günaydın herkese. kızlar bişe sorcam ya. siz bebeleri emzirerek mi uyutuyosunuz. benimki öyle uyuyo ve dışarı çıkınca kabus yaşatıyo bize. durmuyo ya çocuk dışarda. off napcam hiç bilmiyom. sizinkiler nasıl?
bide benim bebek gibi emzik biberon almayan var mı. arabasında bile durmuyo. bitek ben miyim böyle olan acaba bilmiyorumkismile
ana gene aşağıdakiler görünmi topyekün günaydın gurbetcim geçmiş olsun geçen hafta sonuda bizim kötü geçmişti burcu oğlişinle zaman geçir kaynanyı çatlat yahu
çok geçmiş olsun canım
günaydın herkese.
cumartesi dr gittik batın çok öksürüyo diye. 3 tane şurup verdi dr. soğuktan mı diye sorduk hayır birinden bulaşmış dedi geçen hafta babamızda bronşit başlangıcı vardı ondan bulaşmış oğluma. genetik olarakta hassas dedi zira hem ben hem eşim alerjik yapıya sahibiz böyle oluncada daha zor geçiriyo hastalığı. ilaçlar az iyi etti oğlumuda rahatladım yoksa çok kötü öksürüyordu yavrum.
dün ilk defa yoğurtunuda yedi pek bi sevdi yalana yalana yedi
günaydın herkese. kızlar bişe sorcam ya. siz bebeleri emzirerek mi uyutuyosunuz. benimki öyle uyuyo ve dışarı çıkınca kabus yaşatıyo bize. durmuyo ya çocuk dışarda. off napcam hiç bilmiyom. sizinkiler nasıl?
bide benim bebek gibi emzik biberon almayan var mı. arabasında bile durmuyo. bitek ben miyim böyle olan acaba bilmiyorumkismile
cok gecmis olsun canim.
günaydın herkese.
cumartesi dr gittik batın çok öksürüyo diye. 3 tane şurup verdi dr. soğuktan mı diye sorduk hayır birinden bulaşmış dedi geçen hafta babamızda bronşit başlangıcı vardı ondan bulaşmış oğluma. genetik olarakta hassas dedi zira hem ben hem eşim alerjik yapıya sahibiz böyle oluncada daha zor geçiriyo hastalığı. ilaçlar az iyi etti oğlumuda rahatladım yoksa çok kötü öksürüyordu yavrum.
dün ilk defa yoğurtunuda yedi pek bi sevdi yalana yalana yedi
cnm ya geçmiş olsun dikkat et bebişe
kızlar benm moralim bozuk yaaa ikide bir birileri eve bakmaya geliyy ev sahibi evi satçakmış dün ev bakalım didik ama bebekle nasıl bakıcaz bilmiyorum oturduk kaldık evde bebek de huysuzlandı durdu dün çıkamadık işte. bugün de bu saate kaa iki kişi geldi ben de eve almadım akşam gelin eşim kızıyy dedim ya bıktım millete ev gezdirmekten sorularını cevaplamaktan ben nası taşınıcam nası ev tutucam ya birinin bebeğe bakması lazımmm...
cnm ya geçmiş olsun dikkat et bebişe
kızlar benm moralim bozuk yaaa ikide bir birileri eve bakmaya geliyy ev sahibi evi satçakmış dün ev bakalım didik ama bebekle nasıl bakıcaz bilmiyorum oturduk kaldık evde bebek de huysuzlandı durdu dün çıkamadık işte. bugün de bu saate kaa iki kişi geldi ben de eve almadım akşam gelin eşim kızıyy dedim ya bıktım millete ev gezdirmekten sorularını cevaplamaktan ben nası taşınıcam nası ev tutucam ya birinin bebeğe bakması lazımmm...
of sinirlerim harap oldu günlerdir... tamam taşıncaktık zaten ama yaza diyoduk nasıl taşıncam ben şimdiii
Allah yardımcınız olsun canım. okuldaki öğretmenlere haber salsan ev bulunca arasınlar seni o zaman gidip bakın. küçük ilçedeydin demi sen
slm millet
demek sobecilik oynuyoz
kendi kendimize konuşur gibi çok komik yaaa
wannam diloş sanırsam da kimler var acap
diloş yeni yerine alıştınmı cnm
wannam napıyon cnm nazımız nasıl
gurbetcim canım çok geçmiş olsun
ayy insan korkar oldu artıkın her şeyden offfff nasıl koruycaz bu bebeleri bilmim
allah hepimizin yardımcısı olsun
wannam ya demek poktan bulaşmış
allahtan ipeşim gece artık yapmıyorda rahatım
pok için bezinde kalmıyor artıkın
sabah kalkar kakmaz yapıyor
gün içersindekileri neredeyse havada yakalıyom:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?