genel olarak ivett sempatiksalakcinni
bir yasina kadar yastik onermiyolar ya ondan sormustum ama yastik kullaniyosan gece yuzustu yatirma.
gunduz uykusunu toplamda 2-2,5 bilemedin 3 saate yakin birsey uyumasina izin veriyorum. fazla olursa gece acisini cikariyo benden.:sinifsinif:
ama 2-2,5 saat arasi iyi oluyo.
ben de alt açmanın yastığıyla yatırıyorum bebişi
benımkı ılk sabah uykusunu 1 saat oglenı 1 saat aksam 2 saate yakın uyur
aksam da 9 bucuk da sızar ama zorla cunku sırt ustu yatma fobısı war kuzumda:1ninca:lülülülülülü
aksam uykusunu 1 saate ındırecegım..
ama dun 5 saatten fazla uyudu
dun ısım wardı bıde dısarı cıktık ya dengeleyemedık neyse dun oldu bı kaza sımdı uyanır benımkı yada ben ope koklaya uyandırırım
gece bı facıa daha cekememhihoyyyt:jeyyar:
canım iyi yapıyosun gece tehlikeli kesinlikle amannn..bide enteresan bi şey..oğlumu yüzustu uyutuyorum ben gunduzlerı kontrol edebılıyorum dıye..oda cok rahat uyuyor.ama sanırım alıstı we gece sırt ustu koyunca o sebepten uyanıyor..bugun ıkı kere sırt ustu koydum uyandı sımdıde koydum agladı aldım yuz ustu cewırdım uyudu hemen..gece yapamamkı ya..korkarım gunduz neysede sanırım alıstı o sebepten koyunca uyanıyor gecelerı..
canım hamlıktandır..gerçi bizim evdede çok rutubet var oda etkiliyo kasları kemikleri ağrıtıyo:bbo:kızlar..ozellıkle kenyaaaaaa
ben bugun sabah spor yaptım kendımce ewde azcık ısınm ahareketı sonra mekık y olamaz ole bısey..kaslarım erımıs sankıkalkamadım yattıgım terden heryerım agrıyo dız kapaklarım belım sırtım
acaba ham oldugum ıcınmı ew rutubetlı ondan mı
ya delırıcem ben daha 28 yasımdayım ne bu ya
gece oğlumun üstü hep açık.
ne örtsem tekme tekme ayaklarını üstüne atıyo.
sizde de böyle mi???
kundak yapmayi biraktigimdan beri boyle.
battaniyesinin altina ince pike ortup yanlara sikistiriyorum, azcikda olsa tutuyo.
ben alttan penye battaniyesine sarıyorum kolları hep dışarıda ama,üstüne kalın battaniyesini örtüyorum,penye üsttekinin kaymasınıda engelliyo..pek açamıyo şimdilik..iyiyim tatlım bende. pek değişiklik yok aynı işte..
benimkide öyle yaaa akannehir
ben de battaniyesini yatağın kenarlarına sıkıştırıyom iyice. ama yinede çok zorlarsa açıyo
canım çoğunluk geçti ek gıdaya,bi biz mi kaldık ne..gerçi bende iki kez birer kaşık yoğurt vermeye çalıştım yemedi..şimdi ufak bi kavanozda yine mayaladım yoğurt bakalım,bir-iki çay kaşığı yese yeter..zemuszemusslm millet
darksea napiin hacı?
wannacımm senden nbrr
ben hala ek gıdaya geçmedim ben de yoğurt üretimine başlıyım da birer kaşık veriyim bari anca alışır dimi
canım benimkide işte 1 aydır senin dediğin gibi. büyüdükçe daha az ağlar sanıyodum ama bizimkinin huysuzluğu ağlaması artıı malesef. eskiden dışarda gezmeye bayılırdı. şimdi nefret ediyo. hep evde olalım. hep yanında olalım ve sadece onunla ilgilenelim istiyo.
bian ben ve babası ikimiz birden kaybolsak gözünün önünden basıyo çığlığı. bilmiyorumkismile
ay yavrular ya demek ondanmış..bizimkide yalnız asla durmuyo artık ne iş yapsam yanımda götürüyorum yoksa basıyo çığlığı,beni görüncede hemen susup gülüyosempatiksalakcinnievet. ben de okumuştum bi yerde. anneyi kaybedince gözünün önünden kendilerini parçalanacak dağılacak gibi hissediyolarmış. çünkü kendilerini bizimle tek vucut sanıyolarmış opuyorumnanaktan
eeewet yastıkla yatıyo benım oglum bı ıncebırı bıraz kalın ıkı yastıgı war.pamuktan mecbur yastık koydum kafası cok terlerdı bıde burnu tıkalı oldugu ıcın basını yukseltmıstım hasta oldugu donem..kaldı oylece..sen gunduz uykularını kacar saat yapıyosun canım
benımkııııııııııııııııılülülülülülülülülülülülüahhh o ayaklar warya ayaklar benımkı bıde yun yorganda yatıyor kı onu bıle tepelıyor
besıgıne gore yorgan yaptı annemler anam anam nası tepıyo gece once tepıklerı duyuyom oyle kalkıyom
hosgeldın canım
aynennn ben gıdınce odadan basıyo cıglıgı..bende gerı gelıp erkek ol lannnn kız gıbı aglama dıyom guluyo bu seferopuyorumnanaktan
anam bizimkinde var bi gariplik lup lup yutuyo damlayı daha versem içecekhahha:) yok cnm akşama gelcek ama geç gelcek...
