:lepi:normal dimekbizim cocuk doktorunun kapisinda bi kagit asili aynen söyle yaziyo büyük harflerle hemde:1closedeyes:
günde 5 kere yapmasida normal 5 günde birkere yapmasida normal
onun icin sevgili anne babalar bebegim kaka yapmiyo diye dert etmeyin anne sütü alan bebeklerde 8 gün kaka yapmamasi normal karsilaniyo
nekadar cok soruluyosa bu soru kapiya yapistirmislar bu yaziyikaydirigubbakcemile3
sabunu ben denemek zorunda kaldım...
benimde annem söyledi. fitilden daha etkili ama nekadar sağlıklı bilemem.
bana yakar gibi geliyo poposunu. e ben şimdi hiç bişe sokmicaksam fitilde koyamam. çatlar ya benim yavrum mafoldumben
arifimi yolliycan?:roflol:
kk olarak toplasip gitsek mi?bilmiyorumkismile
:lepi:normal dimek
ya pınaırm gece hiç kaka yapıyomu hani 1 kere emmeye kalkıydı sanırsam
elifimin dediği gibi 8 gün bekle canım
sadece ariflen olcek iş değel bu
sülalemi toplayıp ağzını burnunu dağtcam o nunu mudur ne poksa işte onun Çok üzgünüm çoook
bizim cocuk doktorunun kapisinda bi kagit asili aynen söyle yaziyo büyük harflerle hemde:1closedeyes:
onun icin sevgili anne babalar bebegim kaka yapmiyo diye dert etmeyin anne sütü alan bebeklerde 8 gün kaka yapmamasi normal karsilaniyo
nekadar cok soruluyosa bu soru kapiya yapistirmislar bu yaziyikaydirigubbakcemile3
benimki misal bugün 1 kez yaptı o yüzden 7 den beri uyumadı..sabunu ben denemek zorunda kaldım...
benimde annem söyledi. fitilden daha etkili ama nekadar sağlıklı bilemem.
bana yakar gibi geliyo poposunu. e ben şimdi hiç bişe sokmicaksam fitilde koyamam. çatlar ya benim yavrum mafoldumben
anlamistir azcik rahat edersin diye korkmustur.kaydirigubbakcemile3
ben beklerim. normalmiş zati 10 güne kadarda. ama çok ıkınıyo sıkılıyo ya. kıvranıyo resmen. kakasını yapamayınca gazınıda rahat çıkaramıyo. doktora diyince ee normal diyo şukadar güne kadar ama el kadar bebe ne bilsin normali. yapmak isteyipte yapamayınca canı yanıyo yav senağlama
ya biride yazdıydı galba
ılık suya oturturun bağırsakları yumuşar yapar diye
bide bölesini denesene eğer çok kıvranırsa
he bide benim doktor dediydiki anne kabızsa bebekte kesin kabızlık olur didi
ben sürekli kabız olduğum için bilemedim
o yüzden artıkın kayısı incir tüketiyom
probiyotik yoğurt ye 2 haftada sen de bebekde düzelir dedi yapıyoz şincilik
vereliniortakben varım valla giderim
hatta ikimiz bilem yeteriz o karuya gızzzzz
yada tubiş dozer gibi üzerinden geçse yeter kanımcakaydirigubbakcemile3
:sm_cool:hadi dövelim dövelim
klava: klava: klava: klava:
benim kizi uyutmak icin yatagina koyup sss pat yapmaya calisiyorum.
sipa yuzume bakip bakip uyumuyo.kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:bende varım kıı..başka bişiden anlıca benzmiyo bu nunu:mymeka::mymeka:
benm oğluş kırk günlükken daa yapamıyodu 6 gün olmuştu annem sabun soktu gıçına anam çocuk bi mıçtı bi mıştı kaç saat uyudu sonra ama 8 güne kadar normalmişmaşallah deyün nan o zaman bebeme:mymeka:
ya benim kız 4 kere yapıyo ama en az ikisinde 1 kere dokunamm berekiyo
ben sadece parmağımla itiyom basınç yapıyo gazla birlikte yapıyo rahat rahat kakasını
kayınvaldem eltimin bebene kullanılmamış sabunu fitil gibi kesiyomuş öle sokup yaptırıyormuş.uzun süre yapamazsa tabi
ne kadar etkili olur bilmim kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3bizim cocuk doktorunun kapisinda bi kagit asili aynen söyle yaziyo büyük harflerle hemde:1closedeyes:
ben beklerim. normalmiş zati 10 güne kadarda. ama çok ıkınıyo sıkılıyo ya. kıvranıyo resmen. kakasını yapamayınca gazınıda rahat çıkaramıyo. doktora diyince ee normal diyo şukadar güne kadar ama el kadar bebe ne bilsin normali. yapmak isteyipte yapamayınca canı yanıyo yav senağlama
gece 1 kez emmeye kalkiyo, ordada tek bir kez kakasini yapti genelde gündüz ögleden sonra yapiyo kakasini, 3 gün yapmadigi oldu gecenlerde ama simdi düzene girdi yine:lepi:normal dimek
ya pınaırm gece hiç kaka yapıyomu hani 1 kere emmeye kalkıydı sanırsam
elifimin dediği gibi 8 gün bekle canım
suremcim sen ne zmn doğurduydun gıı
oğlun pek güsel görünüysempatiksalakcinni
hani kırmızılar içinde bende onu kız sandıydım yakaydirigubbakcemile3
aranızda oyun halısı alan varmı gerekiyomu alsammı biraz pahalı gibi geldi oğluşun kurbanını kesnce biraz sarsıldık:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?