2009 Kasm Anneleri

ciddimisin?
amma gezenti ha. ben kac gundur nihayet gozumu karartip kas-biyik aldirmaya gittim kizla.

mafoldumbenmafoldumbenbenimde acil saçlarımı kestirmem lazım ama gidemiyorum feci şekilde dökülüyor
bu arada ensar 17.15 de uyudu halaaaa uyuyorakannehirakannehirakannehir

mafoldumbenmafoldumbenbenimde acil saçlarımı kestirmem lazım ama gidemiyorum feci şekilde dökülüyor

bende kestirmek istiyorum. benimde avuc avuc dokuluyo.:sinifsinif:

masallah kiz ensara. geceye bisey kalmadi.kaydirigubbakcemile3

hoşgelmişsen dubammmmmŞeniz
hoşbulduk opuyorumnanaktan
nerdesin kizim?
eminonunemi gittin?
yok gıı bu sefer bakırköye gittim
bakırköye gitti bu sefer
ivettttkaydirigubbakcemile2
ciddimisin?
amma gezenti ha. ben kac gundur nihayet gozumu karartip kas-biyik aldirmaya gittim kizla.
napam kızım yaa eve tıkılı kaldık :sinifsinif: havada çok güzeldi bugün bende değerlendirem dedim :lepi:
:roflol:arifle mi gitti gıııı
yok şeker annemle orda buluştuk yerimseniben
kizi yikiycaktim, gec gelicem diye ariyo kocis.
sinir oldum ya.klava:
bende kendim yikarim.sositososito
sen yıka dadlum
bende geçen arife sinirlendiydim aldım tek başıma yıkadım kızı :lepi:
azcık ortalık ıslandı ama olsun kaydirigubbakcemile3 senin en azından oğluşun su döker a.s
o zaman gece uyumıcakk sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
ay sabahtan beri pc acik ya kizim izin vermedi yaa kocis.. simdi tam yazcam kiz uyandii...

iyi kandiller bacilarr..dualariniz kabul olsun insalla..

ay sabahtan beri pc acik ya kizim izin vermedi yaa kocis.. simdi tam yazcam kiz uyandii...

iyi kandiller bacilarr..dualariniz kabul olsun insalla..
iyi kandiller canııım hoşgeldin
Kaan iki bakiyo sonra offf yapiyo.
kendim yaparim daha iyi.

:roflol:tripte yaparmış heee eneste çok meraklı kardeşine bakmaya bacaklarından tutup karnına ittiriyor gazı çıksın diye bu arada da gaz sesini ağzından çıkarıyor:roflol::roflol::roflol:ensarın koltuğunu sallıyor uyusun diye daha neler neler:roflol::roflol:

kizda mi pc kullaniyo?kaydirigubbakcemile3

senin de kandilin mubarek olsun canim.

saol canim...

yok canim kiz kolumu kucagimi kullaniyo.. bizim gazlar geri geldiiiiii... kiz sabahlari ciglik cigligaa.. kulaklarimi cinlatiyoo.. bide huy edindi sanirim.. istedigi olmayincada bagrioooo.

herkese hayırlı kandiller

saol tubisim.. ne aldin beyzama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…