bencede 6 aydan önce verme canımbizimkinin dışkısı hep sulu zaten sabahta öyleydi fazla etkilenmemiş demekki. ama gece sanki biraz huzursuz gibiydi muzdan olabilirCADIARZU elma vereyim mağdem
merhaba şekerlerrrr a.s.
napıyonus bebeler ve keyifler nasılllll
biz yuvarlanıyos işte
bizimkinin dışkısı hep sulu zaten sabahta öyleydi fazla etkilenmemiş demekki. ama gece sanki biraz huzursuz gibiydi muzdan olabilirCADIARZU elma vereyim mağdem
merhaba şekerlerrrr a.s.
napıyonus bebeler ve keyifler nasılllll
biz yuvarlanıyos işte
iyiyiz X dünürkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yuvarlanmaya firsat buluyosan iyiymis halin.kaydirigubbakcemile3
niye X oldunuz kiz siz?
bencede 6 aydan önce verme canım
sen ek gıdaya başladınmı
iyiyiz X dünürkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
heç sorma wanna cım benim behlülle beyzoşu bi yatakta bastı özgüş oda attı nişanı
ben dedim cerine eee dedim bunun burası behlül o kaa şeye göz yumaccan dedim
o dediki yok dedi gitsin kendine bi nihal bulsun dedi ölede nişan bozuldu:roflol::roflol:
iyiyiz canim, halimize sukur.
kizi uyutmustum, 10dk sonra uyandi.
bide geriniyo sanki saatlerce uyudu.kaydirigubbakcemile3
evet sen öle yap bencede doktorda söler zati herşeyitamam vermem canım. ek gıdayı bir öğün olarak değilde alışsın diye tattırıyorum sadese günde 2-3 çay kaşığı kadar anca veriyorum.
haftaya dr gidecez ver derse veririm. şimdi ben çalışıyorum ya ben yokken 2 sefer yiyor biri benim sütüm oluyor sağıp bırakıyom diğeride devam sütü oluyo mecburuz yani. dr verin derse 1 öğünü yoğurt şeklinde veririm mama da yememiş olur.
hakliymis nisani atmakta.:roflol:
benimkide öyle yapıyor oğlum saatlerce uyudun yeter bu kadar diyom anlıyormuş gibi sırıtıyo bide
kizi arabasina koyup azcik disari cikarim diyodum ama esiyo.
dot gezdircem diye usuturmiki cocuk?
napak beyzoşta sulandı behlüle eee behlül o kaaa dyanamaz haliylan attı kendini beyzoşun beşiğine:roflol::roflol::roflol::roflol:
kır dizini otur evinde bakem:mymeka:
ihaneti gözlerimizlen gördükk ednan beyden beter olduk bunnar rivada deel zeytinburnunda beşikte basıldı :roflol:
attık nişanııı :dilcikar:
ihaneti gözlerimizlen gördükk ednan beyden beter olduk bunnar rivada deel zeytinburnunda beşikte basıldı :roflol:
attık nişanııı :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?