biraz oturmaya baslasin, kuveti doldurup aticam icine oglusla ikisini.kaydirigubbakcemile3
iyi kandiller canııım hoşgeldin
:roflol:tripte yaparmış heee eneste çok meraklı kardeşine bakmaya bacaklarından tutup karnına ittiriyor gazı çıksın diye bu arada da gaz sesini ağzından çıkarıyor:roflol::roflol::roflol:ensarın koltuğunu sallıyor uyusun diye daha neler neler:roflol::roflol:
:roflol:
saol canim..
ayy yerim ben ikisinide.. masallah büyüdüde abilik yapiyoo hemi.. aferim kiss sana ikisi birarada büyücekler.. simdi biraz zorlancan ama büyüyüünce elin kolun olcaklar...
bendemi yapsam ki hemenkaydirigubbakcemile3
iyi kandiller canııım hoşgeldin
:roflol:tripte yaparmış heee eneste çok meraklı kardeşine bakmaya bacaklarından tutup karnına ittiriyor gazı çıksın diye bu arada da gaz sesini ağzından çıkarıyor:roflol::roflol::roflol:ensarın koltuğunu sallıyor uyusun diye daha neler neler:roflol::roflol:
saol canim...
yok canim kiz kolumu kucagimi kullaniyo.. bizim gazlar geri geldiiiiii... kiz sabahlari ciglik cigligaa.. kulaklarimi cinlatiyoo.. bide huy edindi sanirim.. istedigi olmayincada bagrioooo.
:roflol::roflol:tavsiye ederim:lepi:korktuğum gibi olmadı hamileyken ağlamalarım boşaymış iyiki de olmuş yavru kuşum:asigim:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya bizim gazlarda geri geldi galiba.
Naz'da iki sabahtir saat 6'da aglayarak uyaniyo. belliki sikintisi var, alttan surekli zort diyo cunku.
3 gundurde kaka yapamiyo. kac kere z.yagi verdim. banamisin demiyo. yapiyo ama azcik oda poposuna yapismis oluyo. soyle icini bosaltsa rahatlicak yavrum.mafoldumben
hadi ben kaçtım byyyy
ulen kimse cevap vermemiş.. beni piyasaya almıyonuz mu yoksa:umursamaz:klava:
hee bu arada sen biseyler veriyomusun yada yalatiyomusun bugün okudum bi sitede.. farkli tatlar almaya baslayinca kabizlik yaparmis.. cay icir birazcik.. sivi ihtiyaci vardir belki..
bazen muz, elma yalatiyorum ama o kadar nadir ki.
sivi olarakda sabah aksam rezene veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?