gazlanıiii o zamanda oğluşa kimyon yapıyom
buğday dediğinde bizim dövme dediğimiz galiba ondan pilav yaparım bende oda sütü artırıyoo
ve genelde prinç değilde bulgur pilavı yapıyom kocişte seviyoo süt yapsın diye
gunaydinlar.a.s.

bizim pis gazlar geri geldi galiba. belkide hic gitmemisti. yavrum gece olur olmaz saatlerde aglayarak uyaniyo. iki sabahtirda 6da uyaniyo. bitti sanmistim ama bitmemis herhalde.mafoldumben
canım sende tane kimyonu kaynatıp şeker atıp versene çok işe yarıyo ve dr da verebilirsin dedi
tavsiye ederim

slm canım Allah kabul etsin bizde havalar düzelsin diye bekliyoruz kurbanımızı kesmek için
benim kizcemde 1,5 saat uyudu bu sabah.
simdi 2,5 saat kadar oyaliycam. kas-biyik aldirmaya gidicem.
ondan sonra emzirip uyuturum. hic keyfim yok, ugrasamiycam sss patla.akannehir
yaw bwnim oğlan bugün 9 da kalktı arada 20 dk felan kestirdi uyumadı dahada
bakem ne zaman uyuyacak

slm millet bebişleri uyutup geldim
artık çok yoruluyorum yaaa acayip bunaldım

aynen ya, bende cok bunaldim.mafoldumben
ayy bende çok fazla bunalıyorum
gündüz sürekli çocukla uğraşıyomm akşam kociş gelincede ya rapor yazıyoo yada uyuyoo
bazen çıldırmıyorum değil yanee neyse komşular kahve günü yapmışlar bende gidiyom
arada değişşiklik oluyoo

hoşgeldin canım ohhh gez walla markete gitmem lazım kolumu kaldıracak halim yok:sinifsinif:
hoşbuldum canımm vallahi bende normalde üşeniyom çıkmayada
bugün hazırlanmışken gezem dediydim kimseyi bulamadım evde oturacam galibaa

bu arada hepinizin kandili mübarek olsunn opuyorumnanaktan

herkese merhabaa.s.
anaaa ne cesaret haaa
acıkırmı aglarmı altınımı doldurur ben bunları dusunerek yollayamam halbukı takıntı yanı yollamak en ıyısı ya
hoşgeldin ohhh mis gibi olmuştur bayanssulusmile
hosbulduk canım
walla mıs gıbı oldu
ama uyanmak uzere
bu arada ewım toz ıcınde
su petekler yuzunden oluyo hawayı kurutuyo toz oluyo heryer delırcem
artık derın temızlık zamanı geldı gecıyo evın ıcınde sınırlerım bozuk gezıyom yalmaz:

selam kızlar.. bişe sorcam size.. internetten bebek kıyafeti alışverişi yaptığınız siteler var mı? dışarı çıkamıyom bari netten sipariş ediym dedim dee

offfffffffff akşama ne yemek yapsam yaa önceden mutfaktan çıkmazdım yemek yapmayı çok seviyorum ama kerem olduktan sonra çok zor gelmeye başladı yemekte üretemiyorum artık kafam durdumafoldumbenbilmiyorumkismile

herkese merhabaa.s.
ooh rahat rahat yap sende işlerini

anaaa ne cesaret haaa
acıkırmı aglarmı altınımı doldurur ben bunları dusunerek yollayamam halbukı takıntı yanı yollamak en ıyısı ya
bende 1 defa sevgililer gününde kocişle yolladım ben kuaföre gittim
babannesine gitmişler ordanda bana çiçek alıp gelmişlerdi
ama ben mamada veriyorum yaa acıkınca verir diye rahat yolluyomm
asebacım sağolasın amin canım allah herkese nasip etsin
amin inş.

kandiliniz mubarek olsun hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bu gece saat 2bucuktan zabahhhhhhh namazına kadar uykunun adını unuttum
bu oğlana noldu yaww 1 haftadır mafetti benii bide öyle bi ağlıyorki sustur susturabilirsen heçbişiii etki etmi yabmadığım şebeklik kalmadı bide sırtı yere değmeycek kollarım söküldü taşıycam deyii
popomuz gene pişiklenmiş yediğime dikkat ediyom gene pişik gene pişik
popoya artık ıslak mendilde değmiyy pamuklan siliyom ne edecemi şaştım. çok yoruldum yaffffffff.

herkese merhabaa.s.

oy ben senin kızını yerim çok tatlı yaa maşallah sübhanallah kırkbinkere inşallah

ben kaçar millet kaynanamın günü varmış belkim oraya gidecem
kocişi aradım arabada evdeymiş accık gidem baree
emme bu sefer kaynanam çağırmadı o yüzden gidiyom aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…