inş. canım yaa valla yoruyo artık yani büyüdükce uykusu bozulurmu yaaa
dün aksam tv seyrederken onu uyuttum odaya koydum 5 dakka sonra agladı
aldım odaya getirdim kıpırdadıkca anakucagını salladım oyle uyudu ama 1 saat ugrastırıyo
her aksam boyle olmaz inş. yaa
selam canim.selamlar...herkes nasılopuyorumnanaktan
bugün yegenim oldu abimin kızı 2350 dogmuş çok küçük yaaa gelin kızım olacak:)))))
slm millet ben geldiiiimmmmhihoyyyt
uzun bir aradan sonra aranızdayıııımmm
aksam gene kayınvaldem misafir getiriyo
ve gene beni değilde eşimi arıyolar
Allahım geldiklerine bişi demicemde niye beni aramıyolar ona takılıyorum
gelince size pasta boregi hizmeti eşim değil ben yapıcam bi zahmet beni arayın dimi
ne akıl ne akıl ne ince düşünce hiçbişi yok ayyyyy
bu arada hava süper işim bitsin kızımla yürüyüşe cıkıcam
benimki 9 da hiç yatmadı yaaavalla bizimki de dün öyleydi ben güya 9 da yatırıyodum dün 12 de yattı bide neşeli ki oyun istiyo oysa 6 dan sonra hiç uyumamaıştı benim enerjkafamçokkarıştıim yetmi yo artık
hosgeldin canımslm millet ben geldiiiimmmmhihoyyyt
uzun bir aradan sonra aranızdayıııımmm
selam canım hosgeldinselamlar...herkes nasılopuyorumnanaktan
oyy küçücük Allah analı babalı buyutsun inş.bugün yegenim oldu abimin kızı 2350 dogmuş çok küçük yaaa gelin kızım olacak:)))))
selam canımselamlar...herkes nasılopuyorumnanaktan
bugün yegenim oldu abimin kızı 2350 dogmuş çok küçük yaaa gelin kızım olacak:)))))
Allahım inş. en kısa zamanda düzelirler yaabenimkide geceleri daha memeyi koklarken uyurdu.
simdi emiyo emiyo, bir turlu dalamiyo, yerine koyarkende uyaniyo.
dun gece 20dk emdi. yatagina koyarken uyandi.
10dk kendi kendine mizikladi sonra basti yaygarayi.
yarim saat yataginda pis pisliycam diye canim cikti.
bende her aksam boyle olmamasi icin dua ediyorum. acaba tam uykusunun geldigi zamanimi kaciriyorum diyorum ama daha oncede hep boyle uyuyoduk, yeni bisey yok yani.akannehir
niye habire misafir getiriyo sana ya?
hava gercekten cok guzel.
bende aksam ustu cocuklari alip carrefourami gitsem diye dusunuyorum.bilmiyorumkismile
selamm canımcımopuyorumnanaktanselam canım
hossbulduk canımhal oldum vallahi
selam canım hosgeldin
selamlarrrr sekerımselam canim.
Allahım inş. en kısa zamanda düzelirler yaa
gece olunca kasılıyorum valla
ayy ne bileyim yaa cumartesi pazar kızının okulu yokya gelmeye bahane yaratıyo işte 4.5 ay oldu eşimin amcası daha yeni geliyo bebegi gormeye eşide 5 kez geldi daha önce
gecen halamın kızı geldi eşimin akrabalarıylada tanısıyo
kadın bize değilde kayınvaldeme gitmek istemiş
kayınvaldemde aaa olurmu onlara gidelim demiş sürekli döt gezdirme peşinde kadın
annem bi gelsin kimseyi kabul etmicem gidicem annemde kalıcam yeter artık valla haa
benimki 9 da hiç yatmadı yaaa
benimde enerjim kalmıyo kendimi kasmaktan bi hal oldum vallahi
hosgeldin canım
selam canım hosgeldin
oyy küçücük Allah analı babalı buyutsun inş.
selam canim.
gozunuz aydin canim ama abinin kizinimi alcan ogluna.akannehir
selam canim.
nerdesim bakim sen.
hoşbulduk canlarııımmmopuyorumnanaktan
inanın öyle bir koşturma içindeydim kiiii anlatamam
1 haftadan beri eneste ishal kusma ateş vardı hast.gittik dişten dediler ama yavrum gözünü açamıyordu 2 gün serum alınca biraz toparlandı
ertesi gün öksürük balgam başladı dr.bu seferde alerjisi var dikkat edelim astıma çevirmesin demez mi hemen ilaç tedavisine başladık
bu arada kociştede başladı öksürük ateş falan derken resmen hemşireye döndüm evde ateşlerini ölç ilaçlarını ver
bunun üstüne caba gibi 1 haftadır kayınvalidemler bizdeydiakannehirakannehirneyseki perşembe gittiler
nbr kızlar net açık ben bakamıyom yaaaaaaaa
biz oğluşla sabahtan gece yatana kadar yapışık nyaşıyoz
ayyy yavrum kiyamam enesime..gecmis olsun..Allah tez vaktte sifa versin hepsine insallah.. bizde o dönemdeyiz canim.. mide bagirsak enfeksiyonundan kurtulduk simdi öksürük var haala.. aman sen bari kolla kendinide ensarada bulasmasin..
ayy canim ya cok zor kucaktan inmeyince bi kac gündür bizde öyleyiz.. bu bebeler nasil emeklicekler böyle yaparak bilmiyom valla..
hoşbulduk canlarııımmmopuyorumnanaktan
inanın öyle bir koşturma içindeydim kiiii anlatamam
1 haftadan beri eneste ishal kusma ateş vardı hast.gittik dişten dediler ama yavrum gözünü açamıyordu 2 gün serum alınca biraz toparlandı
ertesi gün öksürük balgam başladı dr.bu seferde alerjisi var dikkat edelim astıma çevirmesin demez mi hemen ilaç tedavisine başladık
bu arada kociştede başladı öksürük ateş falan derken resmen hemşireye döndüm evde ateşlerini ölç ilaçlarını ver
bunun üstüne caba gibi 1 haftadır kayınvalidemler bizdeydiakannehirakannehirneyseki perşembe gittiler
nbr kızlar net açık ben bakamıyom yaaaaaaaa
biz oğluşla sabahtan gece yatana kadar yapışık nyaşıyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?