2009 Kasm Anneleri

varmı incelme ölçtünmü hiç
benim göbekte 5 cm
belde 4 cm
popoda sadece 1 cm incelme oldu
58.5 kiloyum bakalım

leslie diye bi hatun var yürüyüşle zayıflıyosun indirdim ben programı
8 km yürdüm gecen gece bu gecede yapıcam ama ne kadar yaparım bilmiyuorum
sende yapabilirsin süper

tebrik ederim seni bravo bu alkış sanaalkisalkisalkis
canım ben arada yapıyorum ama pek değil ya
sen şu süper programını yazsana bana tekrar ben unutuyom ya pc ye kaydedeyim canım

bu arada destna zeytin geçmiş olsun

tebrik ederim seni bravo bu alkış sanaalkisalkisalkis
canım ben arada yapıyorum ama pek değil ya
sen şu süper programını yazsana bana tekrar ben unutuyom ya pc ye kaydedeyim canım

bu arada destna zeytin geçmiş olsun

canım özeline lesliyi gonderdim
onu yapınca baska bişi yapmasanda incelirsin canım

bu arada sütüm etkilenmesin diye anason ve rezene ıhlamur bol içiyorum
her yemekten yiyorum ama abartmıyorum
ekmek gunde 1 iki dilimi asmıyorum
arada tatlı yiyorum onu cok kısmadım

spor olarak leslie ile yürüyosam yer hareketlerinden sadece mekik yapıyorum

sen baslangıc için
3x20 düz yarım mekik
2x15 yan mekik
alt karın kasları için 3x15 ayaklarını düz yapıp yerden bir karıs yukarı kaldırıp makas hareketi yada asagı yukarı ayaklarını kaldırıp indirebilirsin
senin popişte problem yoktu sanırım eger istersen onuda yazabilirim

yok canım kosu bandı deil
calısanlar ve spor yapamayanlar için leslie diye bi bayan odanın içinde rahatlıkla yapabilecegin hareketleri yaparak zayıflatıyormus
google da leslie sansone diye aratırsan cıkar izle canım hosuna giderse benim indirdiğim seyin linkini yollarım sana

canım versene linkini hergün yapamasamda yaparım plates kadar..hiç yoktan iyidir..

oyyyy, kac gundur bi rehavet var uzerimde.
halbuki pazartesi butun gun oglanin odasini temizledim, camlarini sildim falan ve guya bu hafta hergun bi odayi yapicaktim ama sonra bu istek gecti.-tatlicadiarzu-

dun doktordaydik. cok sukur enfeksiyon gecmis. asimizi olduk geldik.

bu arada bebegi hasta olanlar ve ameliyat olanlara cok gecmis olsun. tek tek alinti yapamiycam, ilgili kisiler lutfen ustune alinsin.opuyorumnanaktan

canım özeline lesliyi gonderdim
onu yapınca baska bişi yapmasanda incelirsin canım

bu arada sütüm etkilenmesin diye anason ve rezene ıhlamur bol içiyorum
her yemekten yiyorum ama abartmıyorum
ekmek gunde 1 iki dilimi asmıyorum
arada tatlı yiyorum onu cok kısmadım

spor olarak leslie ile yürüyosam yer hareketlerinden sadece mekik yapıyorum

sen baslangıc için
3x20 düz yarım mekik
2x15 yan mekik
alt karın kasları için 3x15 ayaklarını düz yapıp yerden bir karıs yukarı kaldırıp makas hareketi yada asagı yukarı ayaklarını kaldırıp indirebilirsin
senin popişte problem yoktu sanırım eger istersen onuda yazabilirim

canım çok sağol
yok popiş küçük aksi gibi azcık olaydı iyi olurdu
ben başlayayım
ama 3 gündür akşam 7 den sonra su dışında hiçbişey yiyip içmiyom ha bi bardakta humana
bugünde azcık kolbastı oynadım nefes nefese kaldım bak oda süper spor için ip atlamak gibi
halbuki pazartesi butun gun oglanin odasini temizledim, camlarini sildim falan ve guya bu hafta hergun bi odayi yapicaktim ama sonra bu istek gecti.-tatlicadiarzu-

