ferrasanol la ilgili bi topicte çok çelişkili şeyler var. kimi ben vermiyom pekmez veriyom demiş. ayy inanın kafam çok karıştı. ben hiç ilaç içmeyi sevmem. vitamin bile içmem. bebişede vermek istemiyom ama illa ver diyo sağlık ocağındakiler. bide 9 damla yzdı. aman daha az olmaz dedi. e doktorda bu çok dedi. ya neye kime göre çok anlamadım :umursamaz:
senin oğluş 9 kilo mu gıı kiloya göre veriyolar o damlayı biz 6 veriyoz meselaa
kızlar eccik egelen ilgileneyim evi süpürdüm yıktı oda ortalığı kaydirigubbakcemile3
artık süpürge sesi falanda sakinleştirmiyo nan bunu sempatiksalakcinni
maymun ozge.sempatiksalakcinni
kiz muzu hepsi seviyo, benim kiz yalarken ellerimi tutuyo cekmiyim diye.kaydirigubbakcemile3
bizim doktor muz verebilirsin dedi. sende bi sor sutunle karistirip ver bari bisey gitsin kizin midesine.
akannehir akannehir
uniii anam ben de başlıyım kız kaşık kaşık öğüne geçene kadar zaten 6 ayı geçirecek bunlar heralde sempatiksalakcinni
geçen elma suyu verdimdi 2-3 kaşık anam içti içti sonra hepsini kustu bilmiyorumkismile
yoğurt mayalıciim ben de bugünden tezi yok :lepi:
unique neber tatlım. kız benim kocam sağolsun çok düşüncelidir. çok severüm ben herüfümüü.
ama hergünümüz böle bal gaymak geçmez.
tartışır küseriz de ohh miss gibi. sonrada birbirimizin gönlünüde alırız :jeyyar:
valla ya, en iyisi hic bulasmamak.kaydirigubbakcemile3elini veriyon kolunu kaptırıyon bunnara kaydirigubbakcemile3
hmmmm, olabilir. gunduzde yatagina koymayi dene bakalim.zaten memede falan uyursa kundak yapmadan yatırıyodum ben geceleri
ama ilk uyuturken sarınca anlıyodu uyucanı hemen kapatıyodu gözleri yavaş yavaş alıştı ona da gene sarıyom battaniye ama kolları çıkartıyom yalnız bir sorunumuz var şimdi ben uyuturken yatağımın üstüne incce bi yastığa yatırıp sarıyorum ağzına da emzii veriyom biraz pış pış uyuyo sonra beşiğine koyuyom gece gündüz koymuyom bile
bizimki beşiği oyun yeri uyuma yeri de benim yatağım sanıyo sanırım artık akannehir
senin oğluş 9 kilo mu gıı kiloya göre veriyolar o damlayı biz 6 veriyoz meselaa
allah bozmasın canımmmm
biz de pek severiz birbirimizi nunuya rağmen hala birlikteyiz :roflol::roflol::roflol:
valla ya, en iyisi hic bulasmamak.kaydirigubbakcemile3
hmmmm, olabilir. gunduzde yatagina koymayi dene bakalim.
bizde 3 damla basladik, 6 damalaya cikicaz.
daha dun basladik, bir kac gun 3 vericem sonra 4 falan.
6. damlaya mumkun oldugu kadar gec geceyim, tadi cok igrenc.akannehir
sende herseyi heves etme.:mymeka:ne kocalar var bee :)))
ben de sizden duya duya heves ettim bi gün öyle yapim dedim nasıl olduysa uyuya kalmışım normalde çok zor uyurum...bizim babamız da geldi kızını öpe koklaya aldı yerine yatırdı bana da aşkım napıyosun yaa ne kadar tehlikeli bişey ya çocuk boğulsaydı olucak iş mi diye söylene söylene gitti :roflol::roflol::roflol:
aa muz veriliyo mu şimdiii CADIARZU
sabahın köründe yoğurt yaptım tutmamış hofffffffff akannehirakannehir
ay allam ya kıyamam ben oğluşuma ya. offffff. pis ferro sanol. bende 6 damlaya indirecem. 1 çay kaşığıda pekmez veririm ya.
yaa bize vermedi dr demir ilacı ????????
kızlar siz mama sandalyesi aldınız mı ?? nasıl bişey almak lazım acaba...??
yaa ben galiba bi araba daha alıcam... amerikadan eşimin teyzesi getirmişti bi araba ama çok büyük hiç kullanışlı diil yazın bi yere giderken arabaya onu koysak çanta falan koycak yer kalmaz dana gibi bişeybaston pusetlerden mi alsak ???
geçen almanyadan ayşemi elif mi demişti bilemedim şimdi demir ilacı vermemişler onun bebişe. türkiyedeki hastaneler ticarethane. doktorlarda iş adamı. ilaçlar tam rant kapısı olmuş. kimse kusura bakmasın ama ben ülkemin özel hastanesinede doktorunada hiç güvenmiyom. yine en iyisi devlet hastaneleri
ya benim oğluş çok zayıfladı ama iştahsız yediremiyorum..
iki kez yoğurt vermeyi denedim hiç yemedi kesin yutmadı bile biraz..
siz maşallah nası yediriyosunuzbilmiyorumkismile
1-2 çay kaşığımı veriyosunuz sonra alışıncamı artırıyosunuz gün günbilmiyorumkismile
sende herseyi heves etme.:mymeka:
bizim dr. verebilirsiniz dedi ama simdilik sadece yalatiyorum.
bende dun aksam ustu mayalamistim, benimde tutmamis.
sulu sulu verdim artik.:kedi:
bizimki ferrum o kaa kötü kokmuyo
unii baston al bence 7. ayda kullanırsın
biz de bu gidişle öle yapcaz halaa normal puset almadık çünkümm
canım kesinlikle katılıyorum..
avrupada ne demir ilacı nede rota aşısı var..
ben rota yaptırmadım..demiride vermiyorum şuan ama dr ne diycek bilmiyorum..dokundu o ilaç birkaç gün verdim pişman oldum..
ama özel de devlet de aynı bence..
yaa bize vermedi dr demir ilacı ????????
kızlar siz mama sandalyesi aldınız mı ?? nasıl bişey almak lazım acaba...??
yaa ben galiba bi araba daha alıcam... amerikadan eşimin teyzesi getirmişti bi araba ama çok büyük hiç kullanışlı diil yazın bi yere giderken arabaya onu koysak çanta falan koycak yer kalmaz dana gibi bişeybaston pusetlerden mi alsak ???
ne vuruyosun nan zaten senin yüzünden oldu kaydirigubbakcemile
aslında muzu pirinçli muhallebiye katsak güzel olur muzlu pudink hesabııı :lepi:
ben gidiym de sebze koyim bari ocağa uyanana kadar haşlansın... yoğurt gitti çöpe :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?