hoşgeldin canım nerelerdesinslm kızlar ne haber...naısl gidiyor bebişlerle..
selamlar herkese..
dılos bende sadece anne sutu werıyom bı o sayfayı gordum kızlar.
bıde bıse dıcem bnım oglus gunduz 3 kere uyuyo 1 bucuk saat uyanık durabılıyo en cok sonra 1 saat uyuyo
su an uyudu mesela hergunde aynı saate deng getırıyo mınnos
acaba azmı uynaıkkalıyo ya
dun fazla kalsın dedım azcık gece 12 de uyuydu oda zorla
cunku uykusu artık ıyıce gelmıs dı we yorulmustu uyuyamadı.bıde abım we esı geldı dun yatılı
ıyıce kaldı bebegım
en son 6 da uyumustu
selam kızlaaaaar
nasılsınız bebişler nasıl benimki biraz daha iyi maşallah
tatlıım yeni öğrendim geçmişten çok geçmiş olsun paşamız sünnette olmuş
ayyy benimkiler duruyor daha yazın yaptıram diyorum ama ikisine birden nasıl bakarım diye düşünüyorum
annemde yaptır bakarız beraber diyor bakalım bi yaz gelsin
slm kızlar nasılsınız işyerinde işler çok yoğun yazamıyorum ama fırsat buldukça sizi okuyup takip ediyorum
nilüfeeeeeeeeer geçmiş olsun tatlım
sağol canım darısı yağız bebeğin başına
valla bilmiyorum yaza enesi bir daha kii seneye ensarı yaptıram diyorum ben ama annem ikiside çıksın aradan birlikte bakarız diyor hayırlısı bakalımsağol canım darısı seninkilerin başına. benimki sünnetle beraber ameliyatıda olunca biraz ağır geldi küçük erkeğime ama olsun inşallah geçicek
seninkiler 2 tane bide 3 günlüğünede olsa yardımcı şart sana
slm kızlar nasılsınız işyerinde işler çok yoğun yazamıyorum ama fırsat buldukça sizi okuyup takip ediyorum
sağol canım yaza inş
valla bilmiyorum yaza enesi bir daha kii seneye ensarı yaptıram diyorum ben ama annem ikiside çıksın aradan birlikte bakarız diyor hayırlısı bakalım
yok canım iki kere iş çıkarma kendine madem annende yardımcı olucak bir seferde ikisinide yaptır derim ben
bebekken olması daha iyiymiş dr öyle diyo
benimki biraz canını yaktı oğlumun hem ameliyat hem sünnet yinede maşallah bebişimeyavaş yavaş iyileşiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?