selam kızlar
uyanamamış diyonuz ama ben işe bilem geldim kocam evde çocuk bakıyo ben çalışıyorum nasıl ama
akşam kaynanayla kapıştım bu gün koçişe sen bakıyon babası değilmisin dedim oda mecbur bakıyo. kaynana nasıl gırtlaklanır üzerine streteji geliştiriyorum. akşam beni sinir etti yine işten geldim çocuğu vermiyo bana alıyorum kucağımdan almaya kalkıyo tutturmuş bi oğlum oğlum deyip bu bana gülüyo seni sevmiyo sen bırakıp gidiyon diye laf ediyo bende tamam anne bundan sonra çalışmam dedim aaa olmaz öyle şey biz çalışan gelin istiyoz demezmi ne cevap vericeğimi şaşırdım. yine aldı çocuğu kucağımdan dayanamadım bende sabah 8 de bıraktım akşam 6 da geldim dedim 10 saat seninleydi bu zamanda ne yaptınız ben geldim artık zaten saat 10 da uyuyo bu çocuk bizde zaman geçirelim dedim bana terbiyesiz dediklava:
günaydın herkese.
cumartesi dr gittik batın çok öksürüyo diye. 3 tane şurup verdi dr. soğuktan mı diye sorduk hayır birinden bulaşmış dedi geçen hafta babamızda bronşit başlangıcı vardı ondan bulaşmış oğluma. genetik olarakta hassas dedi zira hem ben hem eşim alerjik yapıya sahibiz böyle oluncada daha zor geçiriyo hastalığı. ilaçlar az iyi etti oğlumuda rahatladım yoksa çok kötü öksürüyordu yavrum.
dün ilk defa yoğurtunuda yedi pek bi sevdi yalana yalana yedi
çok geçmiş olsun yavrum yaaaaaaaa
günaydın herkese.
Cumartesi dr gittik batın çok öksürüyo diye. 3 tane şurup verdi dr. Soğuktan mı diye sorduk hayır birinden bulaşmış dedi geçen hafta babamızda bronşit başlangıcı vardı ondan bulaşmış oğluma. Genetik olarakta hassas dedi zira hem ben hem eşim alerjik yapıya sahibiz böyle oluncada daha zor geçiriyo hastalığı. Ilaçlar az iyi etti oğlumuda rahatladım yoksa çok kötü öksürüyordu yavrum.
Dün ilk defa yoğurtunuda yedi pek bi sevdi yalana yalana yedi
ana gene aşağıdakiler görünmi topyekün günaydın gurbetcim geçmiş olsun geçen hafta sonuda bizim kötü geçmişti burcu oğlişinle zaman geçir kaynanyı çatlat yahu
günaydın herkese. kızlar bişe sorcam ya. siz bebeleri emzirerek mi uyutuyosunuz. benimki öyle uyuyo ve dışarı çıkınca kabus yaşatıyo bize. durmuyo ya çocuk dışarda. off napcam hiç bilmiyom. sizinkiler nasıl?
bide benim bebek gibi emzik biberon almayan var mı. arabasında bile durmuyo. bitek ben miyim böyle olan acaba bilmiyorumkismile
ÖYLE YAPIYORUM CANIM ÇATLASIN KAYNANA ÖLÜYO VAR YA SİNİRİNDEN BENDE ÇAKTIRMADAN HALİNE GÜLÜYORUM zemuszemus
he ya sinsidir benim kaynana kayınpederi doldurup doldurup üstümüze salar sonrada ben bişey demedim diye kenara çekilir. oğluyla evlendim ya ondan önce kıymetli değildi evlenince kıymete bindi. kıskançtır kendisi birazda her şey ondan oluyo
düşünsenize kaynana gelini kıskanıyo ben saçımı kestiriyorum o da kestiriyo ben çanta laıyorum oda aynısından alıyo ben eşimle dışarı çıkıyorum ertesi gün tel edip murat benide gezdir diyo o derece yani
bizim asıl derdimiz kıskançlık o bu kadar yapmasa ben ona bişey yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?