2009 Kasm Anneleri

oglumu okudum..cok agladı sızladı ama kuzum..şimdı yanıan uzanıp emzırdım uyudu.
ınsallah uyanmaz esım dısarıda gelene kadar besıgıne koymıycam

yardım edin kızlar ya benim oglum biberon tutmuyo ne yapıcam bilmiyorum sutlerı ısıtıyorum sonra da dokmek zorunda kalıyorummafoldumben

ay nefret ettım artık gece yatırmalarından yaaa
ne bu uyuyo hemen elını kolunu sallayarak uyanıyo delırcem ya
bıraktım besıgıne ne yaparsa yapsın

kızlar ya bu bebeklerın kulak agrısıoldugununasıl anlayacagız

canım kulağına dokun, çevresini hafifçe bastırarak tepkilerine bak, kulak çevresine bastırdığında ağlıyorsa veya yüz ifadesi değişiyorsa ağrıyor demektir

ben de bir şey soracağım ya... benim oğlan hala bir şeye uzanmıyor, alması için uzattığım zamanda ellerini geri çekiyor, hala el-göz koordinasyonu oluşmadı, sizlerde durum nedir?

merak etme benımkıde uzatmıyo tutmuyo bıle
anca guluyo sesler cıkartıyo
elını emıyo
bazen ben cok bunalıyorum
hala uyumadı uyutamıyorum artık cok yoruldum ya cok

merak etme benımkıde uzatmıyo tutmuyo bıle
anca guluyo sesler cıkartıyo
elını emıyo
bazen ben cok bunalıyorum
hala uyumadı uyutamıyorum artık cok yoruldum ya cok

ben de endişelenmeye başlamıştım artık, benimki de ellerini emmeye başladı, özellikle de acıktığı zaman çok fazla emiyor

seni anlıyorum, benim de çok bunaldığım anlar oluyor maalesef

gündüzleri çok uyuyor mu? eğer öyleyse gündüz uykularını azaltmaya çalış, bir ara benimki de geceleri uyumuyordu, o zaman Humana'nın iyi geceler çayını aldım, bir kaç gece sonra uyumaya başladı, ben ayrıca iki ya da üç günde bir akşam uyumadan önce iyi geceler çayını içiriyorum, sonra banyo yaptırıyorum, masaj yapıyorum ve arkasından mamasını veriyorum mışıl mışıl uyuyor

meraloskop bebeğini aaynen kartanesinin berayına benzettim bu kadar olur yani avatardaki resim aynııı

kimsecikler kalmamış.
kayınvaldeye gittik kandil kutladık
eve geldik aşkı memnu izledim
arada kızımı uyuttum
namaz yasin dua derken bu saat oldu dötümün üstüne anca oturduydum kimsecikler yok
bakalım bu gece kimler nöbet tutcakkaydirigubbakcemile3
bende geçmişe bi bakıp sonra yatam barizemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…