2009 Kasm Anneleri

çok şşükür şimdi iyi kulandığımız ilaçdan dolayıda yzünde alerji oluştu ondan sonra ateşi düştü çok kötü ya diloş ek gıdaya geçtin mi

yok canım geçmedim dr a gittik 3 habaşlamayalım dedi bende bekliyom bu ay başlarız kesin
sen geçtinmi

yarencim çok geçmiş olsun canım benim üzme kendini..gerçi ben sürekli üzülüyorum bişeyimi var diye..
seninki amip olmuştu dimi daha önce?biz de aynı sorunu yaşadık şimdide bi problem var kesin kakasında..bu bikere olunca geçmiyo heralde ya off..
ben rota da yaptırmadım aksine bebeğim hassas çıktı bu konudamafoldumben

saol canım amip geçti şükür ama şimdide ishal çok yapıyo cumartesi gün 13 defa yaptı sizede geçmiş ıolsun

yok canım geçmedim dr a gittik 3 habaşlamayalım dedi bende bekliyom bu ay başlarız kesin
sen geçtinmi

evet ben vermeye başladım ilk önce elma suyu verdim çok sevdi iki mama kaşığı verdim şimdi onu bıraktım isahal oldu diye yoğurt verdim bu günde piriçi haşladım suyu kalınlaşınca verdim

yaa bu zımbırtı neyse hep beraber yapalım bencedeee gaza geliriz birbirimizdeeennn delikafadulden
kenyaaa kızzz bu senin branşın hadi bize hocalık yappp alkisalkisalkis
topic açıp ordamı yapsak
2009 kasım anneleri leslie ile zayıflıyorr nasıll sempatiksalakcinni

haklısın motive olmak cok önemli benim üçüncü haftam bu hafta bakalım 55 e düşersem süper olucak
bi topik acmıstı ebiş ama pek kimse girmedi
bir daha acalım belki motivasyon için işe yarar

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben bugün kızımda dzen kuraya karar verdim ve uyurken mama vermedim aç bıraktım mecbur uyanık yedi ve 2 saat arayla verdim oyaladım ayağımdada sallamadım bütün gün ayakta olan çocuk ağlaya ağlaya uyudu kaldı mecbur kalınca 1haftaya alışır inş en sonunda dayanamadı mamasını yedi sızdı 125 cc lik mamayı uykuda 1 saatte bitiriyodu uyank 15dk içti ve sızdı 2 3 ekadar oturuyoduk normalde bakalım böle devam edebilcezmi bide gazımız geçse tam olucak...

Back
X