2009 Kasm Anneleri

allamm yaaa hala konusuyoooalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilekızımmm hele bı partı yapak sonucu gorek demı amaa hatıce degıl netıce onemlıııı hade bakammm:mymeka:
sunways dün erkenden kaçtı da bi adam bulamadık oynaycek
dün herkez erkenden zıbarmışkötükedihüso
erken kactımda noldu oglum zırt wırt uyandı yaaa
yok bacım
bu akşam kandil okey oynanmaz
accık dua edelim tesbih çekelima.sa.s
hahahah bahaneye bakkkkötükedihüsokötükedihüsolülülülülülülülülülülülüolumunekankayizsmilebu arada herkesın kadnılı mubarek olsun

zeytinim bunların altı kısmı normal plastik görümcemde var ikzileri kullanıyor halen..sert tabii plastik oldugu için sünger yok bunlarda..ama eger bunlardan almak istiyorsan ilk zamanlar altına minik mimder yaparsın onun üstümne oturtursun biraz daha büyüyünce gerek kaşmaz birden onların altında bezleri de var unutma..

a.s. sm millet önce av atardaki oğluma maşallah deyin yakarım haaaaaa kötükedihüsokötükedihüso
merak ettiyseniz diye kodum

kızlar yıkadım bebişimi geldim uyuyor bu gece yine uyumiycak belli olduu uykusuzluktan salak gibi oldum artıkın

hihoyyythihoyyythihoyyyt nacıma geğsin ohhhhhh

haklısın bende alırsam böle bişey alcam malum mutfağım dar
sandalyenin üzerine koyar yediririz artıkın

4.ay aşıları çok fena yaa 2 gündür ege hep mızık mızık çığlık çığlığa :sinifsinif: ateside hep 37 üstü düşmüyoo mafoldumben

harbiden 6 saat nasil dayaniyo ya.akannehir
ben olsam sizarim.

tabiki bebegin daha onemli. onlar her zaman oncelikli.
o koskoca kadin. ben hala gece misafir bile kabul etmiyorum. ugrasamam kimseyle. sadece ailem geliyo, onlarda yabanci degil.opuyorumnanaktan

benım oglum dun sabah 9 dan gece 11 e kadar uyumadı yaaa pekı o nasıl dayandı
dayandıgını kım soylemıs cocuk cıldırdı uykuyada dalamadı...fena bısey yaaaa
oglum yıne basladı hapsurmaya yaaa anam ıcerı 25 derece uzerı ıkı kat korkudan da dötüm çıkıyo haa

4.ay aşıları çok fena yaa 2 gündür ege hep mızık mızık çığlık çığlığa :sinifsinif: ateside hep 37 üstü düşmüyoo mafoldumben

oncelikle egeme masallah.

cokda gecmis olsun. bende 4. ayda odasini ayirayim artik diyodum ama asilari iyice atlatalimda ondan sonra artik.:sinifsinif:

sen benim dişime bile gelmessin:dilcikar::dilcikar:
a.s. sm millet önce av atardaki oğluma maşallah deyin yakarım haaaaaa kötükedihüsokötükedihüso
merak ettiyseniz diye kodum
maşallah maşallah büyümüş edoş adam olmuş bu
hade yaaaa deme ooofffffffffffff:1no2:

geçmiş olsun ya üsüldüm neyse atlatmıştır artıkın darısı bizlere
kolay atlaturuz inşallah

ya nasıl akşama misafir almıyosun açık açık sölüyonmu kız
ya dün görümcem saat 8.30 olmuş aradı kociş çıktı çaya geliyoz falan
eşim hemen aaa gelin falan
bende odayı ısıtıyodum biliyoki banyosunu yaptıracam
teli kapattı ben sinirden patladım ya bu saatten sonrada gelmesin hafta sonu geliy bari hafta içi rahat bıraksın falan.aslında görümcem sorun değilde 2 yaşında yaramazın önde giden oğlu var ve hep çığlık çığlığa görümcemde oğluna kızacam diye o da yüksek sesle bağırır falan.içerde uyutmaya çalışıyom
artık seslendim kocişe kısık sesle konuşsunlar diye
oda diyemedi tabi salon kapısını kapattı anlamışlardır herhalde
ve o meseleden dünden beri küsüz kocişle

Merhaba 2009 Kasım anneleri
size bir sorum olacak
aslında konu başlığı açmıştım ama saolsun kimse ilgilenmedi yardımcı olursanız çok sevinirim.

bende gebelik kolestazı oluştu ve erken doğum riskim var moralim çok bozuk
hastane çantamı hazır etmek istiyorum.

nerdeyse herşey tamam gibi 2 çanta doldu.
sorum şu : bebek için boğulmayı önleyici yastık ve yan yatırma yastığı götürmek gerekiyor mu?
ikincisi emzirirken yastık koyun diyorlar evden yastık götürdünüz mü nasıl birşey olmalı?
son sorum hastaneden çıkarken yüz örtüsü örtülüyormuş.bu nedir ve nasıl bişey olmalıdır.

cevaplarınız bekliyorum.tşk

25 derecemiohaoldumsmile
nediyon nan sıcağa alıştır sonra dışarı çıktığında hemen hastalansın:mymeka:
21-22 derece neyine yetmiy

ben birtek emzirme yastığını götürdüydüm
diğerleri de tercih meselesi
küvezin içinde yatırırken yan yastığı koyablilirsin
ama boğulma yastığı gereksiz küçükken yastık kullanmıyoz çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…