2009 Kasm Anneleri

cersu nerdesin bacim sen?? annen gitti sanirim? iremcik napiyoo büyümüstür yavrum.. koy kiz bi resmini görelim??

cevapladığın için teşekkür ediyorum canım sevgilerimle..
a.s.

gunaydin...

benim kizda 7de dikildi ayaga bugun.
9 olmadan bi markete gidip geleyim dedim, gelene kadar esim uyutmus kizi.
beni bir stresten kurtardi esim bu sabah.hihoyyyt
gerisi digerlerinin basina insallah.akannehir

şimdilik bi sorun yok canım ama bu sabah aldım karşıma konuştum dün sabah altını aldım bıraktım karnıda toktu koca gün 1 kere almışlar altını bıraktığım sütüde arttırmışlar neymiş çok kilo almasınmış obez olmasınmış onlara et lazım değilmiş et kasaba lazımmış. ay nede çok biliyolar bende bıraktığım sütleri bitiriyo geçen hafta annemde hepsini aldı hem anne sütü obez yapmaz merak etmeyin dedim bakalım bu akşam nasıl olucak

:roflol::roflol:
et kasaba mi lazimmis? ay ne kadar bilmis kayinpederin ve kaynanan var.kaydirigubbakcemile3

neyse, bi sekilde alisacaklar. peki burcu bebegi herkes nasil uyutuyo? mesela sen, annen ve kayinpederin nasil uyutuyosunuz?

gurbet be, bebelerin memede uyuma huyunu napcaz?
her yerde meme uyuma araci olmasin diyo. ee nasil uyutcaz?kafamçokkarıştı

ben ve annem aynı şekilde ve aynı saatlerde düzenli bi şekilde ama kayınpeder kafasına göre takılıyo düzen şaştı anlıycağın biz annemle emziğini verip yatağına yatırıyoruz yanınada müzikli bi ayıcığı var onu açıyoruz kendi kendine uyuyo ama bunlar ayıcığı açmıyo sallaya sallaya uyutmaya çalışıyo. akşam eve geldik çocuk sallansın istiyo çok çabuk alışıyolar bu çocuklar herşeye yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…