Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayşecim eliften haber beklim
mail attım bakalım msn açınca alır arar beni
tamamen elife bağlı ayarlarsa görüşcez pazar günü inşallah
hadi bakalim ayarlarsiniz insallah.. gecen fatihle konusurken deseydin keske.. bizim aranmizdaki mesafe 20-30 km kadar kaldi bakalim nasip olur insallah görüsmek..
kizidami goturuyosun pazara?
ayni benim adam.
kucakta dolastirmayi marifet saniyo.
bide uyutma dedigim halde kucaginda uyku pozisyonuna getirip dolastiriyo.klava:
hatta disari cikinca bile kucaginda dolastiriyo, ben arkadan bos puseti itiyorum.
ohh ne güsel sizde görüşürsünüz inşallah:Saruboceq:hadi bakalim ayarlarsiniz insallah.. gecen fatihle konusurken deseydin keske.. bizim aranmizdaki mesafe 20-30 km kadar kaldi bakalim nasip olur insallah görüsmek..
ayşee benim yerimede şöyle yanaklarını sıkıştır güzel geliniminŞeniz
pazar günü görürsem senin içinde ben sıkarım gelininin nanaklarındanhihoyyyt
slm ben geldimhihoyyyt
ayşecim nerdesin kızım sen hangi ara gittin ablana gıı-tatlicadiarzu-
wannam özledim seni gız nasıl gidiy Şeniz
sende giremedin galba bu aralar ne var ne yok
edoşşşşşşşş gı senlede bayadır görüşemedik sen ne edin bakemmm-tatlicadiarzu-
ne yemeği yaptın de hele belkim akşama aynından yaparumkaydirigubbakcemile3
ayy çok korktum durmazsa diye ama eğlenceli geldi ben tezgahımda yemek yaptım dolabı falan sildim oda hem beni seyretti hemde oyuncaklarıyla oynadı hihoyyythihoyyyt
eee wannam olmaz bişey sever nazcıımda opuyorumnanaktan abisinden kalmış idare etcek kuşum kaydirigubbakcemile3
tadi daha iyi olan varda niye bastan ondan vermiyolar.hehe gene geldim ben:=) doktoru aradım içmiyo bu mereti didim bak sen uyanığa diyyyy başka damla verdi tadı daha iyiymiş bakalım onu alcam en kısa zamanda ferro yu beğenmedi bizim oğlan şimci de uyudu abov tüp de bitmiş kociş de yok o kaa para da yok üstümde allahtan akşma yemeğe gelmicek ben de yeşil salata yiyeyim 58 kilo olmuşum kızlar ne ara aldım kiloyu dicem ama hapır hupur yiyorum normal de alışkın deilim ben kilo almayaaaaa
sen kontole götürdünmü nazi nasil gelisimi?
benim kizda sevecek herhalde. bende onune oyuncak yigarim artik.kaydirigubbakcemile3
sali asiya gittik, cok sukur 6 kiloyu gecmisiz.hihoyyyt
ayşee benim yerimede şöyle yanaklarını sıkıştır güzel geliniminŞeniz
ayyy buluşuyonuz he ne güzel valla ben merak ediyorum sizleri de afacanları da... ama nerde nasıl buluşcaz imkanı yok anca belki wannayla denk gelcez de yazın görüşcez varmı başka ayvalıka gitçek olannn
evet, bi rehavet vardi uzerimde, gerci hala var.
bahar yorgunlugu herhalde.mirmirmirmir
benim kizda sevecek herhalde. bende onune oyuncak yigarim artik.kaydirigubbakcemile3
tadi daha iyi olan varda niye bastan ondan vermiyolar.klava:
ayşecim geçmiş olsun..
çok kaka mı yapıyodu seninkide?
bende çok korkuyorum 1 haftadır kakadan mahvoldu kilo almdı kesinde,vermemiştir diye dua ediyorum..hep ishal gibi sulu kaka yapıyo günde 3-4 kez..cmts göreceğizeyvahedigeldismile
olur canim önce bi kendim icin yiyimde kalirsa senin icinde yaparimkaydirigubbakcemile3
biz izmire gidicez istiyodum aslinda tatil icin ayvaliga gitmeyi ama cocuk cok kücük cok fazla yolculuga dayanamicagini düsünüyorum.. günü birlik biyerlere gideriz ancak..
burdayim kiz.wannaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nazım napıy gıııı nerdesin
ayyy buluşuyonuz he ne güzel valla ben merak ediyorum sizleri de afacanları da... ama nerde nasıl buluşcaz imkanı yok anca belki wannayla denk gelcez de yazın görüşcez varmı başka ayvalıka gitçek olannn
aynen ya hepsi aynımış bu kocişlerinakannehir
geliyo hemen kucağına alıyo yatırarak dolaştırıyo ve tabi saat 7-7.30 yavru uyku moduna geçiyo-tatlicadiarzu-
aferin kizima de mi.:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
aferim nazıma :sm_cool:
sonunda 6 kiloyu geçmiş hee maşallahh
başladınmı sende wannam ek gıdalara buyrunnnnnnnnn
maşallah nazıma : nazar :
6 kilo iyiymiş cnm ek gıdayada geçtin zattın ohhhh keyfine dicek yokturyerimseniben
bende bu tarafa tatile gelen olursa onlarla buluşurum inşallah,bide izmirde nazlım var karakız gelince onlarlan buluşabilirim :Saruboceq:
ohh ne güsel sizde görüşürsünüz inşallah:Saruboceq:
pazar günü görürsem senin içinde ben sıkarım gelininin nanaklarındanhihoyyyt
evet, bi rehavet vardi uzerimde, gerci hala var.
bahar yorgunlugu herhalde.mirmirmirmir
tadi daha iyi olan varda niye bastan ondan vermiyolar.klava:
ayşecim geçmiş olsun..
çok kaka mı yapıyodu seninkide?
bende çok korkuyorum 1 haftadır kakadan mahvoldu kilo almdı kesinde,vermemiştir diye dua ediyorum..hep ishal gibi sulu kaka yapıyo günde 3-4 kez..cmts göreceğizeyvahedigeldismile