2009 Kasm Anneleri

özge emzik alıyo ama artık iyice oynamaya başladı onla emmio ısırıyo falan :)
biberon almıyo mama falan veremiyorum o yuzden
ama allahtan bebek arabasını sevio ha bire gezdirirsem bi süre sonra sızıyo ama büyüdükçe bebek arabasında daha çok durmak istemio sempatiksalakcinni

günaydın kıslar kim varsa artık burda görünmüyor gene hele şükür arıza bitmiş dün kimse girememiş belli darksea canım bizimkide biberon ve plastik uçlu heç bişi almıyo kusacak gibi yapıo bizde vazgeçtik artık dışarıdada arabasında ağlıyor benimki ya benimki çok huysuz yada bunların genel özelliği bu evde arabayla geziyoz seviyor anlamadım gitti dışarıyı hiçç sevmiyor (

cok gecmis olsun canim.

benimkide ya memede uyuyo, yada kucagimda hafifce salliyorum oyle uyuyo. ama disarda sorun olmuyo cok sukur.

cnm ya geçmiş olsun dikkat et bebişe

kızlar benm moralim bozuk yaaa ikide bir birileri eve bakmaya geliyy ev sahibi evi satçakmış dün ev bakalım didik ama bebekle nasıl bakıcaz bilmiyorum oturduk kaldık evde bebek de huysuzlandı durdu dün çıkamadık işte. bugün de bu saate kaa iki kişi geldi ben de eve almadım akşam gelin eşim kızıyy dedim ya bıktım millete ev gezdirmekten sorularını cevaplamaktan ben nası taşınıcam nası ev tutucam ya birinin bebeğe bakması lazımmm...

ne sinir bozucu. Allah yardimciniz olsun.

of sinirlerim harap oldu günlerdir... tamam taşıncaktık zaten ama yaza diyoduk nasıl taşıncam ben şimdiii

Allah yardımcınız olsun canım. okuldaki öğretmenlere haber salsan ev bulunca arasınlar seni o zaman gidip bakın. küçük ilçedeydin demi sen

slm millet
demek sobecilik oynuyoz
kendi kendimize konuşur gibi çok komik yaaa
wannam diloş sanırsam da kimler var acap
diloş yeni yerine alıştınmı cnm
wannam napıyon cnm nazımız nasıl

gurbetcim canım çok geçmiş olsun
ayy insan korkar oldu artıkın her şeyden offfff nasıl koruycaz bu bebeleri bilmim
allah hepimizin yardımcısı olsun

wannam ya demek poktan bulaşmış
allahtan ipeşim gece artık yapmıyorda rahatım
pok için bezinde kalmıyor artıkın
sabah kalkar kakmaz yapıyor
gün içersindekileri neredeyse havada yakalıyom:))

slm millet
demek sobecilik oynuyoz
kendi kendimize konuşur gibi çok komik yaaa
wannam diloş sanırsam da kimler var acap
diloş yeni yerine alıştınmı cnm
wannam napıyon cnm nazımız nasıl

canıııııııııııım alışıyom yaaa sağol
işte bi komşum var sağolsun iyi bi kadın işte
onun dışında hava çok soğuk dışarı çıkamıyoz
sen nasılsın ipek nasıl

herkese selam..köle elif yıne ıs basında ewle ışle ugrasıyo ütüm yenı bıttı azcık uzandım..oglum uyansında markete gıdecegım..yemek yapcam daha ooofff off
darksea benım oglusumda sadece emerek uyuyo eger cok uykus gelmıs we toksa yuksek ses muzıkle uyuyo ama omzumuzda..haa ama dısaarda asla uyumuyo arabasında durmuyo zaten emızk hıc almadı..ılle emecek tok bıle olsa ole uyuycak
aslında ewde kolaylıkda dısarda facıa

herkese selamlar
yaptığım araştırmaların sonucunda voit mekik aleti almaya karar verdim kıslar guclubacismile
yaza fit girmek istiorum hafif birde diyet yapıcam bugün gidip aliciiim

sağol canım.
demek havada yakalıyon ha:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…