slm kızlar naberrr
biz oğluşla kahveye gitmiştik geldik şimdide hazırken gezecek yer arıyom kendime
sizler naparsınız
:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
senmi bilidin okeyi hepte böle konuşanlar sonunda zıçiiiii
:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
ayy cnm benim ii güvenmişin benim eşim ne beceriri nede ben ona güvenirim :))))herkese merhabaa.s.
kizimi babasiyla gezmeye yolladim biraz dolastiricak birazda alisveris yapicak gelicekler
bende firsattan istifade evimi toparliyim ama önce buraya bakmazsam günüm iyi gitmiyokaydirigubbakcemile3
sağol canım yaaa aslında pek zorluğu yok ama enes bu aralar ensara zarar vermeye başladı 1 dak.yalnız bırakamıyorum onları biz ensara ne yapsak o da aynısını yapmaya çalışıyorkaydirigubbakcemile3Allah sabr versin güç versin itekçim sana 2 minikle uğraşmak çok zor anne olmak yaa inş hayırlısıyla bu zamanları atlatırız eşlerde biraz yadımcı olsaa
hoşgeldin ohhh mis gibi olmuştur bayanssulusmilebu arada herkese gunaydın
oglumu yıkadık uyuyo bende ew ısı yapam dıdım accık
arada sızede bakım
herkese merhabaa.s.
kizimi babasiyla gezmeye yolladim biraz dolastiricak birazda alisveris yapicak gelicekler
bende firsattan istifade evimi toparliyim ama önce buraya bakmazsam günüm iyi gitmiyokaydirigubbakcemile3
Allah kavuştursun canımannemleri dün umreye gönderdik gece sabah kalkıp evi toparladım cünkü cok insan geldi ve ev felaket dagılmıstı
kendi evime geldim 5 gundur evde degildim yarın oglene misafirim var mecbur yapıyorum
ütüyüde yapmam lazım esime gomlek falan offff hala işim bitmedi neyseki yemek işini hallettim sen nasılsın
kimyonu oğluşa veriyom dr ver bişe olmaz dedibende yarın memlekete gidicem belki, ordan alırım burda aktar yok kociş ile gidince yolu düşerse alıyo benm durum vahimoğlana mı veriyon kız kimyonu? ben oğlanın gazı olmsaın deyü bol bol rezene içiyorum kendim kullanıyorum kimyonu filan. hiç vermedim oğlana. bulgur baayğıdır yapmadım kız öğlenleri hep akşamdan kalan yemeği yiyorum son zamanlarda kociş de sevmez bulguru bi tek kendime yapıyorum yaparsam öğlenleri. dün ben de haşlanmış buğday vardı dolapta onu çıkarıp uyduruk bi çorba yaptım fena olmamış hiç bilmiyordum nasıl yapılır buğdaydan çorba. ama tadı iyiydi. bol da kimyon döküp yedim. az bi haşlanmış buğday kaşmıştı onu da tuzlayıp yicem öğlende. ebru şallı tavsiye etmişti hem kilo yapmıyomuş hem de süt yapıyomuş deyü. ben de hamişken bunu duyup haşlayıp attıydım buzluğa bir paketini. bebekler bazen yapıyor öyle cnm
canım sende tane kimyonu kaynatıp şeker atıp versene çok işe yarıyo ve dr da verebilirsin dedigunaydinlar.a.s.
bizim pis gazlar geri geldi galiba. belkide hic gitmemisti. yavrum gece olur olmaz saatlerde aglayarak uyaniyo. iki sabahtirda 6da uyaniyo. bitti sanmistim ama bitmemis herhalde.mafoldumben
slm canım Allah kabul etsin bizde havalar düzelsin diye bekliyoruz kurbanımızı kesmek içinselam kasım hatunları herkesin kandili mübarek olsun bütüm dualarımız kabul olsun.bizde dün oğlumun akik kurbanını kestik 2 tane allahım inşallah kabul eder oğlumu kazadan beladan uzak eder birde evimiz ve evendiğimiz için kestik allahım kabul etsin:Saruboceq::Saruboceq:
yaw bwnim oğlan bugün 9 da kalktı arada 20 dk felan kestirdi uyumadı dahadabenim kizcemde 1,5 saat uyudu bu sabah.
simdi 2,5 saat kadar oyaliycam. kas-biyik aldirmaya gidicem.
ondan sonra emzirip uyuturum. hic keyfim yok, ugrasamiycam sss patla.akannehir
slm millet bebişleri uyutup geldim
artık çok yoruluyorum yaaa acayip bunaldım
ayy bende çok fazla bunalıyorumaynen ya, bende cok bunaldim.mafoldumben
hoşbuldum canımm vallahi bende normalde üşeniyom çıkmayadahoşgeldin canım ohhh gez walla markete gitmem lazım kolumu kaldıracak halim yok:sinifsinif:
anaaa ne cesaret haaaherkese merhabaa.s.
hosbulduk canımhoşgeldin ohhh mis gibi olmuştur bayanssulusmile
ooh rahat rahat yap sende işleriniherkese merhabaa.s.
bende 1 defa sevgililer gününde kocişle yolladım ben kuaföre gittimanaaa ne cesaret haaa
acıkırmı aglarmı altınımı doldurur ben bunları dusunerek yollayamam halbukı takıntı yanı yollamak en ıyısı ya
amin inş.asebacım sağolasın amin canım allah herkese nasip etsin
herkese merhabaa.s.
canım sende tane kimyonu kaynatıp şeker atıp versene çok işe yarıyo ve dr da verebilirsin dedi
tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?