- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
benimkide 1 haftadır şöyle uyuyo. birlikte uzanıyoz yatağa. meme ağzında. bide müzik çalan bi oyuncağı var. doğduğu günden beri onla uyur zaten. onu çalarım. öyle emişe emişe hem ben hem o sızarız. babmız gelip onu yatağına koyar. benimde üstümü örter opuyorumnanaktanzaten memede falan uyursa kundak yapmadan yatırıyodum ben geceleri
ama ilk uyuturken sarınca anlıyodu uyucanı hemen kapatıyodu gözleri yavaş yavaş alıştı ona da gene sarıyom battaniye ama kolları çıkartıyom yalnız bir sorunumuz var şimdi ben uyuturken yatağımın üstüne incce bi yastığa yatırıp sarıyorum ağzına da emzii veriyom biraz pış pış uyuyo sonra beşiğine koyuyom gece gündüz koymuyom bile
bizimki beşiği oyun yeri uyuma yeri de benim yatağım sanıyo sanırım artık akannehir
bırı benım doruk paşamımı anlattıbilmiyorumkismilesizin bebeler dışarı çıkmayı seviyomu. ya biz biyer gidip oturup bişeyler yiyemiyoz. durmuyo. durmuyoo :umursamaz:
nolcak böyle ya. sıkıldım ya bende gezmek dolaşmak istiyom.
kocişle haftasonları açıkhavada kahvaltı keyfi yapmak istiyom ama nerde. geçen gittik. rezilliğin bini bir para. sürekli kucakta gezdirdik bi ben bi o. ben kocişin yüzünü anca rabada eve dönerken gördüm bilmiyorumkismile
he işte aynennnvalla ben de bakıyorum karşıdan başı aşağıda gibi geliyyy sanki kan beynine hücum ediy gibi içim rahat etmiyor napiim
e bıraz da ıc gudulerımızle hareket edıyoze tabi sen bebeğini daha iyi tanıyon doktorlardan filan. alıştıysa bebişin sorun olmaz heralde canım
geçen hafta gölbaşına gittik slingde gezdiği için sorun çıkarmadı arabası yok hala çünkü akannehir
bi yerde oturduk o sırada da kucağımda oturdu zaten ama uykusu gelince mızmızlanmaya başladı biz de kalktık arabası olsa uyur kalırmıydı hiçbi fikrim yok bilmiyorumkismile ama ana kucağında falan da uyuyakalmıyo mızmızlanıyo uykusu gelince avmlerde öyle yapmaya başladı son zamanlarda eyvahedigeldismile
sizin bebeler dışarı çıkmayı seviyomu. ya biz biyer gidip oturup bişeyler yiyemiyoz. durmuyo. durmuyoo :umursamaz:
nolcak böyle ya. sıkıldım ya bende gezmek dolaşmak istiyom.
kocişle haftasonları açıkhavada kahvaltı keyfi yapmak istiyom ama nerde. geçen gittik. rezilliğin bini bir para. sürekli kucakta gezdirdik bi ben bi o. ben kocişin yüzünü anca rabada eve dönerken gördüm bilmiyorumkismile
benimkide 1 haftadır şöyle uyuyo. birlikte uzanıyoz yatağa. meme ağzında. bide müzik çalan bi oyuncağı var. doğduğu günden beri onla uyur zaten. onu çalarım. öyle emişe emişe hem ben hem o sızarız. babmız gelip onu yatağına koyar. benimde üstümü örter opuyorumnanaktan
bende boyle uyurdum..ama bırakdım cokda zor bıraktırdım..bı yere gıdınce yada ewe bırı gelınce bu sekıl uyutmak cok zor oluyor cunku o uyudu sanıp kalkıyom ben kalkınc auyanıyor
emmese bıle gozunu acınc abenı gorecek ılle gecen aksam abımle esı geldı resmen ıskence ettı oglum bana 9 bucukt auyuyan cocuk 12 bucuga kadar benı esır aldı
darkseaaa dr süle kız banaa
akropolde rayhan hanım varmış bu sefer onu deniceem anam 5 aydır 5 dr değiştirdim bee
benimkide 1 haftadır şöyle uyuyo. birlikte uzanıyoz yatağa. meme ağzında. bide müzik çalan bi oyuncağı var. doğduğu günden beri onla uyur zaten. onu çalarım. öyle emişe emişe hem ben hem o sızarız. babmız gelip onu yatağına koyar. benimde üstümü örter opuyorumnanaktan
geçen almanyadan ayşemi elif mi demişti bilemedim şimdi demir ilacı vermemişler onun bebişe. türkiyedeki hastaneler ticarethane. doktorlarda iş adamı. ilaçlar tam rant kapısı olmuş. kimse kusura bakmasın ama ben ülkemin özel hastanesinede doktorunada hiç güvenmiyom. yine en iyisi devlet hastaneleri
ne kocalar var bee :)))
ben de sizden duya duya heves ettim bi gün öyle yapim dedim nasıl olduysa uyuya kalmışım normalde çok zor uyurum...bizim babamız da geldi kızını öpe koklaya aldı yerine yatırdı bana da aşkım napıyosun yaa ne kadar tehlikeli bişey ya çocuk boğulsaydı olucak iş mi diye söylene söylene gitti :roflol::roflol::roflol:
unique neber tatlım. kız benim kocam sağolsun çok düşüncelidir. çok severüm ben herüfümüü.
ama hergünümüz böle bal gaymak geçmez.
tartışır küseriz de ohh miss gibi. sonrada birbirimizin gönlünüde alırız :jeyyar:
Ah ahh bizde de şöyle olur; canım kocam gelir gelmez bana der ki "Hadi çocuk uyuyunca sen de yat hemen dinlen", sonra çocuk uyuyunca ben yatmak için uçarak tam uzanmaya giderken herif horlamaya oğluş ağlamaya başlar....:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?