cicim sende gidersin inşallah bende yalnızım tek bakıyorum kızıma
şimdi aylarca yalnızım yineeeeeeeee
ben de onu düşünüyom telsiz alcam işte ama kaçıncı ayda olcana karar veremedimya şimdi bizim odadayken ıh mıh diyince uyanıyom. o tam ayılmadan emzirip uyutuyom yine. ama şimdi kendi odasına geçirince ağlayınca duyamam. e ben duyana kadarda o ayılmış olur. sonra bida uyku hak getireesempatiksalakcinni
kızlar sinemaya gidemiceğimiz malum boshayallersmile
amaaa avatarı ve 2012 izlemeyenler varsa netten indirip mutlaka izlesin derimmm a.s
nan herkes yalniz bakiyo bebesine.
ordu mu istiyodun.kaydirigubbakcemile3
sağa sordum az önce okumuyonmu gız senalsanaalsanasmile
içiyom günde 4-5 bardak fazlamı acep
amipne durumda didydim
kızcen düzeldimi şincik
abowwwww 6 saat olmuş ohaoldumsmile
of ya kızım burda uyumuyo evin dışına çıksam huysuzlanıyo
slm kızlar bugun kalabalık burası
oglumu yeni bi dr götürdük o da göz kapagı duşuklugu var dedi
çok canım sıkıldı ya
mafoldumben
slm kızlar bugun kalabalık burası
çok canım sıkıldı ya
mafoldumben
selam kızlar
oğluşum dün yine ateşlendi
darıcadaki hastanede nöbetçi çocuk dr vardı
oraya götürdük gece antibiyotik verdi pazar günü de nöbetçiymiş kontrole götürecem
sizler napıyonuz geçmişe bakmadım inşallah bi sorun yoktur
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3daha yillar olucak, bekle sen.
oglus dogdugundan beri sinemada seyrettigim filimler kahraman inekler, ninja kaplumbagalar, orumcek adam vs..delikafadulden
o neymiş yaw ilaçla milaçla geçiyomuymuş geçmiş olsun kuzuyaslm kızlar bugun kalabalık burası
çok canım sıkıldı ya
mafoldumben
selam kızlar
oraya götürdük gece antibiyotik verdi pazar günü de nöbetçiymiş kontrole götürecem
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
olsun evde uyuduklarina sayarsin.kaydirigubbakcemile3
gecmis olsun canim.
geçmiş olsun canım göz kapğı düşüklüğü nasıl bir şey zannedersem baygın baygın bakıyo gözlerini tam açamıyo demi bizim bir akrabanın kızındada vardı
haklısın canımcanım benim bizim kızında gunu gunune uymaz bazen cok uyuyo bazen az sıkıntısı oldugu zamanlarda uyuyamıyolar işte mutlaka girecek düzene sıkma canını zorlamada her bebişin uyku düzeni gelişimi her seyi farklı
deme kızzz ayy cok uzuldumya biz bu aşıları yaptırıp bebişleri ateşler içinde koyuyozda. hani zatürre aşısı önlerdi. arkadaşın bebeği zatürre olmuş :umursamaz:
sağol canım ya daha iyigeçmiş olsun canım şimdi nasıl
ben de onu düşünüyom telsiz alcam işte ama kaçıncı ayda olcana karar veremedim
avatar mükemmeeeeeeeeel zemuszemus
saheylu yapıyoz biz kızımla emişirken sempatiksalakcinni
geçmiş olsun canıımmm
monoroza
özlem
gecmiş olsun kızlarr
Allah acil sifalar versinn
selam kızlar
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
biz annem burdayken gittik en son ama avatarın saati uymadı yahşi batıya gitmek zorunda kaldık sempatiksalakcinni
geçen sene tüm oscar adaylarından haberim vardı bu sene hepsinden uzak kaldım bi ara bakem bari ara ara izlerun
kız benim nazarım değdi galiba evdede düzenimiz bozuldu sanki ama bir buçuk saat geçerse kendiliğinden sızma durumuna geçiyo uyutmakta artıkk zorlanmıyom sizde 2 saat uyanık kalmasına dikkat et
wannam bak 12 den 1 e kadar uyudu uyandı 3 bucukta uyudu haala uyuyo deamını ne yapsam acep:uhm:
2012 yi izledik evde..güzeldi beğendim..ama avatar sinemada izlenir ya üçboyutlu..çok merak ediyim..2012 hani şu maya takvimine göre dünyanın sonu ya. onu yapmışlar. dünyanın sonu geliyo ve insanlar arayışa giriyolar nasıl kurtuluruz diye.
avatarıda nasıl anlatam bacım. daha önce öyle bi film çekilmemiş. dünyada gişe rekorları kırıyo. fantastik çok keyifli bişe
offf off dime yaa..eyvahedigeldismileankarada olsam giderdim valla bakacak çokk..ama şimdik zor işimiz..daha yillar olucak, bekle sen.
oglus dogdugundan beri sinemada seyrettigim filimler kahraman inekler, ninja kaplumbagalar, orumcek adam vs..delikafadulden
ya ben heç sevmem çizgi sinemaları oy oy..yandık..:roflol::roflol::roflol:
allahtan ben severim çizgi dizileri:lepi:
number one buz devrikaydirigubbakcemile2
cicim sende gidersin inşallah bende yalnızım tek bakıyorum kızıma
şimdi aylarca yalnızım yineeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?