2009 Kasm Anneleri

biraz oturmaya baslasin, kuveti doldurup aticam icine oglusla ikisini.kaydirigubbakcemile3

:roflol:

saol canim..

ayy yerim ben ikisinide.. masallah büyüdüde abilik yapiyoo hemi.. aferim kiss sana ikisi birarada büyücekler.. simdi biraz zorlancan ama büyüyüünce elin kolun olcaklar...

bendemi yapsam ki hemenkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:tavsiye ederim:lepi:korktuğum gibi olmadı hamileyken ağlamalarım boşaymış iyiki de olmuş yavru kuşum:asigim:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

saol canim...

yok canim kiz kolumu kucagimi kullaniyo.. bizim gazlar geri geldiiiiii... kiz sabahlari ciglik cigligaa.. kulaklarimi cinlatiyoo.. bide huy edindi sanirim.. istedigi olmayincada bagrioooo.

ya bizim gazlarda geri geldi galiba.
Naz'da iki sabahtir saat 6'da aglayarak uyaniyo. belliki sikintisi var, alttan surekli zort diyo cunku.
3 gundurde kaka yapamiyo. kac kere z.yagi verdim. banamisin demiyo. yapiyo ama azcik oda poposuna yapismis oluyo. soyle icini bosaltsa rahatlicak yavrum.mafoldumben

:roflol::roflol:tavsiye ederim:lepi:korktuğum gibi olmadı hamileyken ağlamalarım boşaymış iyiki de olmuş yavru kuşum:asigim:

hayirlisi olsun canim.. ama bize simdi bi sene yasak zaten sezercikten dolayi.. Rabbim dogru zamanda hayirli evlatlar versin insallah hepimize.. ama güzel biseydir eminim yaslarin yakin olmasi.. benim en büyük abimle 20 yas en kücükle 11 yas var kazara olmusum ya hep özenirim yaslari yakin olan kardeslere.. ablamlada 15 yas var aramizda.. cok sükür hepsiyle iyi anlasiriz ama farkli iste yinede..

tekne kazintisiyim ben.. made in germany :roflol::roflol::roflol:

evet bizimkide alttan zorluyoo.. ama kaka yapiyoo hemde öyle böyle degil.. yarin asimiz var insallah tekrar ilk düzenimize geri döneriz asidan sonra azdiydi benim kiz.. ters tepki gösterirmi dersin??

hee bu arada sen biseyler veriyomusun yada yalatiyomusun bugün okudum bi sitede.. farkli tatlar almaya baslayinca kabizlik yaparmis.. cay icir birazcik.. sivi ihtiyaci vardir belki..

ya kızlar oglum cok huzursuz neyı war cıglık cıglıga aglıyo
kadınların yanından geldım onfan berıdır aglıyo ya

ayetel kursu,nas suresı,felak,kulwallah,elham okudum 7 ser kez canım esnıyom habıre ne bu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…