2009 Kasm Anneleri

aklinialirimsmile aklinialirimsmile

yapabülüleeeeeeeeeer :sinifsinif:

bu arada odaları ne zaman ayırcanız kızlar?

ya şimdi bizim odadayken ıh mıh diyince uyanıyom. o tam ayılmadan emzirip uyutuyom yine. ama şimdi kendi odasına geçirince ağlayınca duyamam. e ben duyana kadarda o ayılmış olur. sonra bida uyku hak getireesempatiksalakcinni

ayy kızlar bişe sorcaktım size aklıma gelmişken sorayım. ben sağ göğsümde elime sert bi kitle geliyo. şimdi ötekinde yok öyle bişe. korktum açıkçası biraz. sütten dolayımıdır yoksa allah korusun başka bişe olabilir mi CADIARZU

evet ya, yan cevirip uyutmaya calisirdim simdi yapamiyorum onu.sempatiksalakcinni

uyuttunmu nan ne çabuk geldin

yok be, ne uyumasi. canimi cikardi. belim koptu, aldim geldim salona, koydum ana kucagina. aglarsan doverim dedim.sempatiksalakcinni
simdi karsimda mizirdayip duruyo. 1 saat daha oyalansinda emerken uyusun bari.akannehir

bu arada odaları ne zaman ayırcanız kızlar?

su 4. ay asilarini atlatalim ayirayim diyorum ben. yoksa benim adam elden gidicek.kaydirigubbakcemile3

kenyacım ben önlük takıyorum kıyafetle baş olmaz valla
sende önlük takmayı dene canım

suremcim link varmı bende bu ana kucağıını önüne takılanlardan bakam diyom da
karakız almış gelcekler bize bakalım ipeşim memnun kalcakmı kalırsa bende alacam

kartanem ben 6.aydaki durumuna göre karar verecem
eğer ayırırsamda telsiz almak icap edecek
en iyisi aslında ayırmak

sütün çoksa birikme oluyo bazen ama emdikçe kayboluyo
seninki de kayboluyosa öle bişeydir
kaybolmuyosa dr görün derimbilmiyorumkismile

nbr kıslar
annem gitti yahuu 3 kez sinemaya gittim
2 kezde dışarı çıktık

ohh gozumuz yok masallah/

dinleme aleti alirsin yine duyarsin.

sütün çoksa birikme oluyo bazen ama emdikçe kayboluyo
seninki de kayboluyosa öle bişeydir
kaybolmuyosa dr görün derimbilmiyorumkismile
1
ya canım sütüm yok. günde 1 kere mamaya başladım. maalesef kaybolmuyo. bi kaç gündür orda... biraz daha takip edip dr gitcem. benim ailde olunca o hastalık malum aklıma hemen o geliverdi

kenya bend önlük takıyom yoksa baş edemem yatarkende çıkartıyom şimdi evde değilim kssyınvslidedeyim ara ara bakarım size

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
bide yakınır gibi bi halin var
biz da heç gidemedik nan:mymeka:
sokaklarda sürtüm şinciliksempatiksalakcinni

kızlar sinemaya gidemiceğimiz malum boshayallersmile
amaaa avatarı ve 2012 izlemeyenler varsa netten indirip mutlaka izlesin derimmm a.s

1
ya canım sütüm yok. günde 1 kere mamaya başladım. maalesef kaybolmuyo. bi kaç gündür orda... biraz daha takip edip dr gitcem. benim ailde olunca o hastalık malum aklıma hemen o geliverdi
inşallah bi sorun yoktur cnm
ama baktırmak en iyisibilmiyorumkismile
nerdesin nan kaç gündüralsanaalsanasmile
amip ne durumda
ısırgana devam edinmi
günde kaç bardak içiyon de hele
ben 4-5 bardak içomdabilmiyorumkismile
selam karulaaaaaaaaaaaa
ŞenizŞenizŞeniz
nasil dayaniyo kiz o saate kadar.
Naz 2 saat zor dayaniyo ama bazende simdiki gibi uyumamak icin direniyo.akannehir

bilmiyorumkismilebizi merak ediyo herhalde napıyoz diye mızık mızık duruy işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…