anam neler dinletiyon el kadar bebeyeanaaa deniz ve mehtap dinlerken kucağımda uyuyakalmıışş çok şekeeyyy
geldim ya edoşum :çok üzgünüm: ne kadar rahattım yaa offf :çok üzgünüm:şimdi anneni niye yollamak istemediğini anladım :jeyyar: seni çakaaaall :jeyyar: insan nası rahat ediyoo dimi aklinialirimsmileNbr nan ayucan :roflol:
gelebildinmi anangilden sonunda arif bayram etmiştir kesin sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
anam neler dinletiyon el kadar bebeye
şarkının ismini duyunca benim bile içim geçti kafamçokkarıştı
geldim ya edoşum :çok üzgünüm: ne kadar rahattım yaa offf :çok üzgünüm:şimdi anneni niye yollamak istemediğini anladım :jeyyar: seni çakaaaall :jeyyar: insan nası rahat ediyoo dimi aklinialirimsmile
fato mu söledi nan alsanaalsanasmilenan arif memnun heralde hayaından baksaa gııı bi yollamış arkasını aramamış sempatiksalakcinni
adam kendine gelmiş biras şakkıdı karı dırdırı yok bebek zırzırı yok :roflol::roflol: bende onu diyo yaa gıı kessin bayram etmiştirr :roflol: ama bunlar evde yokkenee delikafadulden
geldim ya edoşum :çok üzgünüm: ne kadar rahattım yaa offf :çok üzgünüm:şimdi anneni niye yollamak istemediğini anladım :jeyyar: seni çakaaaall :jeyyar: insan nası rahat ediyoo dimi aklinialirimsmile
offffffffffffffffffffffffff ayaaam öle çok acıyokiiii zonk zonk atıyo valla nasıl sabah olur acabaa mafoldumbenmafoldumben
offffffffffffffffffffffffff ayaaam öle çok acıyokiiii zonk zonk atıyo valla nasıl sabah olur acabaa mafoldumbenmafoldumben
bende ondan aldın canım ama bizimki cins biraz içmiyo
inşallah ek gıdada bana zorluk çıkarmaz
d vitaminini bile zorla veriyom ağzını kapatıyo açmıyo
çok geçmiş olsun cnm inşallah iyi haberler alırsınız :Saruboceq:
canım benim çok geçmiş olsun..kötü düşünme hemen,senin moral vermen lazım annecine..allahım şifa verir inşallah canım:teselli:
bu kiz furkanida yer.:roflol:
kizim, oglusda benim kocada bisey takmadi bana. hastaneye bi cicek bili getirmedi. kendi ustunu basini duzmus gelmis.
senelerce nasil soylendiysem artik, bu sefer hastaneye daha dogurmadan vazosuyla getirmis cicegi. dogumdan sonrada bi yuzuk takti parmagima.kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ders olsun banakaydirigubbakcemile3
gecmis olsun canim.
insallah iyi huyludur.
slm kızlar kimseçikler yok haliyle benim kız akşam ateşlendi ilaç verdim saat 4 yine ateşlendi yine ilaç biraz önce ateş çıktı dok götüreyim dedim amip tekrarlıyo kanımca bakalım ne olacak
canım sen götür doktora geçmiş olsun
verme ilaç artık
slm kızlar kimseçikler yok haliyle benim kız akşam ateşlendi ilaç verdim saat 4 yine ateşlendi yine ilaç biraz önce ateş çıktı dok götüreyim dedim amip tekrarlıyo kanımca bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?