saolun kızlar inşallah geçer ilaçla tedavisi yok ameliyat gerekliymiş
offff ya benim kuzum daha çok kuçuk nasl dayanır:çok üzgünüm:
1
ya canım sütüm yok. günde 1 kere mamaya başladım. maalesef kaybolmuyo. bi kaç gündür orda... biraz daha takip edip dr gitcem. benim ailde olunca o hastalık malum aklıma hemen o geliverdi
bizde bebe kulübü kuralım her hafta biri bi akşam bebelere baksın..kreş kimin..diğerleri sinemaya gitsin..bakacak olan kafayu yer herhaldelikafadulden
saolun kızlar inşallah geçer ilaçla tedavisi yok ameliyat gerekliymiş
canım benim kötü düşünme çok zor biliyorum..allah geçmeyecek dert vermesin..
bizdede pipide problem var..tek tarafı inmedi hala..ilk yıl bekleyeceğiz sonra ameliyat gerebilir diyo drlar..ben düşünmemeye çalışıyom,inşallah düzelir..allahım herkese şifa versin..
sağol canım yaaözlemcim
monarozam çok çok geçmiş olsun..
yavruşlar iyi olsun yaa
arkadaşlar BİM 'E BUGÜN hagiies ( nasıl yazılıyordu yaw ) bez gelmiş 2 adet bez 19 tl bana çok uygun geldi haberiniz olsun dedim. isterseniz bimi internet adresinden bakabiliriniz
öptüm hepinizi
hee siz de yapıyonuz zatiiiio ne kiz?
iyi bisey mi?
bizde yapalim.kaydirigubbakcemile3
canım başka drlara da sorun belki ameliyat gerekmezsaolun kızlar inşallah geçer ilaçla tedavisi yok ameliyat gerekliymiş
arkadaşlar BİM 'E BUGÜN hagiies ( nasıl yazılıyordu yaw ) bez gelmiş 2 adet bez 19 tl bana çok uygun geldi haberiniz olsun dedim. isterseniz bimi internet adresinden bakabiliriniz
öptüm hepinizi
hee siz de yapıyonuz zatiiii
filmde geçen bi bağ bu ormanla halk arasında ahanda biz de bebişlerimizle bağ kuruyoz aynı saheylu oluyoo zemuszemus
canım başka drlara da sorun belki ameliyat gerekmez
iimiş yaw bizim araba serviste kim gidecek bime yaa tam da bugün bez alcaktı kociş kafamçokkarıştı
filmde geçen bi bağ bu ormanla halk arasında ahanda biz de bebişlerimizle bağ kuruyoz aynı saheylu oluyoo zemuszemus
canım başka drlara da sorun belki ameliyat gerekmez
iimiş yaw bizim araba serviste kim gidecek bime yaa tam da bugün bez alcaktı kociş kafamçokkarıştı
cok sukur emerken uyudu.
ama aksam uykusuna kadar mizik mizik oldurur beni artik.akannehir
bu haftasonu arabasısız mafoldumben evde tıkıldık yaani
cok sukur emerken uyudu.
ama aksam uykusuna kadar mizik mizik oldurur beni artik.akannehir
benimki meme emek istemiyo ya ne yapıcam bilmiyorum biberon da tutmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?