2009 Kasm Anneleri

dogru diyosun valla ama ben giriyom yazmaya firsatim olmuyoo.. sonra gecmise gömülüyorum.. bu ara sen yoksunda gecmisin tüm sayfalarinda wannanin adi geciyoooo:roflol:

maalesef kolaylarina gelene cabuk alisiyolar. kendi annen seni uzmemek icin elinden geleni yapiyo tabi, onlarda bildiklerini ve kolaylarina geleni yapiyolar.

hep burdaysak ve hep bizi görüyosan sende hep burdasın demi sen gelmezsen nasıl görecen bizi :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

alkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5

dogru diyosun valla ama ben giriyom yazmaya firsatim olmuyoo.. sonra gecmise gömülüyorum.. bu ara sen yoksunda gecmisin tüm sayfalarinda wannanin adi geciyoooo:roflol:

aktif kullaniciyim kizim ben.sempatiksalakcinni

ben gece mesaisine kalıyom wanna gündüz mesaisine :roflol::roflol:
alkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5

aktif kullaniciyim kizim ben.sempatiksalakcinni

aktif kullanıcımı neyn gece yoksun o zaman böle aktiflik olurmu:1no2::1no2:

hee dogru valla geceleri bi okeyimiz eksikti o da oldu.. wanna takil bize hayatini yasakaydirigubbakcemile3

ben buara hic uykumu alamiyorum anama gidicem bugün o nilaya baksin ben uyuyimsırnaşık şey

hee dogru valla geceleri bi okeyimiz eksikti o da oldu.. wanna takil bize hayatini yasakaydirigubbakcemile3

ben buara hic uykumu alamiyorum anama gidicem bugün o nilaya baksin ben uyuyimsırnaşık şey
ayy heç sorma bende divane gibiyim bu ara uykusuzluktan
ama erkende yatsam uyuyamim gı alıştım geç yatmayada
kartaaaanemmmm nerelerdesin sen yaaaa??? gecmisi birak gel yanimiza hadi

takıl bize hayatını yaşaaa:roflol::roflol:

gurbet be, bebelerin memede uyuma huyunu napcaz?
her yerde meme uyuma araci olmasin diyo. ee nasil uyutcaz?kafamçokkarıştı
hiç bilmiyom wanna ne etçeğimizi. bende isterim şşş pat ederken uyuyan bebeyi. benimki çok yorulmuşsa babasının kucağındada uyuyor, babaannesinin ayağındada. ama öyle sakinleşsin yatağa bırakayım uyusun yemiyo bizde. bazen koyuyom yatağa sırıtıp duruyo olan uykusuda kaçıyo.
günaydın şekerler nasılsınız

günaydiiiiiiinna.s.

günaydınlar

kızlar dün bir parça muzu cam rendeden geçirdim içinede 3-5 damla sütümden sağdım verdim batın a bir güzel yedi elimi tutum çekiyo yalana yalana

ben gunduz idare ediyom burayi sende gece. tamam iste her daim bi cenebaz oluyo.kaydirigubbakcemile3

öylesin canim masallah:roflol::roflol::roflol:

kiz hep burda gorunuyom ama diilim aslinda. bak sabah beri bulasiklari kaldirdim, oglanin tulunu astim, kizi uyuttum, simdide kizin odasinin tullerini asicam. bak ne kaa becerikliyim.sempatiksalakcinni

benim uykum cok tatlidir. uykumu alamazsam cok asabi oluyorum ben. butun gun zombi gibi geziyorum.

su kiz gece yatip sabah kalkmaya baslasin tozunuzu alicam okeyde merak etmeyin.zemuszemus

benim kizda bana yapiyo napicaksa.
sabah babasi uzanmis yanina hadi uyuyalim kizim demis, uyumuslar.akannehir
benim az once uyutucam diye canim cikti. 15dk olmadi uyandi.akannehir

oooooooooo maşallah yaaa
kabız yapmazmı canım muz

muzu bende ara ara yalatiyorum ama 6. aydan evvel vermeyi onermiyolar, sindirimi zor oldugu icin.

bizimkinin dışkısı hep sulu zaten sabahta öyleydi fazla etkilenmemiş demekki. ama gece sanki biraz huzursuz gibiydi muzdan olabilirCADIARZU elma vereyim mağdem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…