ya ben ferro diye başlayan damlayı içiremiyorum çocuğaaaa
dr mu arasam ne etsem ağzında azcık tutup ben bakmazken fışkırtıyor tadı da iğrenç kokusu da o çıkmayan lekesi dee çıldıriciiimmmmm
kiza yuz vermeyede gelmiyo.
oyun halisinda kendi kendine bakiniyodu, azcik ceee yapayim dedim simdi agliyo.akannehir
ben de yastık kullanmıyom. 6 aya kadar bebek ölümlerine en çok sebep olan yastık olurmuş. dikket edin ha hanımlar
ben de yastık kullanmıyom. 6 aya kadar bebek ölümlerine en çok sebep olan yastık olurmuş. dikket edin ha hanımlar
hadi gozun aydin, sende kurtuldun.kaydirigubbakcemile3
kolay oldumu gecis donemi?
bakalım bizimkinin de burnu çok tıkalıydı bugünnnnnben yastik koymuyorum ama basinin altini biraz yukselttim, sabahlari tikanarak uyaniyo. gerci pek bisey fark etmedi.
yatagin icinde donupde uykusunu dagitmasin diye yanina kocaman yastik koyuyorum.kaydirigubbakcemile3
valla ben de bakıyorum karşıdan başı aşağıda gibi geliyyy sanki kan beynine hücum ediy gibi içim rahat etmiyor napiimya ona kalırsa dr lar nelerı yasak edıyor..bızd eyastıkla buyuduk ole dumduz ben bıle rahat edmem kuzum hıc edemezkaydirigubbakcemile3
zaten yun dossekle yatıyo gomuluyo yastık fark edılmıyo bıle kaydirigubbakcemile3
kıyamam ben o kuzucuğaaaaaaaaaaaaaaaaaabakicaksin iste, gunduz kac saat uyursa gece de rahat uyuyo ona gore dengele.
uyuyo oh ne rahat diye birakmamak gerek.
ope koklaya uyandirmaya bayiliyorum. gozlerini daha acamadan bana siritisina hastayim.opuyorumnanaktan
anam bizimkinde var bi gariplik lup lup yutuyo damlayı daha versem içecek
ama lekesi çok gıcık harbiden yalnız hemen suya tutarsan geçiyo haa aklında bulunsun bekletince kalıyo
elini veriyon kolunu kaptırıyon bunnara kaydirigubbakcemile3
ben artık kendı bıldıgımı okuyorum..dr lar basını yukselt dedı bana kac kere
hoş cok yuksek degıl ama yınede bı kac cm yukselıyor..:kedi:
artık yastıgada alıstı zaten kuzum:lepi:
ama hafif yükseltmek daha faydalı yastık deil ben çok ince özel bi yastık kullanıyorum..özellikle uykuda kustuğunda düz olması daha tehlikeli,yanda yatırıyorum gerçi..başıma geldi kusması..
bide solunum yollarından hasta olduğunda kesin biraz yüksekte yatmalıymış,yoksa kulak ve burun iç yapısı kısa olduğundan kulak enfeksiyonu geçirmesine neden oluyomuş..
sizin bebeler dışarı çıkmayı seviyomu. ya biz biyer gidip oturup bişeyler yiyemiyoz. durmuyo. durmuyoo :umursamaz:
nolcak böyle ya. sıkıldım ya bende gezmek dolaşmak istiyom.
kocişle haftasonları açıkhavada kahvaltı keyfi yapmak istiyom ama nerde. geçen gittik. rezilliğin bini bir para. sürekli kucakta gezdirdik bi ben bi o. ben kocişin yüzünü anca rabada eve dönerken gördüm bilmiyorumkismile
cnm görsem lekeyi çıkarıcam ben damlayı gece veriyorum tam uyumak üzereyken yoıksa asla içmiyo bakıyorum bi süre sağa dönüyor sola dönüyor gözler de kapalı hah diyorum kandırdım bu defa ben de uyuyorum ama ben uyuyana kaa ağzında mı tutuyor ne yumurcak lap die çıkarıyo battaniye kıyafet filan anlamıyoooo deli olcam ben bi bakıyorum sabah lekelenmiş gene üst baş. ne edeyim bilmem ki şimdi de ıkınıyo all yok bana kk keyfi filan fazlaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?