2009 Kasm Anneleri

bende dün gezmekteydim kreş gibiydi mubarek ev :))
benimkide seste uyuyamıyo cok korkuyo
yatak odasında sesszilikte anca 15 dakika uyudu valla
seninkide korkuyodur
benimki uyuyana kadar 1 oluyo yaa
10 da uyuyo ondan sonra kalkmasın diye herseyi yapıoyorum ama 10 30 da gene ayakta
sonra bi daha uykusu gels,n diye bekle :sinifsinif:

abovv gurbettt zor vallaaaa ben de düşünüyorum kara kara şimdiden?

benm oğluş da iki saatte bir kalkıyor geceee napıcaz yav bunlarııı

ya kızlar bu demir damlası iğrenç bişi vermesek olmuyo muuuu

zor valla uykularım kaçıyo şimdiden.
benim oğlanda ne güzel uyuyordu 5 saat aralıksız şimdi 3 saat uyusa oh be diyom valla. yapacak bişey yok düzene girmesini bekleyeceğiz.
biz 5. ayda başlayacakmışız dr öle dedi. şimdi çok ihtiyacı yok dedi

arkadaşım bence ver kemik gelişimi için çok önemli. bize ferrum verdi dr. mürekkep gibi ben bide halıya döktüm lekesi zor çıktı ya...

ben vermiycem sonuşta kan damlası değilmi ben pekmez verecem her gün 1 çay kaşığı pekmez ısmarladım doğal onu verecema.sa.s

selam kızlar aralık annelerındenım ben ama kızım 7 kasımda dunyaya geldi
arada yazıyorum soru sormaya size sagolun cevaplarınız için
1 haftadır kızım hiç agu guuu seslerı çıkartmıyor bize ondan önce hep konuşurdu kendı kendıne bızle 1 haftadır nedense konuşunca guluyor sadece ve sıkıldıgında ıhhıhh dıye sesler çıkarıyor agular neden kesıldı kı acaba normalmı bilemedım

hoşgeldin canım endişelenmene gerek yok canım bunların ne zaman ne yapacağı belli olmuyo bi günü bi günlerine uymuyorki egular bitecek yeni yeni şeyler gelecek benimkide ilk başta daha çok agu sesleri çıkarıyodu şimdi onun yerini tükürük püskürtmeler aldı ellerini ağzına sokmalar, salyalar , dönmeye çalışmalar annelik işte insan nasılda hemen düşüncelere dalıyo demi a.sa.s

hoşbulduk
hay Allah razı olsun senden valla oyle tırstım ne oluyor dıye Allah korusun yuz tane şey geçiyor insanın aklından dedıgın şeylerın tumu var dönmeye calışma 2 el agızda salya tukuruk falan babasıda neden agular yok 1 haftadır eskısı gibi diyınce size sormak aklıma geldi çakma aralık annesı olunca :) bizim kızlardan da önde olduk tabi sagolun ıyıkı varsınız

rica ederim canım benim her zaman beklerizŞeniz
aklına kötü şeyler getirme canım :1hug:

Merhaba arkadaşlar ben de Kasım 209 annesi olarak geldim aranıza kabul ederseniz :) oğlum 10 Kasım'da dünyaya geldi, 2560 gr ve 45 cm olarak...Son 4 haftasında beslenemediğinden sezeryana karar verdi doktorumuz epidural sezeryan olduk. ılk başta gelişimi çok iyiydi ama bu ay yavaşladı kilo ve boy değerlerindeki artış. Bu ayki kontrolümüzde 63 cm ve 6150 gr geldik...Gece uyurken uykusu bölünmesin diye doyurmadım bu ay sanırım onun etkisi ama uykusunda emince kusuyor ne yapayım kusmasın demiştim...

kızlar bu arada şu demir damlası için dr. önemli demişti fakat kızımın kakası demir gibi pas kokuyo rengide koyulaşt normaldir herhalde dimi atletine damladı çıkaramıyorum nasıl çıkar bu leke bilemedim..

canım evet kakasında koku ve renk farkı oluyo.
bende halıya damlattım zor çıktı. ama çıkıyo leke çıkartıcı dene istersen.

canım evet kakasında koku ve renk farkı oluyo.
bende halıya damlattım zor çıktı. ama çıkıyo leke çıkartıcı dene istersen.

sağol canım, sanırım uzun bir sürede içicek minnoşlar bu damlayı önemliymiş bazı doktorlar 5. ayda başlatıyomuş bizimki 4. ayda başlattı bağırsaklarınıda çalıştırıyo sanırım daha sık kaka yapar oldu.

kızlar dün bebeği buru akıntısı ve ateşten dolayı doktoruna götürdüm kulağında iltihap başlangıcı üst solunum yolu enfeksiyonuu var ddedi sonra kaç gündür ayağının dışa bastığımızı farkettiğimiz söyledim kalça filmi istedii sonra bizi ortepideye yolladı sonuç bi kalçada az açıklık ve çıkık varmışş büyük bir havluyla ayağını açık tutmam gerektiği söyeldii düzelirmiş okadar üzüldümkii şükür düzelicek bişeymiş doğduğunda yoktu sonradn oldu yanii nasıl içim yandı anlatamam ayrıcaa 7kiloyu geçkin sandığım kilosuda 6.900 çıktı ek gıdalara başladık ilk çorbasını bugün tatırdım meyve suyu na başlamıştık zaten şimdi yarın bi profa. daha gidicezz inşş kötü bişey demzzı

canım cok gecmiş olsun
inş. cabucak iyileşir ufaklık
:Saruboceq:

cnm öncelikle geçmiş olsun
açar açmaz yazını okudum hemen cvp yazam dedim
benim kızdada vardı bu ay tekrar çekildik ult. ve düzelmiş
bence canını sıkma bizimde az bişey vardı
dr çift bez bağla dedi kafi yada dediğin gibi araya havlu kayulabilir
ben çift bez bağladım sorun olmadı allahıma çok şükür geçti cnm
aynı şekilde kartanem ve alıman elifin kıslarında olduydu ama onlarında geçti cnm
bence kafana takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…