selam kızlar öğlen arası eve gittim hava okadar çok güzeldi ki dayanamadık cıkktı oğluşumla dışarıya ama esmeye başladı annnem zorla soktu içeriye .. oysaki ne güğzel oynaşıyorduk biz oğlumla:dilcikar::dilcikar:
selam kızlar öğlen arası eve gittim hava okadar çok güzeldi ki dayanamadık cıkktı oğluşumla dışarıya ama esmeye başladı annnem zorla soktu içeriye .. oysaki ne güğzel oynaşıyorduk biz oğlumla:dilcikar::dilcikar:
bende o esintiden korkuma cikaramadim.:sinifsinif:
bende o esintiden korkuma cikaramadim.:sinifsinif:
bende yine bi cesaret ettim yandaki avm ye gidek oğluşla bi yarım saat diye ama deli gibi yağmur başladı off yalnız hiç çıkaramadım daha oğluşumukafamçokkarıştı
perşembe günü aşısı var belki yalnız götürürüm yürüyerek gerçi 10 dk filan mesafe hava iyi olursa olabülürkaydirigubbakcemile3
canım gaz olayını ben baştan beri çıkarmaya çalışırım hep..wannacim sana iki tane bisey dicem..
1gecen gün alman elifle konustumda benim kizin artik ben gece gazini cikarmiyodum.. o gün bugün uykusu eskisi gibi uzun degil düsündümde.. iki gündür gecede gazini cikartip koyuyorum besigine yarim saatt bile olsa daha uzun uyuyor..
sen gazini cikartiyomusun nazin??? ondan sebep mi rahatsiz olup uyaniyor hemen acaba??
2disari cikmak icin bu kadar korkma bence.. alismalari lazim.. almanyadaki gibi soguk yoktur herhalde orda dimi.. biz eksilerde bile cikiyoduk.. astornot battaniye filan iyce sarip sarmaladiktan sonra hic bisey olmaz Allahin izniyle.. acik havaya cikmalari gerekiyor.. ne zamana kadar evde tutmayi düsünüyosun ki.. zeynep nilay iki gün cikmazsa evde cok huysuzlaniyor.. gecen carsiya ciktik 3 saatten cok gezdik.. magazada cikardim üstünü hatta esim aldi kucaginda gezdirdi.. disari cikarken geri giydirdim.. hicte uyumadi bakindi durdu cok hosuna gitti.,.
bence giydir nazi paketle iycene.. cik dolas biraz iyi gelicektir hem sana hemde naza
ay yağmurumu yağdı tüh beeee:a015:
wannacim sana iki tane bisey dicem..
1gecen gün alman elifle konustumda benim kizin artik ben gece gazini cikarmiyodum.. o gün bugün uykusu eskisi gibi uzun degil düsündümde.. iki gündür gecede gazini cikartip koyuyorum besigine yarim saatt bile olsa daha uzun uyuyor..
sen gazini cikartiyomusun nazin??? ondan sebep mi rahatsiz olup uyaniyor hemen acaba??
2disari cikmak icin bu kadar korkma bence.. alismalari lazim.. almanyadaki gibi soguk yoktur herhalde orda dimi.. biz eksilerde bile cikiyoduk.. astornot battaniye filan iyce sarip sarmaladiktan sonra hic bisey olmaz Allahin izniyle.. acik havaya cikmalari gerekiyor.. ne zamana kadar evde tutmayi düsünüyosun ki.. zeynep nilay iki gün cikmazsa evde cok huysuzlaniyor.. gecen carsiya ciktik 3 saatten cok gezdik.. magazada cikardim üstünü hatta esim aldi kucaginda gezdirdi.. disari cikarken geri giydirdim.. hicte uyumadi bakindi durdu cok hosuna gitti.,.
bence giydir nazi paketle iycene.. cik dolas biraz iyi gelicektir hem sana hemde naza
canım gaz olayını ben baştan beri çıkarmaya çalışırım hep..
ama artık memede uyuyo bizimki ve çıkaramıyorum..yerine koyuyorum 10 dk sonra uyanıyo ama çıkarmışsa ki nadir oluyo artık uyuyo..bazende arada çıkarıyo geri uyuyo..yani gaz kesinlikle hala rahatsız edio..
