2009 Kasm Anneleri

selam canim,
benimde kaynanam geldi bugun gorumcemle. sen geldin aklima.kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benimki yaptırmadı ama en küçük seste hemen uyandırıyo kendini elleriyle

4.ay aşıları çok fena yaa 2 gündür ege hep mızık mızık çığlık çığlığa :sinifsinif: ateside hep 37 üstü düşmüyoo mafoldumben
geçmiş olsun canım 4.ay aşısı daha mı zormuş ya off:sinifsinif:
canım çok yüksek ya..havalar iyiye bizdede 24 dereceye çıkıyo ben gündüz kapatıyorum bikaç saat..ideali 22 bence..bende fazla olunca terliyorum bebeğimin de kafası sırılsıklam oluyo..
ay şu aileleri yokmu,hiçbizaman karılarının yanında olmaz şu adamlarklava:
ben hiçbirini kullanmadım..
hastaneden çıkarken ince bişeyle örtersen iyi olur..
oglum bugun 3 aylık olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
maşallah canım
slm kızlarr phh misafirlerimide atlattım sükür
nasılsınız bakalım neler yapıyosunuz gecmişi okucaktım vazgectim onemli bişi yok inş.
hade geçmiş olsun gelmesin kız okaa misafir çok geliyolar sana..
bana hiç kimse gelmiyo hem iyi hem kötü aslında..bebeğime zor yetişiyom vallahi,ama yalnızlıkta zor geliyo bazenkafamçokkarıştı

ben alıştımadım canım ama zor olacak gibi..
bende üzülüyodum ama alıştım kolları dışarıda uyuyo hep üşüyo diyesenağlama

hade geçmiş olsun gelmesin kız okaa misafir çok geliyolar sana..
bana hiç kimse gelmiyo hem iyi hem kötü aslında..bebeğime zor yetişiyom vallahi,ama yalnızlıkta zor geliyo bazenkafamçokkarıştı

hep koca karılar ama canım sıkılıyo valla sempatiksalakcinni
hafta sonuda arkadasım gelicekmiş bakalım gercekten bitmiyo yaa hadi bunuda atlatayım ay buda bitsin diyorum ama bitmiyo hiç gormediğim tanımadıgım kadınlar sohbette sarmıyo annem olsa burda onuda cagırıyorum ben servis yapıyorum o kadar ayyy bebekle cekilmiyo koca karı muhabbetleri ve hazırlık yapmak

off kocakarılar mı heç çekilmez vallahi:roflol:
arkadaşlarına o kaa hizmetde etmezsin onlar gelsinler canım..
benim arkadaşlardan da gelmeyenler var bakalım belki bu hafta gelirlerhihoyyyt

off kocakarılar mı heç çekilmez vallahi:roflol:
arkadaşlarına o kaa hizmetde etmezsin onlar gelsinler canım..
benim arkadaşlardan da gelmeyenler var bakalım belki bu hafta gelirlerhihoyyyt

öyle canım opuyorumnanaktan ben kacar kociş geldi gelirim yineeeee

bende yemek yapmadım dünden bi çeşit var yanına salata yapıcam valla off..biton ütü yaptım bebikoda zaten gündüzleri uyumuyo çok yoruluyom yaa offffmafoldumben

bende yemek yapmadım dünden bi çeşit var yanına salata yapıcam valla off..biton ütü yaptım bebikoda zaten gündüzleri uyumuyo çok yoruluyom yaa offffmafoldumben

al bendende o kaaakaydirigubbakcemile5yemek yapmadım daha doğrusu evde yemek yapmaya soğan kalmamış markete gitmeyede üşendim anlayacağın yemek yapmaktan yırttım bugün:roflol::roflol:

offffffffff kızlaaaaaaaaaaaar canım sıkılıyooooo
raporumun 10. günü dünmüş bugün kontrole gitmem gerekiyomuş ben salak yarın gitmem gerekiyo sanıyom şimdi bi baktımrapora 25inde kontrol yazıyo bilmiyorumkismile yarın gidince dünün tarihini verebilirlermiki yaaa allaaam kociş de evdeydi öğleden sonra ona bırakıp gidebilirdim yani mafoldumben
yarın sabahtan berayla gitmeyi planlıyodum bakalım nolcakkk

tüh keşke bugün farketseymişsin babişine bırakırdın bari beroşu
neyse inş.işin rast gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…