bende uygun olanı kullanmak istiyom..denedim molfixi olmadı işte..ince olması çok rahat ettiriyo ama bi denesem mi acaba huggiesi..bende kar edeyim die prima nerde ucuzsa araştırıyom sürekli ordan alıyoz..huggies biraz kalin ama ben kullaniyorum. valla fiyati cok iyi. sonucta icine miciyolar.kaydirigubbakcemile3
nasil dayaniyolar anlamiyorum ben ya?
surem hangi testis inmedi sizin? sag mi sol mu?
:roflol: :roflol:
HERGÜN DIŞARDASIN YA NAN :mymeka:
benimde yemegim yok.
nedense yapasimda yok.sempatiksalakcinni
bende anlamıyom cılkım çıktı benim sabahtan beri..şimdik koydum ama uyanır yine bence..
sol testisi canım..niye ki?
aynensempatiksalakcinni
hiç sevmiyom zate yemek yapmayı..
dünde kalan yemek yemiştik..bugün yapmam lazım ama offf bebişde yordu çok..akannehir
slm milt ben geldiiiiiiiiiiiiiiimmmmm
ben çok hamarattım bugun temizlik yaptım utu yaptım oglumu yıkadım yemek de yaptım şidi de gezmeye gidicem:1closedeyes::1closedeyes:
slm milt ben geldiiiiiiiiiiiiiiimmmmm
Ay tam fotoları dvdye yazem kaybolmasın dİdİmm noldu bİlİn bİlg aÇılmıyoo fİrus kapmıııııııııŞ
hayyyyyyyy maşallahhhhhhhhhh ya ben utkuyu kendim yıkıyamıyorum illa eşim olcak sen nasıl beceriyon o işi ..birde tecrubeli anneyim ben sempatiksalakcinniakannehirben çok hamarattım bugun temizlik yaptım utu yaptım oglumu yıkadım yemek de yaptım şidi de gezmeye gidicem:1closedeyes::1closedeyes:
hoş geldin minikimmmmmmslm milt ben geldiiiiiiiiiiiiiiimmmmm
Allah'im ne kadar hamaratsiniz.
ben niye bu aralar bu kadar tembelim.
gerci ben her isimi pazar gunu yapiyorum ki esim beni gorup ne kadar hamarat desin diye.kaydirigubbakcemile3
selam canim.opuyorumnanaktan
ben bugün tatildimbayanssulusmileben çok hamarattım bugun temizlik yaptım utu yaptım oglumu yıkadım yemek de yaptım şidi de gezmeye gidicem:1closedeyes::1closedeyes:
benim oglaninda sag testisi inmemisti. 2 yasina dogru ameliyat olmustu.
aaa, ben cok severim yemek yapmayi ama bebeyle hic canim istemiyo.
hayirlisiyla buyusun ben donerim yine eski performansima.zemuszemus
Allah'im ne kadar hamaratsiniz.
ben niye bu aralar bu kadar tembelim.
gerci ben her isimi pazar gunu yapiyorum ki esim beni gorup ne kadar hamarat desin diye.kaydirigubbakcemile3
selam canim.opuyorumnanaktan
hoşgeldina.s.
hadi ya..geçmiş olsun..nsıl bi ameliyat canım..ameliyat sonrası nasıldı?bide başka drda götürdüyorum şimdi,dr ilaç tedavisi var dedi..siz uyguladınızmı?
hoşbulduk güzelleropuyorumnanaktan
bugün çok hamarattım babam enesi gelip aldı evcil hayvanlar parkına götürdü bende fırsattan istifade sabahtan yemeği yaptım evi sildim süpürdüm derken misafir geldiakannehirşimcikte makinadan çamaşırları çıkardımzemuszemus
hayyyyyyyy maşallahhhhhhhhhh ya ben utkuyu kendim yıkıyamıyorum illa eşim olcak sen nasıl beceriyon o işi ..birde tecrubeli anneyim ben sempatiksalakcinniakannehir
hoş geldin minikimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?