2009 Kasm Anneleri

ben de onu düşünüyom telsiz alcam işte ama kaçıncı ayda olcana karar veremedim
kızlar sinemaya gidemiceğimiz malum boshayallersmile
amaaa avatarı ve 2012 izlemeyenler varsa netten indirip mutlaka izlesin derimmm a.s

avatar mükemmeeeeeeeeel zemuszemus
saheylu yapıyoz biz kızımla emişirken sempatiksalakcinni

sağa sordum az önce okumuyonmu gız senalsanaalsanasmile
içiyom günde 4-5 bardak fazlamı acep
amipne durumda didydim
kızcen düzeldimi şincik

görmedim kız kaynanadayım ara ara bakıyom fazla içiyon iki hafta içtikten sonra ara verecen ben öyle okumuştum amipimiz düzeldi şükür durumumuz iyi yani

selam kızlar
oğluşum dün yine ateşlendi
darıcadaki hastanede nöbetçi çocuk dr vardı
oraya götürdük gece antibiyotik verdi pazar günü de nöbetçiymiş kontrole götürecem
sizler napıyonuz geçmişe bakmadım inşallah bi sorun yoktur

slm kızlar bugun kalabalık burası
oglumu yeni bi dr götürdük o da göz kapagı duşuklugu var dedi
çok canım sıkıldı ya
mafoldumben

geçmiş olsun canım göz kapğı düşüklüğü nasıl bir şey zannedersem baygın baygın bakıyo gözlerini tam açamıyo demi bizim bir akrabanın kızındada vardı

daha yillar olucak, bekle sen.
oglus dogdugundan beri sinemada seyrettigim filimler kahraman inekler, ninja kaplumbagalar, orumcek adam vs..delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
biz annem burdayken gittik en son ama avatarın saati uymadı yahşi batıya gitmek zorunda kaldık sempatiksalakcinni
geçen sene tüm oscar adaylarından haberim vardı bu sene hepsinden uzak kaldım bi ara bakem bari ara ara izlerun
slm kızlar bugun kalabalık burası
oglumu yeni bi dr götürdük o da göz kapagı duşuklugu var dedi
çok canım sıkıldı ya
mafoldumben
o neymiş yaw ilaçla milaçla geçiyomuymuş geçmiş olsun kuzuya

geçmiş olsun canıımmm

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

olsun evde uyuduklarina sayarsin.kaydirigubbakcemile3

gecmis olsun canim.

kız benim nazarım değdi galiba evdede düzenimiz bozuldu sanki ama bir buçuk saat geçerse kendiliğinden sızma durumuna geçiyo uyutmakta artıkk zorlanmıyom sizde 2 saat uyanık kalmasına dikkat et

geçmiş olsun canım göz kapğı düşüklüğü nasıl bir şey zannedersem baygın baygın bakıyo gözlerini tam açamıyo demi bizim bir akrabanın kızındada vardı

yok canım fazla değil miş çok hafif dedi
ya kimse tam bişi söylemiyo bu dorduncu dr hepsi farklı bişi soyledi
kime inansak bilmem

haklısın canım
ay cocugu resmen dun üzdüm.oda benı üzdü..ama uyuduktan sonra masallah ıyı uyudu 1 de sızdı 6 ceyrekte uyandı emdı yattı 9 bucukta kalktıama cok yorgundu artık sızdı uyumak dan zıyade
hasta sandım korktum fıtıl werıcektım az kalsın şükür ıyı
wannam bak 12 den 1 e kadar uyudu uyandı 3 bucukta uyudu haala uyuyo deamını ne yapsam acep:uhm:

ya biz bu aşıları yaptırıp bebişleri ateşler içinde koyuyozda. hani zatürre aşısı önlerdi. arkadaşın bebeği zatürre olmuş :umursamaz:
deme kızzz ayy cok uzuldum

kızlar merhaba 9 martta kızım 4 aylık olcak kısmetse,dün gece adet görmeye başladım ve açıkcası üzüldüm sütü azaltıyo diye duymuştum doğrumudur sizler adet görmeye başladınızmı cevaplarsanız sevinirim
teşekkürler..

saolun kızlar inşallah geçer ilaçla tedavisi yok ameliyat gerekliymiş
offff ya benim kuzum daha çok kuçuk nasl dayanır:çok üzgünüm:

gecmis olsun canim.

kaydirigubbakcemile3

oscar adaylarindan haberi varmis. sankim oscari sana veriyolar.kaydirigubbakcemile3

kız benim nazarım değdi galiba evdede düzenimiz bozuldu sanki ama bir buçuk saat geçerse kendiliğinden sızma durumuna geçiyo uyutmakta artıkk zorlanmıyom sizde 2 saat uyanık kalmasına dikkat et

masallah berraya o zaman.
bak benimkinin 3 te uyumasi lazimdi. uyumadi, simdi kucagimda mizik mizik.akannehir

wannam bak 12 den 1 e kadar uyudu uyandı 3 bucukta uyudu haala uyuyo deamını ne yapsam acep:uhm:

toplamda 2 saat eder. gece uykusundan once 1 saat daha uyursa iyi olur bence.
ama keyiflerine bagli tabi.akannehir

2012 yi izledik evde..güzeldi beğendim..ama avatar sinemada izlenir ya üçboyutlu..çok merak ediyim..
daha yillar olucak, bekle sen.
oglus dogdugundan beri sinemada seyrettigim filimler kahraman inekler, ninja kaplumbagalar, orumcek adam vs..delikafadulden
offf off dime yaa..eyvahedigeldismileankarada olsam giderdim valla bakacak çokk..ama şimdik zor işimiz..
:roflol::roflol::roflol:
allahtan ben severim çizgi dizileri:lepi:
number one buz devrikaydirigubbakcemile2
ya ben heç sevmem çizgi sinemaları oy oy..yandık..
cicim sende gidersin inşallah bende yalnızım tek bakıyorum kızıma
şimdi aylarca yalnızım yineeeeeeeee

bizde bebe kulübü kuralım her hafta biri bi akşam bebelere baksın..kreş kimin..diğerleri sinemaya gitsin..bakacak olan kafayu yer herhaldelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…