2009 Kasm Anneleri

merhaba şekerlerrrr a.s.
napıyonus bebeler ve keyifler nasılllll
biz yuvarlanıyos işte

bizimkinin dışkısı hep sulu zaten sabahta öyleydi fazla etkilenmemiş demekki. ama gece sanki biraz huzursuz gibiydi muzdan olabilirCADIARZU elma vereyim mağdem
bencede 6 aydan önce verme canım
sen ek gıdaya başladınmı
merhaba şekerlerrrr a.s.
napıyonus bebeler ve keyifler nasılllll
biz yuvarlanıyos işte

iyiyiz X dünürkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyiyiz canim, halimize sukur.

kizi uyutmustum, 10dk sonra uyandi.
bide geriniyo sanki saatlerce uyudu.kaydirigubbakcemile3

yuvarlanmaya firsat buluyosan iyiymis halin.kaydirigubbakcemile3

niye X oldunuz kiz siz?

heç sorma wanna cım benim behlülle beyzoşu bi yatakta bastı özgüş oda attı nişanı
ben dedim cerine eee dedim bunun burası behlül o kaa şeye göz yumaccan dedim
o dediki yok dedi gitsin kendine bi nihal bulsun dedi ölede nişan bozuldu:roflol::roflol:

bencede 6 aydan önce verme canım
sen ek gıdaya başladınmı

iyiyiz X dünürkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tamam vermem canım. ek gıdayı bir öğün olarak değilde alışsın diye tattırıyorum sadese günde 2-3 çay kaşığı kadar anca veriyorum.
haftaya dr gidecez ver derse veririm. şimdi ben çalışıyorum ya ben yokken 2 sefer yiyor biri benim sütüm oluyor sağıp bırakıyom diğeride devam sütü oluyo mecburuz yani. dr verin derse 1 öğünü yoğurt şeklinde veririm mama da yememiş olur.

hakliymis nisani atmakta.:roflol:

evet sen öle yap bencede doktorda söler zati herşeyi
hakliymis nisani atmakta.:roflol:

napak beyzoşta sulandı behlüle eee behlül o kaaa dyanamaz haliylan attı kendini beyzoşun beşiğine:roflol::roflol::roflol::roflol:

ihaneti gözlerimizlen gördükk ednan beyden beter olduk bunnar rivada deel zeytinburnunda beşikte basıldı :roflol:
attık nişanııı :dilcikar:

selam kızlar öğlen arası eve gittim hava okadar çok güzeldi ki dayanamadık cıkktı oğluşumla dışarıya ama esmeye başladı annnem zorla soktu içeriye .. oysaki ne güğzel oynaşıyorduk biz oğlumla:dilcikar::dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…