2009 Kasm Anneleri

bizim şaşkın da bazen emerken ağzından çıkıyor meme hemen elini sokuşturuyor ağzı boş kalmasın da ne olursa olsun sokuyor gitsin ağzına:)

ayşecim eliften haber beklim
mail attım bakalım msn açınca alır arar beni
tamamen elife bağlı ayarlarsa görüşcez pazar günü inşallah

hadi bakalim ayarlarsiniz insallah.. gecen fatihle konusurken deseydin keske.. bizim aranmizdaki mesafe 20-30 km kadar kaldi bakalim nasip olur insallah görüsmek..

ayyy buluşuyonuz he ne güzel valla ben merak ediyorum sizleri de afacanları da... ama nerde nasıl buluşcaz imkanı yok anca belki wannayla denk gelcez de yazın görüşcez varmı başka ayvalıka gitçek olannn

bende bu tarafa tatile gelen olursa onlarla buluşurum inşallah,bide izmirde nazlım var karakız gelince onlarlan buluşabilirim :Saruboceq:

kizidami goturuyosun pazara?

ayni benim adam.
kucakta dolastirmayi marifet saniyo.
bide uyutma dedigim halde kucaginda uyku pozisyonuna getirip dolastiriyo.:oklava:
hatta disari cikinca bile kucaginda dolastiriyo, ben arkadan bos puseti itiyorum.

aynen ya hepsi aynımış bu kocişlerinakannehir
geliyo hemen kucağına alıyo yatırarak dolaştırıyo ve tabi saat 7-7.30 yavru uyku moduna geçiyo-tatlicadiarzu-

hadi bakalim ayarlarsiniz insallah.. gecen fatihle konusurken deseydin keske.. bizim aranmizdaki mesafe 20-30 km kadar kaldi bakalim nasip olur insallah görüsmek..
ohh ne güsel sizde görüşürsünüz inşallah:Saruboceq:
ayşee benim yerimede şöyle yanaklarını sıkıştır güzel geliniminŞeniz

pazar günü görürsem senin içinde ben sıkarım gelininin nanaklarındanhihoyyyt

slm ben geldimhihoyyyt
ayşecim nerdesin kızım sen hangi ara gittin ablana gıı-tatlicadiarzu-
wannam özledim seni gız nasıl gidiy Şeniz
sende giremedin galba bu aralar ne var ne yok
edoşşşşşşşş gı senlede bayadır görüşemedik sen ne edin bakemmm-tatlicadiarzu-
ne yemeği yaptın de hele belkim akşama aynından yaparumkaydirigubbakcemile3

evet, bi rehavet vardi uzerimde, gerci hala var.
bahar yorgunlugu herhalde.mirmirmirmir

ayy çok korktum durmazsa diye ama eğlenceli geldi ben tezgahımda yemek yaptım dolabı falan sildim oda hem beni seyretti hemde oyuncaklarıyla oynadı hihoyyythihoyyyt

eee wannam olmaz bişey sever nazcıımda opuyorumnanaktan abisinden kalmış idare etcek kuşum kaydirigubbakcemile3

benim kizda sevecek herhalde. bende onune oyuncak yigarim artik.kaydirigubbakcemile3

hehe gene geldim ben:=) doktoru aradım içmiyo bu mereti didim bak sen uyanığa diyyyy başka damla verdi tadı daha iyiymiş bakalım onu alcam en kısa zamanda ferro yu beğenmedi bizim oğlan şimci de uyudu abov tüp de bitmiş kociş de yok o kaa para da yok üstümde allahtan akşma yemeğe gelmicek ben de yeşil salata yiyeyim 58 kilo olmuşum kızlar ne ara aldım kiloyu dicem ama hapır hupur yiyorum normal de alışkın deilim ben kilo almayaaaaa
tadi daha iyi olan varda niye bastan ondan vermiyolar.:oklava:

sen kontole götürdünmü nazi nasil gelisimi?

