- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
allamm yaaa hala konusuyoooalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilekızımmm hele bı partı yapak sonucu gorek demı amaa hatıce degıl netıce onemlıııı hade bakammm:mymeka:he açmadım el bacım ama sen gibi büyük komuşmamıştım ben o bakımdan dedim delü
ben az bildiğimi söledim zati ama sen okeyi çok iyi bilirim dedin hahahahaha
bi,lmin işte bilminlülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
erken kactımda noldu oglum zırt wırt uyandı yaaasunways dün erkenden kaçtı da bi adam bulamadık oynaycek
dün herkez erkenden zıbarmışkötükedihüso
hahahah bahaneye bakkkkötükedihüsokötükedihüsolülülülülülülülülülülülüolumunekankayizsmilebu arada herkesın kadnılı mubarek olsunyok bacım
bu akşam kandil okey oynanmaz
accık dua edelim tesbih çekelima.sa.s
vereliniortakyok bacım
bu akşam kandil okey oynanmaz
accık dua edelim tesbih çekelima.sa.s
detttt:jeyyar:sen şimdi bebişden dolayı sandın ama değil. işyerinde bişeler olduda ondan. ufff insanlarla uğraşmak ne zor :tomato:
başım çatlıyo yaa kafamçokkarıştı
hihoyyythihoyyythihoyyyt nacıma geğsin ohhhhhhallamm yaaa hala konusuyoooalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilekızımmm hele bı partı yapak sonucu gorek demı amaa hatıce degıl netıce onemlıııı hade bakammm:mymeka:
erken kactımda noldu oglum zırt wırt uyandı yaaa
hahahah bahaneye bakkkkötükedihüsokötükedihüsolülülülülülülülülülülülüolumunekankayizsmilebu arada herkesın kadnılı mubarek olsun
zeytinim bunların altı kısmı normal plastik görümcemde var ikzileri kullanıyor halen..sert tabii plastik oldugu için sünger yok bunlarda..ama eger bunlardan almak istiyorsan ilk zamanlar altına minik mimder yaparsın onun üstümne oturtursun biraz daha büyüyünce gerek kaşmaz birden onların altında bezleri de var unutma..
beni bitirdi bu kız dün düşünsene 6 saat hiç uyumadı
nasıl uykusu gelmez ki anlamadımakannehir
dünde görümcem vardı akşama zattın sinir oldum
hiç takmadım gittim yıkadım emzirdim uyuttum öle çıktım odadan
kızım daha önemli .zaten zor uyuyo
gülvergil portatif olandan bahsediyorsun galiba yüksek zannettim diye..sandalye gibi olan nasıl..
a.s. sm millet önce av atardaki oğluma maşallah deyin yakarım haaaaaa kötükedihüsokötükedihüso
merak ettiyseniz diye kodum
maşallah egeme büyütüptemi geldin nan oğlunu:mymeka:kocaman olmuş
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
4.ay aşıları çok fena yaa 2 gündür ege hep mızık mızık çığlık çığlığa :sinifsinif: ateside hep 37 üstü düşmüyoo mafoldumben
sen benim dişime bile gelmessin:dilcikar::dilcikar:allamm yaaa hala konusuyoooalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilekızımmm hele bı partı yapak sonucu gorek demı amaa hatıce degıl netıce onemlıııı hade bakammm:mymeka:
erken kactımda noldu oglum zırt wırt uyandı yaaa
hahahah bahaneye bakkkkötükedihüsokötükedihüsolülülülülülülülülülülülüolumunekankayizsmilebu arada herkesın kadnılı mubarek olsun
maşallah maşallah büyümüş edoş adam olmuş bua.s. sm millet önce av atardaki oğluma maşallah deyin yakarım haaaaaa kötükedihüsokötükedihüso
merak ettiyseniz diye kodum
hade yaaaa deme ooofffffffffffff:1no2:4.ay aşıları çok fena yaa 2 gündür ege hep mızık mızık çığlık çığlığa :sinifsinif: ateside hep 37 üstü düşmüyoo mafoldumben
geçmiş olsun ya üsüldüm neyse atlatmıştır artıkın darısı bizlere4.ay aşıları çok fena yaa 2 gündür ege hep mızık mızık çığlık çığlığa :sinifsinif: ateside hep 37 üstü düşmüyoo mafoldumben
harbiden 6 saat nasil dayaniyo ya.akannehir
ben olsam sizarim.
tabiki bebegin daha onemli. onlar her zaman oncelikli.
o koskoca kadin. ben hala gece misafir bile kabul etmiyorum. ugrasamam kimseyle. sadece ailem geliyo, onlarda yabanci degil.opuyorumnanaktan
benım oglum dun sabah 9 dan gece 11 e kadar uyumadı yaaa pekı o nasıl dayandı
dayandıgını kım soylemıs cocuk cıldırdı uykuyada dalamadı...fena bısey yaaaa
oglum yıne basladı hapsurmaya yaaa anam ıcerı 25 derece uzerı ıkı kat korkudan da dötüm çıkıyo haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?