slm millet
demek sobecilik oynuyoz
kendi kendimize konuşur gibi çok komik yaaa
wannam diloş sanırsam da kimler var acap
diloş yeni yerine alıştınmı cnm
wannam napıyon cnm nazımız nasıl
ah canım ya çok zor bişey..allah yardımcınız olsun..bende düşünüyorum ama düşünce sadece zorluğundan dolayı vazgeçebilirim,bende yalnızım ist.çünkü..cnm ya geçmiş olsun dikkat et bebişe
kızlar benm moralim bozuk yaaa ikide bir birileri eve bakmaya geliyy ev sahibi evi satçakmış dün ev bakalım didik ama bebekle nasıl bakıcaz bilmiyorum oturduk kaldık evde bebek de huysuzlandı durdu dün çıkamadık işte. bugün de bu saate kaa iki kişi geldi ben de eve almadım akşam gelin eşim kızıyy dedim ya bıktım millete ev gezdirmekten sorularını cevaplamaktan ben nası taşınıcam nası ev tutucam ya birinin bebeğe bakması lazımmm...
günaydın herkese. kızlar bişe sorcam ya. siz bebeleri emzirerek mi uyutuyosunuz. benimki öyle uyuyo ve dışarı çıkınca kabus yaşatıyo bize. durmuyo ya çocuk dışarda. off napcam hiç bilmiyom. sizinkiler nasıl?
bide benim bebek gibi emzik biberon almayan var mı. arabasında bile durmuyo. bitek ben miyim böyle olan acaba bilmiyorumkismile
benimki 4.ayına kadar aynı şekilde öğürüyodu,nası istiyidom bende almasını..şimdi almaya başladı ama evde her çeşit emzik var,sadece nuk alıyo zaten emzikte en iyi nuk..ben almıyo die diğerlerini denedim..biberonla aramız pek ii değil..aşırı açsa alıyo anca..benimkide emzirerek uyuyo
dışardada aynı canım kendi kendine uyumuyo
emzik biberon vermeyi deneyince öğürüyo
bende uğraşmıyom
emzik alsın istedim çok ama almayında bıraktım ne edem
günaydın herkese.
cumartesi dr gittik batın çok öksürüyo diye. 3 tane şurup verdi dr. soğuktan mı diye sorduk hayır birinden bulaşmış dedi geçen hafta babamızda bronşit başlangıcı vardı ondan bulaşmış oğluma. genetik olarakta hassas dedi zira hem ben hem eşim alerjik yapıya sahibiz böyle oluncada daha zor geçiriyo hastalığı. ilaçlar az iyi etti oğlumuda rahatladım yoksa çok kötü öksürüyordu yavrum.
dün ilk defa yoğurtunuda yedi pek bi sevdi yalana yalana yedi
ne güsel komşuluk önemli heleki yabancı bi yerdecanıııııııııııım alışıyom yaaa sağol
işte bi komşum var sağolsun iyi bi kadın işte
onun dışında hava çok soğuk dışarı çıkamıyoz
sen nasılsın ipek nasıl
herkese selamlar
yaptığım araştırmaların sonucunda voit mekik aleti almaya karar verdim kıslar guclubacismile
yaza fit girmek istiorum hafif birde diyet yapıcam bugün gidip aliciiim
napım gııı barnamla dokunmayınca yapamıyosağol canım.
demek havada yakalıyon ha:roflol::roflol:
çok uyus bi durum ya insanın yazasıda gelmio :1ninca:
off nezle oldum aylardır hasta olmamıştım:gitme:dün üşüdüğümü hissettim hava da iyi ama..cmts günü oğluşu doktora götürüken duş alıp çıkmıştım belki ondan oldu..
oğluşa kaka testi yapıldı yine bişey çıkmadı çok şükür ya ama dr yine şurup verdi..az önce de şurubun etkisi mi bilmem acayip sümüksü kaka yaptı..daha önce ishal gibi sulu yapıyoduakannehir
inşallah geçer artık ya geçen aydan beri hep problem var..
ama o kadar ishale rağmen oğluş kilo almış çok sevindim ben kesin zayıfladı yada kilo almadı diyodum..
ay başından beri 400 gr almış maşallah yinedezemuszemus
darksea senin oglan emmeden uyumuyosa bakici nasil uyutuyo?
sağol tatlımopuyorumnanaktangeçmiş olsun canım
maşallah bebş iyi almış kilo
:roflol::roflol:napım gııı barnamla dokunmayınca yapamıyo
ucunda bi gaz oliy bi dokunum ki poku füze gibi fırlatıy valla:sinifsinif:
kötükedihüso en küçük kk
:roflol:delüüü yaza ne kaldıki şurda sen bitaki yaza anca fit girersinlülülülülülü
slm millet
demek sobecilik oynuyoz
kendi kendimize konuşur gibi çok komik yaaa
wannam diloş sanırsam da kimler var acap
diloş yeni yerine alıştınmı cnm
wannam napıyon cnm nazımız nasıl
off nezle oldum aylardır hasta olmamıştım:gitme:dün üşüdüğümü hissettim hava da iyi ama..cmts günü oğluşu doktora götürüken duş alıp çıkmıştım belki ondan oldu..
oğluşa kaka testi yapıldı yine bişey çıkmadı çok şükür ya ama dr yine şurup verdi..az önce de şurubun etkisi mi bilmem acayip sümüksü kaka yaptı..daha önce ishal gibi sulu yapıyoduakannehir
inşallah geçer artık ya geçen aydan beri hep problem var..
ama o kadar ishale rağmen oğluş kilo almış çok sevindim ben kesin zayıfladı yada kilo almadı diyodum..
ay başından beri 400 gr almış maşallah yinedezemuszemus
ahh canımm. onda varya kuzu gibi. bigün ben evdeyeken sen nasıl uyutuyon dedim. aldı koydu dizlerine iki salladı iki pış pış uyudu. ben de varya bırak dizlerimde durmayı kucağımda gezdirince bile ağlıyo.
hep konuşayım gülüşelim istiyo akannehir
kızlar oğlanı uyuttum gene sinirlerim fena.... müdürüm benm üzerime bi dünya plan kuruyormuş seneye... bütün etkinlikleri bana yıkacak şuncacık sabiye de acımayacak biliyorum ben ne dersem diyeyim diretecek bi dünya kavga edeceğiz ben dayanamam yaaa tayin mi istesem ne yapsam o durum da dandirik offf
kızlar oğlanı uyuttum gene sinirlerim fena.... müdürüm benm üzerime bi dünya plan kuruyormuş seneye... bütün etkinlikleri bana yıkacak şuncacık sabiye de acımayacak biliyorum ben ne dersem diyeyim diretecek bi dünya kavga edeceğiz ben dayanamam yaaa tayin mi istesem ne yapsam o durum da dandirik offf
biz bu sene tatildeyiz ya tatlim seneye bizim donmemizi dort gozle bekliyolardir.klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?