slm kimseçikleri beni merak etmedi mi len
nolduki ters bi durum mu var bilmiyorumkismile
3 gündür kızım ateşleniyodu devamlı dok gittik tahlilde barsak enfeksiyonu geçiriyo dedi dok gittiği için başka dok ilaç yazdı oda kızımda alerji yaptı yüzü vucudu hep kızardı pazar akşamı acile gittik ateşi vardı acilde dok o ilacı verme dedi neyse dün kendi dok gittik kan tahlili yaptırdı az bir enfeksiyon var dedi ilacı kesti şu an iyi çok şükür ay ama o kadar üzülüyodum ki ateşi var diye oturup ağladım
bugün değel nan yarın oliler 4,5 aylık bacım bugün 4 ay 14 gün 1 saat 50 dk.lık oldu benimkigıı çıtırtııııı bizimkiler 4.5 aylık olmus bugun :icecream:
yaremcim geçmiş olsun canım yaaa çok zor ateş olaylarııı3 gündür kızım ateşleniyodu devamlı dok gittik tahlilde barsak enfeksiyonu geçiriyo dedi dok gittiği için başka dok ilaç yazdı oda kızımda alerji yaptı yüzü vucudu hep kızardı pazar akşamı acile gittik ateşi vardı acilde dok o ilacı verme dedi neyse dün kendi dok gittik kan tahlili yaptırdı az bir enfeksiyon var dedi ilacı kesti şu an iyi çok şükür ay ama o kadar üzülüyodum ki ateşi var diye oturup ağladım
3 gündür kızım ateşleniyodu devamlı dok gittik tahlilde barsak enfeksiyonu geçiriyo dedi dok gittiği için başka dok ilaç yazdı oda kızımda alerji yaptı yüzü vucudu hep kızardı pazar akşamı acile gittik ateşi vardı acilde dok o ilacı verme dedi neyse dün kendi dok gittik kan tahlili yaptırdı az bir enfeksiyon var dedi ilacı kesti şu an iyi çok şükür ay ama o kadar üzülüyodum ki ateşi var diye oturup ağladım
selam kızlar ne var ne yok...geçmişe bakamadım...
yarem geçmiş olsun canım(
bugün değel nan yarın oliler 4,5 aylık bacım bugün 4 ay 14 gün 1 saat 50 dk.lık oldu benimki
zira benim keltoş 12 de doğdu:roflol::roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin şekerŞeniz
cnm bizim de öyle merak etme belki aydan dolayıdır böyle davranıyo olabilirler hepsiselam kızlar, nasılsınız?? bişi sorcam bu ara kızım dehşet salya akıtmaya başladı ve hep mız mız. hiç neşesi yok eskisi gibi sürekli parmağımı ısırmaya çalışıyo. diş mi çıkarıcak acaba?? var mı kasım bebeklerinden diş patlatan ??
bugün değel nan yarın oliler 4,5 aylık bacım bugün 4 ay 14 gün 1 saat 50 dk.lık oldu benimki
zira benim keltoş 12 de doğdu:roflol::roflol::roflol::roflol:
yaremcim geçmiş olsun canım yaaa çok zor ateş olaylarııı
saydım valla saniyeyide sölicedimde mesaj buraya ulaşana kaa saniyesi geçer dedim:roflol::roflol::roflol::roflol:dk ya kadar saydın yani :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hoşbuldummm çıtırtımmmopuyorumnanaktan
cnm bizim de öyle merak etme belki aydan dolayıdır böyle davranıyo olabilirler hepsi
kız alemsinn dk dk hesap mı tutuyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?