kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3selam canim,
benimde kaynanam geldi bugun gorumcemle. sen geldin aklima.kaydirigubbakcemile3
bebegini gece kundaklayanlara sorum var.
biz bunlari gece kundaksiz uyumaya nasil alistircaz?
dun gece Naz'i emzirdim ama yerine koyunca uyandi. bi sure debelendi ve kundaktan ellerini kurtardi. sonra da aglamaya basladi. emzik verip sss yaptim banamisin demedi. hemen sikica tekrar kundak yaptim aninda uyku moduna gecti. gece kundaksiz uyunmaz saniyo herhal garibim.kaydirigubbakcemile3
nasil alistircam kundaksiz ya?
benimki yaptırmadı ama en küçük seste hemen uyandırıyo kendini elleriyle
bende cok sicradigi icin yapmaya baslamistim.
bakalim simdi nasil vazgeciricez?
herhalde 2-3 gece sorun olur ondan sonrada alisir.bilmiyorumkismile
geçmiş olsun canım 4.ay aşısı daha mı zormuş ya off:sinifsinif:4.ay aşıları çok fena yaa 2 gündür ege hep mızık mızık çığlık çığlığa :sinifsinif: ateside hep 37 üstü düşmüyoo mafoldumben
canım çok yüksek ya..havalar iyiye bizdede 24 dereceye çıkıyo ben gündüz kapatıyorum bikaç saat..ideali 22 bence..bende fazla olunca terliyorum bebeğimin de kafası sırılsıklam oluyo..benım oglum dun sabah 9 dan gece 11 e kadar uyumadı yaaa pekı o nasıl dayandı
dayandıgını kım soylemıs cocuk cıldırdı uykuyada dalamadı...fena bısey yaaaa
oglum yıne basladı hapsurmaya yaaa anam ıcerı 25 derece uzerı ıkı kat korkudan da dötüm çıkıyo haa
ay şu aileleri yokmu,hiçbizaman karılarının yanında olmaz şu adamlargeçmiş olsun ya üsüldüm neyse atlatmıştır artıkın darısı bizlere
kolay atlaturuz inşallah
ya nasıl akşama misafir almıyosun açık açık sölüyonmu kız
ya dün görümcem saat 8.30 olmuş aradı kociş çıktı çaya geliyoz falan
eşim hemen aaa gelin falan
bende odayı ısıtıyodum biliyoki banyosunu yaptıracam
teli kapattı ben sinirden patladım ya bu saatten sonrada gelmesin hafta sonu geliy bari hafta içi rahat bıraksın falan.aslında görümcem sorun değilde 2 yaşında yaramazın önde giden oğlu var ve hep çığlık çığlığa görümcemde oğluna kızacam diye o da yüksek sesle bağırır falan.içerde uyutmaya çalışıyom
artık seslendim kocişe kısık sesle konuşsunlar diye
oda diyemedi tabi salon kapısını kapattı anlamışlardır herhalde
ve o meseleden dünden beri küsüz kocişle
ben hiçbirini kullanmadım..Merhaba 2009 Kasım anneleri
size bir sorum olacak
aslında konu başlığı açmıştım ama saolsun kimse ilgilenmedi yardımcı olursanız çok sevinirim.
bende gebelik kolestazı oluştu ve erken doğum riskim var moralim çok bozuk
hastane çantamı hazır etmek istiyorum.
nerdeyse herşey tamam gibi 2 çanta doldu.
sorum şu : bebek için boğulmayı önleyici yastık ve yan yatırma yastığı götürmek gerekiyor mu?
ikincisi emzirirken yastık koyun diyorlar evden yastık götürdünüz mü nasıl birşey olmalı?
son sorum hastaneden çıkarken yüz örtüsü örtülüyormuş.bu nedir ve nasıl bişey olmalıdır.
cevaplarınız bekliyorum.tşk
maşallah canımoglum bugun 3 aylık olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
hade geçmiş olsun gelmesin kız okaa misafir çok geliyolar sana..slm kızlarr phh misafirlerimide atlattım sükür
nasılsınız bakalım neler yapıyosunuz gecmişi okucaktım vazgectim onemli bişi yok inş.
bebegini gece kundaklayanlara sorum var.
biz bunlari gece kundaksiz uyumaya nasil alistircaz?
dun gece Naz'i emzirdim ama yerine koyunca uyandi. bi sure debelendi ve kundaktan ellerini kurtardi. sonra da aglamaya basladi. emzik verip sss yaptim banamisin demedi. hemen sikica tekrar kundak yaptim aninda uyku moduna gecti. gece kundaksiz uyunmaz saniyo herhal garibim.kaydirigubbakcemile3
nasil alistircam kundaksiz ya?
hade geçmiş olsun gelmesin kız okaa misafir çok geliyolar sana..
bana hiç kimse gelmiyo hem iyi hem kötü aslında..bebeğime zor yetişiyom vallahi,ama yalnızlıkta zor geliyo bazenkafamçokkarıştı
selam kızlar.. bişe sorcam size.. internetten bebek kıyafeti alışverişi yaptığınız siteler var mı? dışarı çıkamıyom bari netten sipariş ediym dedim dee
ulen kimse cevap vermemiş.. beni piyasaya almıyonuz mu yoksa:umursamaz:klava:
ulen kimse cevap vermemiş.. beni piyasaya almıyonuz mu yoksa:umursamaz:klava:
hep koca karılar ama canım sıkılıyo valla sempatiksalakcinni
hafta sonuda arkadasım gelicekmiş bakalım gercekten bitmiyo yaa hadi bunuda atlatayım ay buda bitsin diyorum ama bitmiyo hiç gormediğim tanımadıgım kadınlar sohbette sarmıyo annem olsa burda onuda cagırıyorum ben servis yapıyorum o kadar ayyy bebekle cekilmiyo koca karı muhabbetleri ve hazırlık yapmak
bebeler uyuyomu yine?kaydirigubbakcemile3
off kocakarılar mı heç çekilmez vallahi:roflol:
arkadaşlarına o kaa hizmetde etmezsin onlar gelsinler canım..
benim arkadaşlardan da gelmeyenler var bakalım belki bu hafta gelirlerhihoyyyt
bende yemek yapmadım dünden bi çeşit var yanına salata yapıcam valla off..biton ütü yaptım bebikoda zaten gündüzleri uyumuyo çok yoruluyom yaa offffmafoldumben
kıyafet almadım ama cerin alıyodu civil bebeden
sende hergun firca atmasan kimse cevap vermiyo.kaydirigubbakcemile3
offffffffff kızlaaaaaaaaaaaar canım sıkılıyooooo
raporumun 10. günü dünmüş bugün kontrole gitmem gerekiyomuş ben salak yarın gitmem gerekiyo sanıyom şimdi bi baktımrapora 25inde kontrol yazıyo bilmiyorumkismile yarın gidince dünün tarihini verebilirlermiki yaaa allaaam kociş de evdeydi öğleden sonra ona bırakıp gidebilirdim yani mafoldumben
yarın sabahtan berayla gitmeyi planlıyodum bakalım nolcakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?