gezme konusunda en korkaklardan biri benimya..
eşimle çıkardık hem şimdiye kadar o da genelde haftasonu 1 gün oluyo haftada..bugğn mesela niyetlendim gene ama deli gibi yağmur başladı ya:bbo:
ama dediğin çok doğru evde hem temiz hava alamıyo hemde soğuğa alışması lazım biliorum..
hele avrupada dediğin gibi eksilerde gezdiriyo herkes bebeleri..
görümcem finlandiyada kaldı 3 sene..bana kızıyodu geldiğinde biz orda eksilerde geziyoduk dışarlarda herkes de ölemiş..
canım gaz olayını ben baştan beri çıkarmaya çalışırım hep..
ama artık memede uyuyo bizimki ve çıkaramıyorum..yerine koyuyorum 10 dk sonra uyanıyo ama çıkarmışsa ki nadir oluyo artık uyuyo..bazende arada çıkarıyo geri uyuyo..yani gaz kesinlikle hala rahatsız edio..
gezme konusunda en korkaklardan biri benimya..
eşimle çıkardık hem şimdiye kadar o da genelde haftasonu 1 gün oluyo haftada..bugğn mesela niyetlendim gene ama deli gibi yağmur başladı ya:bbo:
ama dediğin çok doğru evde hem temiz hava alamıyo hemde soğuğa alışması lazım biliorum..
hele avrupada dediğin gibi eksilerde gezdiriyo herkes bebeleri..
görümcem finlandiyada kaldı 3 sene..bana kızıyodu geldiğinde biz orda eksilerde geziyoduk dışarlarda herkes de ölemiş..
kızlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız gelin öpem sizi yanaklarınızdan zemuszemus
canim,
1) eger emme saatiyle uyku saati ayni ana denk gelir memede uyursa gazini cikarmiyorum. gecede emince cikarmiyorum. bazen tabiki gazi rahatsiz edip uyandiriyodur. zaten sikintisi olan bebek uyanir.
2) disari cikmaktan korkmuyorum. hafta sonlari bizde geziyoruz ve nilay gibi Naz'da cok az uyuyup genelde bakinmayi tercih ediyo. ama yelden korkarim, bize masum gibi gelsede bebeklere oyle olmuyo. ne kadar sarip sarmalasamda yine de korkarim.
tamam mi canim.opuyorumnanaktan
ne kaa hızlıyım hehe:roflol::roflol:sorulari bana sordu, sen niye cevap veriyon.:mymeka:
gercekten cikmalari lazim canim.. ben ne kirkini ne 20sini bekledim cikarmak icin.. bi kac günlüktü söyle bir tur attik..simdide iki üc günde bir mutlaka cikiyoruz.. yagmurdada cikardim kardada.. bu kadar sakinmayin..aras cok yakisikli bu arada masallah oglusunaopuyorumnanaktan
hosgeldin canimopuyorumnanaktan
sorulari bana sordu, sen niye cevap veriyon.:mymeka:
ne kaa hızlıyım hehe:roflol::roflol:
tamda benim yaşadıklarım hem şekerim:lepi:
doğru diosun canım..
sağol canım,senin bebişde bal maşallah..Şeniz
gercekten cikmalari lazim canim.. ben ne kirkini ne 20sini bekledim cikarmak icin.. bi kac günlüktü söyle bir tur attik..simdide iki üc günde bir mutlaka cikiyoruz.. yagmurdada cikardim kardada.. bu kadar sakinmayin..aras cok yakisikli bu arada masallah oglusunaopuyorumnanaktan
tamam cicimkaydirigubbakcemile3 yani sen yine ben bildigimi yaparim diyosun.. iyi canim ben sadece söyleyim dedimkaydirigubbakcemile3
bende sen gibi yatarak emziriyorum bazen ama öylede olsa artik cikartiyorum gazini uyansada daliyo bi sekilde..
vee biz bugün annenanneye gidiyoruz orda kalicaz.. yarin sabahta doktora gidip vajinasini actircaz.. insallah cani yanmaz yavrumun yaa.. mafoldumben
ne kaa hızlıyım hehe:roflol::roflol:
tamda benim yaşadıklarım hem şekerim:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?