2009 Kasm Anneleri

aranızda oyun halısı alan varmı gerekiyomu alsammı biraz pahalı gibi geldi oğluşun kurbanını kesnce biraz sarsıldık:umursamaz:

oyun halısı değilde şöyle çocuklar için bi halı almam lazım. bende oğluşu havalar ısınınca götürcem odasına ama daha halısı yok

gece 1 kez emmeye kalkiyo, ordada tek bir kez kakasini yapti genelde gündüz ögleden sonra yapiyo kakasini, 3 gün yapmadigi oldu gecenlerde ama simdi düzene girdi yine
hımmm iyi allahtan düzene girmş
ya ben gece yaptığında uyancak deyü altını değiştirmiyom da
şimdide mikrop kapar diye korkuyom
ama her gece yapmaya başladı artıkın
nasıl yapcam bilemedim yaaakafamçokkarıştı
ama uyandımı ipeği uyutmak çok zor eyvahedigeldismile

ya biz bu aşıları yaptırıp bebişleri ateşler içinde koyuyozda. hani zatürre aşısı önlerdi. arkadaşın bebeği zatürre olmuş :umursamaz:

ay bizde de tam tersi kaydirigubbakcemile3 ben annem gelince herşeyden elimi eteğimi çekiyom kaydirigubbakcemile3 kayınvalidem de hiçbişeye el sürmüyo yazık ay ben çok mu mesafeli davrandım acep evde un var mı diye bile sormuyo arayıp gidip aldırıyo falan gerçi doğumda tabakların yerlerini değiştirmiş annem de ben kızıyom diye eski yerine koymuş ben bunları değiştirmiştim falan demiş ama alındımı bilmem artık bilmiyorumkismile

he hee.kaydirigubbakcemile3
yok çok değil iyi yapmışsın. hep gelinler mi ezilecek beaa. :jeyyar:

bende kandırırsam alıcam kaydirigubbakcemile3 ama baktım güzelmiş benimde bu hoşuma gitmişti Fisher Price Yağmur Ormanı Jimnastik Merkezi - NAR BEBE – Bebek Gereleri | Bebek Arabaları | Chicco, Kraft, Maxi Cosi, Pierre Cardin ve tm markalarda bebek rnlerini en uygun fiyata alın
oyun halısı değilde şöyle çocuklar için bi halı almam lazım. bende oğluşu havalar ısınınca götürcem odasına ama daha halısı yok

bende odasını yaza yapıcam aksesuarları felan aldık avizeydi çerçeveydi felan ben halı olarak yarış pistli halılar var ondan almayı düşünüyorumhani biraz büyüdüğünde oyuncak arabalarını koltuk yerine halıda sürsünkaydirigubbakcemile3

arbaları koltukta sürecek ha. heyecanlandım ya. bian önce büyüsede konuşsak oynasak diyom am bide ilk doğduğu günki resmine bakıp off ne tatlıymış farem benim diyomm.
her günleri ayrı güzel. allahımm hepsi hayırlı evlat olurlar inş.
büyüyünce bizi beğenmemezlik yapmasınlar. karşımıza geçip laf sokmasalar bari benneyaptımki

şimdi işyerindekiler ben ağlıyo filan diyince. hiiç şikayet etme. biraz büyüsün sen sorun neymiş o zaman görcen diyo. allahım bu zamanda çocuk yetiştirmek çok zorbee.
hayırlı akıllı terbiyeli evlatlar olurlar inş. :Saruboceq:

aklinialirimsmile aklinialirimsmile

yapabülüleeeeeeeeeer :sinifsinif:

bu arada odaları ne zaman ayırcanız kızlar?

olacağı kesin vallaşimdiden dalga geçiyo benle mememle oynuyo bi ağzına alıyo bi çıkarıyo bana bakarak bide gülüyo kerata bide birden ağzından çıkarınca süt sıçrıyo yüzünekaydirigubbakcemile3

uni,a.s. zeytin a.s. kartanesi a.s.

gezerken bende denedim ama o zamanda etrafa bakmaktan almiyo
off napicam yaa iki hafta daha emse sonra ek gidaya baslardik
sıma canını canım
ay canım yaa senin bu kaynanan işkence resmen Allah ıslah etsin ne diyim
bende bugun dinleniyorum ama koca bi sepet ütü varrrr canım istemezse yapmıcam tatil bugun
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ohhh kızım bi yarım saat uyudu bende yemegimi koydum ocaga simdi bana bakıyo zilli eller ve tişörtünün yakalarını cekip agzına sokuyo önü hep sırılsıklam sürekli kıyafet degiştiriyoruz korkuyorum üşütüp öksürük olucak diye

aklinialirimsmile aklinialirimsmile

yapabülüleeeeeeeeeer :sinifsinif:

bu arada odaları ne zaman ayırcanız kızlar?

ben ağustostan sonra yapıcam arada bi yatırırım bakalım yaşına kadar alışsın hemen yan yana zaten odalarımız evimizde küçük mesafe çok az ağlasa gıklasa hemen duyarım

ay aslında öle ama bazen de kociş için susmak gerekiyo ama doğumdakiolaylardan anneme davranışlardan sona bende eskisi gibi içten davranmıcam..
ben alınmasın diye annemden çok onunla ilgilenmiştim ama eşim annemle hiç konuşmuyodu k.validede anneme misafir muamelesi yaptı..
kadın bi mantı açayım dedi 40 yıllık usta anneme yok nası yapıyosun filan demeye kakltı..annemde cevap vermedi sırf gerimesin ortam diye..yoksa vermesini bilirdi..

fisher price yğmur ormanından kociş ilk ay heves edip almıştı sürpriz yapmıştı..2.ayda en çok ilgisini çekti..bu ay oynamadı sıkıldı hiç kaldıdım bende..başka bi oyuncağı var daha büyük bişey ana kucağının üstüne prk kimin konuli..onunla oynuo bu ay..hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…