2009 Kasm Anneleri

kıyamam yaaaaa
bizimkide mecbur olcak canım dr pipisi dar dedi yapılsın falan dedi bebekken evet daha iyiymiş hem enfeksiyon riski olmuyomuş idrar yolu

canım benim yaaaa
yazın olması bi yönden daha iyi altını ılk günlerde açıkta bırakabilirsin üşütme derdi olmadan
hem olsun annesi onlar bizim küçük erkeklerimiz olucaklar:smiley-cool:

slm
nilüfer dün sordum ama çıkmışsın kime yaptırdınız sünneti

yok canım sonra ben sana yazdım ama kk problemlıydı yıne
neyse ameliyatı çınarlı doğumda yaptırdık fiyat olarak gaziyle arasında pek fark yoktu bide bu dr daha önce bi arkadaşımın çocuğunuda ameliyat etmişti
buarada ben doğumu gazıde yaptım çiğdem hanımda ya sen

yaa kızlar birşey soracağım 6.aydan sonra ek besin verirken yanı sıra mamada verecek misiniz ben pek verme taraftarı değilim siz ne düşünüyorsunuz

dr ver demezse vermem
hem kız ne gerek varki mamaya ek gıda verilirken

benim sütüm yeterlı gelırse 6 aydan sonra ek gıdaya başlarım sebze meyve işte dr lıstesine göre

bende böyle düşünüyorum ek besinler ve anne sütü yeterli
artık dr.larada güvenemiyorum enese bizim dr.2 yaşına kadar süt verme dedi
başka bir dr.yengeme verebilirsin hiçbir sakıncası yok demiş ne yapacağımı şaşırdım vallabilmiyorumkismile

guclubacismile
ben doğumu çınarlıda yaptım deniz gazide ameliyat oldu biz k.adasında oturuyoruz gece acil izmire geldik burdan gaziye yönlendirdiler bizi araştırma fırsatımız olmadı ama dr ve hast çok ilgiliydi sünnetide oraya yaptıralım diyoruz ama yinede araştıyorum

yaa kızlar birşey soracağım 6.aydan sonra ek besin verirken yanı sıra mamada verecek misiniz ben pek verme taraftarı değilim siz ne düşünüyorsunuz

ay bu ek gıda işi beni acayip kasıyo sütüm allaha şükür şimdilik yetiyor ama deniz 1,5-2 saatte gecede en fazla 3-3,5 saatte bir emmek istiyor heralde artık süt tok tutmuyor çabuk acıkıyor dr 6 aya kadar sütün yeterse ek gıda vermeyelim dedi ama ben en azında tattırmak amaçlı meyve suyu püresi vermeyi düşünüyorum 2 hafta sonra 5 ay bitecek zaten

dr atılla bey bılıyorum ve hast dıcek lafım yok çok çok ıyı dedığım gıbı fıyat farkı pek yoktu bıde hem amelıyat hem sünnet dıye başka dr yaptırdık bu dr çok iyi ve ılgılı sızınkının vaktı gelınce ondada yaptırabılırsın karar verdığınde ısmını nosunu verırım
ıkısıde ıyı dr

evet canım atilla bey biz gerçekten çok memnun kaldık sağol aklımda olsun çocuk dr kime götürüyorsun burda çok içime sinen dr bulamadım ben

evet canım atilla bey biz gerçekten çok memnun kaldık sağol aklımda olsun çocuk dr kime götürüyorsun burda çok içime sinen dr bulamadım ben

gazıde coşkun bey vardı sanırım o ıyıymış bizim eve orası bıraz ters kalıyo ben buca tıpa götürüyorum ama bende hala kararsızım

canım benim bildiğim inek sütü bal çilek bikaç şey daha vardı 1 yaşına kadar verilmiyo

kızlar ben kaçıyorum bugünlük bukadar
sgumus soracak şeylerın olursa sayfada olmasamda özelden yazabılırsın
sızlerde tabı kızlar

canım dr uizmirden arısun sanırım biz dr umuzdan çok memnunuz dr hayim baruh çok ilgili ve istersen 1 yıl gitme kontrole telefonla ara cvp veriyo sana ben çok memnunum...önerebilirim alsancakta...a.s.

kızlar delirmek üzereyim kızıma uyanıkken mama yedirmeye alıştırıcam bugün başladım ortalığı yırtıyo görümceme bıraktım bugün 2 saatliğineallah işin çok zor dio mahvediyo beni kendi kurallarını koyma istiyo uyanık kesinlikle bişi kabul etmio su haricinde ok zor bu günler bütüngünde ayaktan inmio yoksa uyumuyoda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…