2009 Kasm Anneleri

nolduki ters bi durum mu var bilmiyorumkismile

3 gündür kızım ateşleniyodu devamlı dok gittik tahlilde barsak enfeksiyonu geçiriyo dedi dok gittiği için başka dok ilaç yazdı oda kızımda alerji yaptı yüzü vucudu hep kızardı pazar akşamı acile gittik ateşi vardı acilde dok o ilacı verme dedi neyse dün kendi dok gittik kan tahlili yaptırdı az bir enfeksiyon var dedi ilacı kesti şu an iyi çok şükür ay ama o kadar üzülüyodum ki ateşi var diye oturup ağladım

selam hatınlaaa oğlan gene uyandı iki saattir uğraşıyorummm uyuttum da kaçtım geneeee
napıyonuz bakim
noldu kız yarem

bu arada ek gıdaya geçirdi sefil kızımı yoğurtla başladık bir kaç gün sonra havuç suyu verecem

cnmm geçmiş olsunnn
:teselli:
benm oğlan da ateşlenince içimden bişeyler kopuyor sanki elim ayağım titriyor kociş de ohoo daha neler görcez ateşlenmeler kızamıklar düşüp bi yerini kanatmalar hatta belki kırmalar azcık sakin ol diyor haklı da sakin olmayı öğrenmemiz lazım ama kelin ilacı olsa misali ben de oturup ağlıyorum.... :sinifsinif:

selam kızlar, nasılsınız?? bişi sorcam bu ara kızım dehşet salya akıtmaya başladı ve hep mız mız. hiç neşesi yok eskisi gibi sürekli parmağımı ısırmaya çalışıyo. diş mi çıkarıcak acaba?? var mı kasım bebeklerinden diş patlatan ??

gıı çıtırtııııı bizimkiler 4.5 aylık olmus bugun :icecream:
bugün değel nan yarın oliler 4,5 aylık bacım bugün 4 ay 14 gün 1 saat 50 dk.lık oldu benimki
zira benim keltoş 12 de doğdu:roflol::roflol::roflol::roflol:
yaremcim geçmiş olsun canım yaaa çok zor ateş olaylarııı

ya geçmiş olsunn noluyo bu bebişe bee doğduğundan beri bi enfeksiyondur gidio :sinifsinif: yarem sen su falan veriomusun bebeğe yani neden oluyomuş bu enfeksiyon bu kadar bilmiyorumkismile

bugün değel nan yarın oliler 4,5 aylık bacım bugün 4 ay 14 gün 1 saat 50 dk.lık oldu benimki
zira benim keltoş 12 de doğdu:roflol::roflol::roflol::roflol:

dk ya kadar saydın yani :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hoşgeldin şekerŞeniz

hoşbuldummm çıtırtımmmopuyorumnanaktan

cnm bizim de öyle merak etme belki aydan dolayıdır böyle davranıyo olabilirler hepsi

kız alemsinn dk dk hesap mı tutuyon

dk ya kadar saydın yani :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hoşbuldummm çıtırtımmmopuyorumnanaktan
saydım valla saniyeyide sölicedimde mesaj buraya ulaşana kaa saniyesi geçer dedim:roflol::roflol::roflol::roflol:
cnm bizim de öyle merak etme belki aydan dolayıdır böyle davranıyo olabilirler hepsi

kız alemsinn dk dk hesap mı tutuyon

bunnar adama böle hesap kitap yaptıriler işte:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…