2009 Kasm Anneleri

ah canım ya çok zor bişey..allah yardımcınız olsun..bende düşünüyorum ama düşünce sadece zorluğundan dolayı vazgeçebilirim,bende yalnızım ist.çünkü..

benimkide emzirerek uyuyo
dışardada aynı canım kendi kendine uyumuyo
emzik biberon vermeyi deneyince öğürüyo
bende uğraşmıyom
emzik alsın istedim çok ama almayında bıraktım ne edem
benimki 4.ayına kadar aynı şekilde öğürüyodu,nası istiyidom bende almasını..şimdi almaya başladı ama evde her çeşit emzik var,sadece nuk alıyo zaten emzikte en iyi nuk..ben almıyo die diğerlerini denedim..biberonla aramız pek ii değil..aşırı açsa alıyo anca..

canım çok geçmiş olsun,onlar hasta olmasın hepsi bize gelsin hastalıkların:teselli:

ne güsel komşuluk önemli heleki yabancı bi yerde
yakında havalar ısınır cnm o zaman bol bol gezersinizde
ipeşim nasıl olsun büyüdükçe sorunları azaldı allahtan
rahatım şimdilik yarına garanti yok tebii
herkese selamlar
yaptığım araştırmaların sonucunda voit mekik aleti almaya karar verdim kıslar guclubacismile
yaza fit girmek istiorum hafif birde diyet yapıcam bugün gidip aliciiim

:roflol:delüüü yaza ne kaldıki şurda sen bitaki yaza anca fit girersinlülülülülülü

off nezle oldum aylardır hasta olmamıştım:gitme:dün üşüdüğümü hissettim hava da iyi ama..cmts günü oğluşu doktora götürüken duş alıp çıkmıştım belki ondan oldu..
oğluşa kaka testi yapıldı yine bişey çıkmadı çok şükür ya ama dr yine şurup verdi..az önce de şurubun etkisi mi bilmem acayip sümüksü kaka yaptı..daha önce ishal gibi sulu yapıyoduakannehir
inşallah geçer artık ya geçen aydan beri hep problem var..
ama o kadar ishale rağmen oğluş kilo almış çok sevindim ben kesin zayıfladı yada kilo almadı diyodum..
ay başından beri 400 gr almış maşallah yinedezemuszemus

geçmiş olsun canım
maşallah bebş iyi almış kilo

darksea senin oglan emmeden uyumuyosa bakici nasil uyutuyo?

ahh canımm. onda varya kuzu gibi. bigün ben evdeyeken sen nasıl uyutuyon dedim. aldı koydu dizlerine iki salladı iki pış pış uyudu. ben de varya bırak dizlerimde durmayı kucağımda gezdirince bile ağlıyo.
hep konuşayım gülüşelim istiyo akannehir

hasta olmak ne kötü ya hiç halim yok hiçbişe yapamıyorum..bi çamaşır attım,diğerlerini toplayıp asmak işkence gibi gelio..hasta olmak yerine tüm evi temizlemek çok daha güzel geliyo şimdik.. biton ütü var ama yapamıcam bugün bişey..yemek bile nası yaparım bilmiyom:sinifsinif:

slm millet
demek sobecilik oynuyoz
kendi kendimize konuşur gibi çok komik yaaa
wannam diloş sanırsam da kimler var acap
diloş yeni yerine alıştınmı cnm
wannam napıyon cnm nazımız nasıl

zeytinim, gecen sordum yat kalk yontemine nasil basladin?
ilk gun kac kez yatirip kaldirdin?
simdi nasil gidiyo?
anlat bakim azcik.

gozunuz aydin, bisey cikmamis. sevindim.

butun garezleri anneye.mafoldumben

kızlar oğlanı uyuttum gene sinirlerim fena.... müdürüm benm üzerime bi dünya plan kuruyormuş seneye... bütün etkinlikleri bana yıkacak şuncacık sabiye de acımayacak biliyorum ben ne dersem diyeyim diretecek bi dünya kavga edeceğiz ben dayanamam yaaa tayin mi istesem ne yapsam o durum da dandirik offf

biz bu sene tatildeyiz ya tatlim seneye bizim donmemizi dort gozle bekliyolardir.klava:

canım sende herşeyi kafaya takıosun çocuklu kadınların relax olması lazım
müdür işini seneye düşünürsün ev sahibinede biz evden çıkınca satarsın de
evde insan varken ne ayıp yaaaaa ne görgüsüz düşüncesiz insanlar var
gelen ev bakmaya gelir hastamı sapıkmı manyakmı hırsızmı bilinmez bilmiyorumkismile

şekercik kız sakin ol seneyenin derdine şimdiden düşme kız
valla ben de sürekli ah iznimin bitmrsine şu kadar kaldı bu kadar kaldı diye dert edip duruyodum valla o zaman gelince herşey bi şekilde halloluyo biz şimdiden strese girdiğimizle kalıyoz
ev işine gelince gerçekten çok gıcık ama evde insan varken bakmaya mı gelinir yaa salak adam siz taşınınca versin ilan verecekse zor olur taşınmanız ama olur bi şekilde annen falan gelir bebişi oyalarken sen yaparsın sıkma o kadar canını

biz bu sene tatildeyiz ya tatlim seneye bizim donmemizi dort gozle bekliyolardir.klava:

ay zaten dönesim yoktu şimdi hiç yok sabahtan beri ağlıyorum sinirlerim iyice bozuldu bi de taşınma belasıı... napıcam ben wannaaa bi akıl ver cnm yaaa durum azcık karışık: ben ilçede çalışıyorum ama eşimin işyeri burada gösterildi eşim bu ilçenin bağlı olduğu ilde deil başka bir yakın ilde çalışıyo her gün gelip gidiyor işyeri olarak orayı da gösterebilir ama koca il ben kimbilir nereye atanıcam gel git daha zor olacak diyoduk vazgeçmiştik tam bu herif beni kaale bile almaz başımın etini yer ben stres kaldırcak durumda deilim artık. başka bir ilçeye tayin isteyebilir miyim acep?

kızlaaaar. emzik kullanan anneler. hangi marka hangi model emzik bebişlerin daha çok hoşuna gidiyo. acele cevap bekliyom. işten çıkınca alıp gideyim eve boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…