bende dün gezmekteydim kreş gibiydi mubarek ev :))slm canım kolay gelsin şimdiden bende ütü yaptım bugün o kadr
ayyy akşam banyo yaptırdım uyur dedim uyumadı 10 da da o uymak istedi bu sefer ben uyutmadım 1 saat daha dayan diye çünkü hergün 11 de uyuyor sabahta çok huzursuzdu neden acep anlamadım enesin sesinden çok korkuyor acep ondan mı uyumuyorkaydirigubbakcemile3
abovv gurbettt zor vallaaaa ben de düşünüyorum kara kara şimdiden?
benm oğluş da iki saatte bir kalkıyor geceee napıcaz yav bunlarııı
ya kızlar bu demir damlası iğrenç bişi vermesek olmuyo muuuu
selam kızlar aralık annelerındenım ben ama kızım 7 kasımda dunyaya geldi
arada yazıyorum soru sormaya size sagolun cevaplarınız için
1 haftadır kızım hiç agu guuu seslerı çıkartmıyor bize ondan önce hep konuşurdu kendı kendıne bızle 1 haftadır nedense konuşunca guluyor sadece ve sıkıldıgında ıhhıhh dıye sesler çıkarıyor agular neden kesıldı kı acaba normalmı bilemedım
hoşgeldin canım endişelenmene gerek yok canım bunların ne zaman ne yapacağı belli olmuyo bi günü bi günlerine uymuyorki egular bitecek yeni yeni şeyler gelecek benimkide ilk başta daha çok agu sesleri çıkarıyodu şimdi onun yerini tükürük püskürtmeler aldı ellerini ağzına sokmalar, salyalar , dönmeye çalışmalar annelik işte insan nasılda hemen düşüncelere dalıyo demi a.sa.s
hoşbulduk
hay Allah razı olsun senden valla oyle tırstım ne oluyor dıye Allah korusun yuz tane şey geçiyor insanın aklından dedıgın şeylerın tumu var dönmeye calışma 2 el agızda salya tukuruk falan babasıda neden agular yok 1 haftadır eskısı gibi diyınce size sormak aklıma geldi çakma aralık annesı olunca :) bizim kızlardan da önde olduk tabi sagolun ıyıkı varsınız
kızlar bu arada şu demir damlası için dr. önemli demişti fakat kızımın kakası demir gibi pas kokuyo rengide koyulaşt normaldir herhalde dimi atletine damladı çıkaramıyorum nasıl çıkar bu leke bilemedim..
oğlan kaka yaptı gene..rekor kıracak ya bağısakları aşırı çalışıyo var bisorun(
canım evet kakasında koku ve renk farkı oluyo.
bende halıya damlattım zor çıktı. ama çıkıyo leke çıkartıcı dene istersen.
canım cok gecmiş olsunkızlar dün bebeği buru akıntısı ve ateşten dolayı doktoruna götürdüm kulağında iltihap başlangıcı üst solunum yolu enfeksiyonuu var ddedi sonra kaç gündür ayağının dışa bastığımızı farkettiğimiz söyledim kalça filmi istedii sonra bizi ortepideye yolladı sonuç bi kalçada az açıklık ve çıkık varmışş büyük bir havluyla ayağını açık tutmam gerektiği söyeldii düzelirmiş okadar üzüldümkii şükür düzelicek bişeymiş doğduğunda yoktu sonradn oldu yanii nasıl içim yandı anlatamam ayrıcaa 7kiloyu geçkin sandığım kilosuda 6.900 çıktı ek gıdalara başladık ilk çorbasını bugün tatırdım meyve suyu na başlamıştık zaten şimdi yarın bi profa. daha gidicezz inşş kötü bişey demzzı
kızlar dün bebeği buru akıntısı ve ateşten dolayı doktoruna götürdüm kulağında iltihap başlangıcı üst solunum yolu enfeksiyonuu var ddedi sonra kaç gündür ayağının dışa bastığımızı farkettiğimiz söyledim kalça filmi istedii sonra bizi ortepideye yolladı sonuç bi kalçada az açıklık ve çıkık varmışş büyük bir havluyla ayağını açık tutmam gerektiği söyeldii düzelirmiş okadar üzüldümkii şükür düzelicek bişeymiş doğduğunda yoktu sonradn oldu yanii nasıl içim yandı anlatamam ayrıcaa 7kiloyu geçkin sandığım kilosuda 6.900 çıktı ek gıdalara başladık ilk çorbasını bugün tatırdım meyve suyu na başlamıştık zaten şimdi yarın bi profa. daha gidicezz inşş kötü bişey demzzı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?