bu arada bebegi hasta olanlar ve ameliyat olanlara cok gecmis olsun. tek tek alinti yapamiycam, ilgili kisiler lutfen ustune alinsin.opuyorumnanaktan

geçmiş olsuın canım oh geçmiş gözünüz aydın inş aşılar ateş yapmaz bize yapmadı bende ilaç vermedim o yüzden

hadi gecmiş olsun canım opuyorumnanaktan

slm canıma.s.
bu hafta herkes dağılmış zaten baya boş oluyo topic..
bende temzilikteydim bugün..
nazcımın iyleşmesine sevindim:lepi:
bizimde hiç keyfimiz yok cmts gününü bekliyorum bakalım dr.gidicezeyvahedigeldismile

canım çok sağol
yok popiş küçük aksi gibi azcık olaydı iyi olurdu
ben başlayayım
ama 3 gündür akşam 7 den sonra su dışında hiçbişey yiyip içmiyom ha bi bardakta humana
bugünde azcık kolbastı oynadım nefes nefese kaldım bak oda süper spor için ip atlamak gibi

geçmiş olsuın canım oh geçmiş gözünüz aydın inş aşılar ateş yapmaz bize yapmadı bende ilaç vermedim o yüzden

haklısın canım

yaa bu bebekler hastalanınca çok üzülüyorummm :((((
bi sürü alıntı yaptım ama hepsi kayboldu sinir oldumm! geçmiş olsun tüm miniklereee...

kenya o kadını bi arkadaşım da sölemişti süper bişey diye sen nerden indirdin ???

kenya indiriyorum canım çok sağol
buna başlamadan ölçülerimi alayım sonra haftalıkmı kontrol ediyosun sen

kenya duymuyo nerden indiriyosun bana da söle bakimmm...

ben de ölçülerimi alıyım da yaz gelmeden başlim artık...beraber yaparsak kendimi mecbur hissederim hem yoksa kalıcak bu döt böle...eyvahedigeldismile

allahım bu çocuk komik ya elini midesine kadar sokuyo sonrada öğürüyo offfff öğürme bitince hop eller gene ağza

yaa bu bebekler hastalanınca çok üzülüyorummm :((((
bi sürü alıntı yaptım ama hepsi kayboldu sinir oldumm! geçmiş olsun tüm miniklereee...

kenya o kadını bi arkadaşım da sölemişti süper bişey diye sen nerden indirdin ???
yoolıyım canım sanada
haftalık cuma gunleri kontrol ediyorum ben
kenya duymuyo nerden indiriyosun bana da söle bakimmm...

ben de ölçülerimi alıyım da yaz gelmeden başlim artık...beraber yaparsak kendimi mecbur hissederim hem yoksa kalıcak bu döt böle...eyvahedigeldismile

yolluyom canımmm

yaa bu zımbırtı neyse hep beraber yapalım bencedeee gaza geliriz birbirimizdeeennn delikafadulden
kenyaaa kızzz bu senin branşın hadi bize hocalık yappp alkisalkisalkis
topic açıp ordamı yapsak
2009 kasım anneleri leslie ile zayıflıyorr nasıll sempatiksalakcinni

yine şu allta kimlerin olup olmadığını gösteren zımbırtı kaybolmuş alsanaalsanasmile
kime konuşuyom bilemedim ne gıcık bi durum yaa kaydirigubbakcemile

selam kızlar.oglum uyudu emerken yerıne koydum
uyanabılır.
yarın sabah ıcın mekık yapmaya karar werdım esımde motıwe edıcek
ama sızde bısıler yapıyosunuz zayıflamak ıcın herhal.
banada soleyın bende yapam ya
bu mesajı yazana kaa uyandı gıttım tekrar uyuttum..

Back
X