benimde aldıklarımın bazılarının kalıpları buyuk bazıları kucuk
kızının gelişimi nasıl canım boyu kilosu
bide görseydik kızımızı :umursamaz:
foto yokmu fotosempatiksalakcinni
işte 1 ay önce 59 cm 6080 gramdı şimdi dahada büyüdü sanırsam
6 aylıklara geçtim çocuk bacaklarını hareket ettiremio dar pantolon tulumların içinde
oyy masallah bizim kız 3.5 aylıkken 6.5 kiloydu
seninki 2 aylıkken 6 kilo simdi dahada toplamıstır kendini
iyi akşamlar kızlar. adını sizden duyduğum tracy hogg' ın kitabını aldım.2 gündür e.a.s.y. yöntemini uygulamaya çalışıyorum. gerçi kayınvalidem falan vardı tam yapamadım. en çok kendi kendine uyuması için uğraşıyorum. düne göre daha iyiydi bugün. ama kızımı yöntem biraz sersemletti sanırım, çok sessiz sabahtır. aranızda bu yöntemi uygulayanlar ya da deneyenler varsa lütfen yazsın ???
yatır kaldır için 4. ayı bekliyoz canım biz 4 aydan küçüklere önermemiş tracy bacı
ıyıgeceler cayını aldım deneyen warmı kızlar..
ohhh ne güzel..ii gesmelera.s.kociş geldi duş aldım giyindim süslendim şimdi kızcem dizimde uyuy
40 dk uyusunda misafirliğe gitcez durmaz yoksa
zattın 9.30 da ben döncem kızımı uyutmayazemuszemus
iyi akşamlar kızlar. adını sizden duyduğum tracy hogg' ın kitabını aldım.2 gündür e.a.s.y. yöntemini uygulamaya çalışıyorum. gerçi kayınvalidem falan vardı tam yapamadım. en çok kendi kendine uyuması için uğraşıyorum. düne göre daha iyiydi bugün. ama kızımı yöntem biraz sersemletti sanırım, çok sessiz sabahtır. aranızda bu yöntemi uygulayanlar ya da deneyenler varsa lütfen yazsın ???
yatır kaldır için 4. ayı bekliyoz canım biz 4 aydan küçüklere önermemiş tracy bacı
ya kıslar bişey çıkmış
3 aylık formasyon öğretmenlik yapmak için bilen varmı
canım kitabı nerden ne kadar aldınben kitabı aldım okuyamadım daha yaa kız büyüyecek ben daha okuyacam
rezene bende werdım.bugun bırı dıyodu werdım ıyı geceler cayı dıye de deneyeyım dedım cocuk3 gundur uyku uyuyacak ama kendıyle sawasıyoyok denemedik biz...sadece arada bi milupanın rezenesini verdim..bide doğal rezene verdim..
bende gaz surubunu nerdeyse 1 bucuk ay ewwle bıraktım faydası yok bısey yokkızlar ben artık gaz şurubu felan vermek istemiorum
artık normal bağırsak florası gelişsin die
ya bide şu d vitamini bazen vermei unutuom bişecik olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?