2009 Kasm Anneleri

gecmıse bakamadım
heryerım agrıyo uzandım
oglan uyurken dınleneım
ne oldu bebıslere yaaa anlamadım okuyamadım
ama cok gecmıs olsun hepsıne

1
ya canım sütüm yok. günde 1 kere mamaya başladım. maalesef kaybolmuyo. bi kaç gündür orda... biraz daha takip edip dr gitcem. benim ailde olunca o hastalık malum aklıma hemen o geliverdi

canım merhaba 1 ay önce aynı olay başıma geldi çok korkmuştum bende baya ele geliyodu ve sertti nerdeyse 1 hafta falan öyle kaldı kelem yapraklarını buzdolabında bekletip soğuk pansuman yaptım yani sardım göğsüme emzirip sarıyodum ve geçti çok şükür. süt toplanması oluyomuş pompayla boşalt sürekli göğsünü bir doktor arkadaşımız önermişti bize de,sıcak pansuman orda kalan sütü yoğurtlaştırıyomuş o yüzdende soğuk pansuman öneriyolar sevgilerimle...

saolun kızlar inşallah geçer ilaçla tedavisi yok ameliyat gerekliymiş
offff ya benim kuzum daha çok kuçuk nasl dayanır:çok üzgünüm:

canım benim kötü düşünme çok zor biliyorum..allah geçmeyecek dert vermesin..
bizdede pipide problem var..tek tarafı inmedi hala..ilk yıl bekleyeceğiz sonra ameliyat gerebilir diyo drlar..ben düşünmemeye çalışıyom,inşallah düzelir..allahım herkese şifa versin..

çok geçmiş olsun canım inşallah ikisinede ameliyat gerekmez duzelirler

arkadaşlar BıM 'E BUGÜN hagiies ( nasıl yazılıyordu yaw ) bez gelmiş 2 adet bez 19 tl bana çok uygun geldi haberiniz olsun dedim. isterseniz bimi internet adresinden bakabiliriniz

öptüm hepinizi

o ne kiz?
iyi bisey mi?
bizde yapalim.kaydirigubbakcemile3
hee siz de yapıyonuz zatiiii
filmde geçen bi bağ bu ormanla halk arasında ahanda biz de bebişlerimizle bağ kuruyoz aynı saheylu oluyoo zemuszemus
saolun kızlar inşallah geçer ilaçla tedavisi yok ameliyat gerekliymiş
offff ya benim kuzum daha çok kuçuk nasl dayanır:çok üzgünüm:
canım başka drlara da sorun belki ameliyat gerekmez
arkadaşlar BİM 'E BUGÜN hagiies ( nasıl yazılıyordu yaw ) bez gelmiş 2 adet bez 19 tl bana çok uygun geldi haberiniz olsun dedim. isterseniz bimi internet adresinden bakabiliriniz

öptüm hepinizi

iimiş yaw bizim araba serviste kim gidecek bime yaa tam da bugün bez alcaktı kociş kafamçokkarıştı

canım 4 dr götürdük hepsi de farklı bişi soyledi
mayısta ankaraya gidicem bi de orda baktırıcaz

ben alayım bacım sana ...... feda olsun benim güzel kızıma 2 paket bezbayanssulusmile:1rolleyes:

bu ne beeeeeeee kaç sayfa uçmuşşşşşşşşşşş akannehir
bi tek gerizekalı nunu'nun marifetini okudum sinirlerim zıpladı uyusssss şeyy
son sayfaya gelem yoksa geçmişte boğulup kalacüümm sempatiksalakcinni

cok sukur emerken uyudu.
ama aksam uykusuna kadar mizik mizik oldurur beni artik.akannehir

ben de şu babasının gelme saatini dört gözle bekliyom şimdi uyuyo ama her an uyanabilir babası gelene kadar nasıl oyalıcam diye düşünüyom bilmiyorumkismile zira baba gelince keyfine dicek olmuyo zillinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…