sali asiya gittik, cok sukur 6 kiloyu gecmisiz.hihoyyyt

benim kizda sevecek herhalde. bende onune oyuncak yigarim artik.kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
aferim nazıma :sm_cool:
sonunda 6 kiloyu geçmiş hee maşallahh :nazar::nazar:
başladınmı sende wannam ek gıdalara buyrunnnnnnnnn

ayşecim geçmiş olsun..
çok kaka mı yapıyodu seninkide?
bende çok korkuyorum 1 haftadır kakadan mahvoldu kilo almdı kesinde,vermemiştir diye dua ediyorum..hep ishal gibi sulu kaka yapıyo günde 3-4 kez..cmts göreceğizeyvahedigeldismile

ayşee benim yerimede şöyle yanaklarını sıkıştır güzel geliniminŞeniz

olur canim önce bi kendim icin yiyimde kalirsa senin icinde yaparimkaydirigubbakcemile3

ayyy buluşuyonuz he ne güzel valla ben merak ediyorum sizleri de afacanları da... ama nerde nasıl buluşcaz imkanı yok anca belki wannayla denk gelcez de yazın görüşcez varmı başka ayvalıka gitçek olannn

biz izmire gidicez istiyodum aslinda tatil icin ayvaliga gitmeyi ama cocuk cok kücük cok fazla yolculuga dayanamicagini düsünüyorum.. günü birlik biyerlere gideriz ancak..

bravo nazcıma maşallah:lepi:

ayşecim geçmiş olsun..
bende çok korkuyorum 1 haftadır kakadan mahvoldu kilo almdı kesinde,vermemiştir diye dua ediyorum..hep ishal gibi sulu kaka yapıyo günde 3-4 kez..cmts göreceğizeyvahedigeldismile

surem cnm bi dr.una sorsana gittiğinde acaba laktoz alerjisi olabilirmi diye :uhm:
çünkü birçok belirtiniz bizim gibi senağlamasenağlama

olur canim önce bi kendim icin yiyimde kalirsa senin icinde yaparimkaydirigubbakcemile3

biz izmire gidicez istiyodum aslinda tatil icin ayvaliga gitmeyi ama cocuk cok kücük cok fazla yolculuga dayanamicagini düsünüyorum.. günü birlik biyerlere gideriz ancak..

önce benim için yee yoksa kalmaz nan :roflol::roflol:
aysee ne zaman gitcen izmiree banada haber et :teytey:

wannaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nazım napıy gıııı nerdesin
burdayim kiz.
Naz abisinin kucaginda.
oglan okuldan geldi catisiyoruz.sempatiksalakcinni

Insallah kizla gidersem bu sene tabiki gorusuruz.Şeniz

aynen ya hepsi aynımış bu kocişlerinakannehir
geliyo hemen kucağına alıyo yatırarak dolaştırıyo ve tabi saat 7-7.30 yavru uyku moduna geçiyo-tatlicadiarzu-

hepsi dayaklik.:oklava:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
aferim nazıma :sm_cool:
sonunda 6 kiloyu geçmiş hee maşallahh :nazar::nazar:
başladınmı sende wannam ek gıdalara buyrunnnnnnnnn
aferin kizima de mi.:lepi::nazar:
elma armut ve yogurt veriyorum.
haftaya yada 1-2 gune sebze deniycem.

maşallah nazıma : nazar :
6 kilo iyiymiş cnm ek gıdayada geçtin zattın ohhhh keyfine dicek yokturyerimseniben

gectim nihayet.
daha sadece tadiyo ama cok zevkli.

simdi gidip elmasini vereyim kizimin.zemuszemus

bende bu tarafa tatile gelen olursa onlarla buluşurum inşallah,bide izmirde nazlım var karakız gelince onlarlan buluşabilirim :Saruboceq:

bende varim nan.. hem belki mayis sonuda gelebiliriz.. görümcem ogluna sünnet dügünü yapicakmis..

ohh ne güsel sizde görüşürsünüz inşallah:Saruboceq:

pazar günü görürsem senin içinde ben sıkarım gelininin nanaklarındanhihoyyyt

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

masallah naza darisi bizim basimiza insallah.. topigin enleri seciyo olsak.. formunu koruyan bebek benimkidir herhaldekaydirigubbakcemile3

ayşecim geçmiş olsun..

mide bagirsak enfeksiyonu gecirdik canim biz.. salgin avrmis burda.. sonra öksürük balgam filan.. baya bi hastalik atlattik.. bugün 3kere yapti bile aksama kadar kac kere daha yapicak bakalim.. her ikinci emmesinde alttan cirlativeriyoo.. bende anlamadim cok yapmasi iyimi kötümü.. su kybindanda kilo verdik sanirim.. ishali varken muz yedir demisti dok.. devam mi etsem acaba?

insallah aras ta kilo vermeden atlatir canim bu dönemi?

Back
X